Έχοντας ήδη μιλήσει για σουβλάκι και burger ήρθε η ώρα να πιάσουμε στο στόμα μας και την κρέπα. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, αφού η ζύμη της κρέπας από μόνη της είναι αυτό που λέμε υδατάνθρακας. Αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί μιας και μπορείς με αυτά που θα βάλεις μέσα να κρατήσεις αρκετά χαμηλά τις θερμίδες και την “ανθυγιεινίλα” μακριά από την κρέπα σου. Πώς να κάνεις την κρέπα σου πιο…. fit;

μαρούλι, ντομάτα τυρί

Ας ξεκινήσουμε με την αλμυρή κρέπα. Ο κορμός για την υγιεινή, ας πούμε, αλμυρή κρέπα είναι η απαξίωση σε κάθε μορφής αλλαντικού. Άντε.. επειδή είμαστε καλοί μπορούμε να σε αφήσουμε να βάλεις κοτόπουλο ή γαλοπούλα που είναι χαμηλά σε λιπαρά. Προφανώς και στην fit κρέπα σου δεν υπάρχει χώρος για πατάτες ή πατατάκια, ενώ εάν έχεις την επιλογή προτίμησε το τυρί χαμηλών λιπαρών. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσεις για λαχανικά βάλε ο,τι τραβάει η όρεξή σου! Ντομάτα, μανιτάρια, πιπεριά, καλαμπόκι… Όλα!

Πάμε και στα ακόμα πιο δύσκολα τώρα. Ξέρεις κάτι; Θα μπορούσαμε να σου πούμε απλά παράτα τα, αλλά δεν θα στο πούμε. Ιδανικά βάλε όσα λιγότερα υλικά γίνεται και προτίμησε τη σοκολάτα υγείας. Άμα έχει και μπανάνα ή φράουλες δεν πειράζει! Φυσικά οι ξηροί καρποί είναι άλλη μια light επιλογή. Μείνε μακριά από την λευκή σοκολάτα, τα μπισκότα και τις μαρμελάδες!

φράουλα, μπανάνα, σοκολάτα