Κανονικά εδώ θα γράφαμε μια φοβερή εισαγωγή, με υπερβολές, με πολυμεγαλεσλέξεις, με ΓΟΥΑΟΥΖΑ και διάφορα άλλα τέτοια, αλλά δεν. Αντίθετα, θα γράψουμε το εξής:

Σήμερα θα σου πούμε για το Palworld, ένα παιχνίδι από μια πολύ μικρή εταιρία την Pocket Pair που έσπασε το ρεκόρ των 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ. Ξεγούρλωσε τα μάτια, κλείσε το στόμα, ψήσε καφέ ή παράγγειλε τσακ μπαμ από το efood, και κάτσε να στα πούμε.

Η ιδέα του παιχνιδιού αρκετά απλή. Ένας κόσμός γεμάτος χρώματα, όπου εσύ, ένας μικρός πιτσιρικάκος εμφανίζεσαι σε ένα νησί όπου ζουν μαζί σου διάφορα ζωάκια (pals) και καλείσαι να τα πολεμήσεις, να τα δαμάσεις, να τα κάνεις δικά σου, να γίνεις ο καλύτερος, να τα εκπαιδεύσεις είναι ο σκοπός, αφού τα μαζέψεις εδώ… Ωπ, σόρρυ, αυτό είναι από άλλο παιχνίδι.


Ναι, ναι, ναι, ΌλΟι ΛέΝε ΠόΣο ΜοΙάΖεΙ μΕ τΟ pOkEmOn. Σωστά, κανείς δεν ανακάλυψε την Αμερική με αυτό το παιχνίδι. Το Palworld θα σου θυμίσει αρκετά παιχνίδια, το Pokemon, το Minecraft, το Fortnite, και καμία σημασία δεν έχει γιατί κανένα από αυτά δεν είναι Palworld, αλλά όλα αυτά μαζί είναι Palworld. Μαγεία, ε;


Μάζεψε ό,τι βρίσκεις, φτιάξε αντικείμενα από το 0 με τα υλικά που μάζεψες, πολέμησε τα pals, κάν’τα δικά σου, παίξε ξύλο με τα bosses, κέρδισε τα κι αυτά, μπες στα dungeons (όχι, που θα έλειπε το RPG στοιχείο) για να βρεις σπάνια pals και απόκοσμο loot.

Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για το πόσο καλό είναι το Palworld, θα πούμε την κλισεδούρα “παίξε λίγο και θα μας θυμηθείς”.