Εσύ και ο καλύτερός σου φίλος, στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό. Τι μπορεί να πάει στραβά; Τίποτα γιατί ό,τι χρειάζεσαι είναι στα pet shop του efood.

Πριν ξεκινήσουμε να σου γράφουμε για τις διακοπές με τον σκύλο σου, συνειδητοποιήσαμε ότι αφού ένας χρόνος δικός μας αντιστοιχεί σε 7 χρόνια σκύλου, με γρήγορους υπολογισμούς, η μια εβδομάδα άδειάς σου, αντιστοιχεί σε κάνα δίμηνο διακοπών για τον αζόρ. #δεντονχαλασε

Ο χνουδωτός, τετράποδος φίλος σου, φέτος θα έρθει μαζί σου και το καλύτερο; Τις αποσκευές του θα τις κουβαλάς εσύ! #δεντονχαλασε2

Dog Sunbathing GIF by MOODMAN

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα εκείνα που θα χρειαστείς για να είναι οι διακοπές ανέμελες και ευχάριστες και για τους δυο σας και να έχετε να διηγήστε στο πάρκο τι ωραία που τα περάσατε.

  1. Πάρε μαζί σου κρεβατάκι για τον σκύλο. Προτίμησε ένα ελαφρύ και σίγουρα όχι ζεστό. Το κατάλυμα μπορεί να δέχεται ζωάκια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο σκύλος σου θα βρει αμέσως τη γωνιά του. Με ένα δικό του κρεβάτι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.
  2. Αν πρόκειται να μπείτε σε πλοίο, πάρε έγκαιρα τσάντα μεταφοράς και δώστου χρόνο να εξοικειωθεί με αυτήν. Από την άλλη, αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, προμηθεύσου ζώνη για κατοικίδια, ώστε να είναι ασφαλής.
  3. Σαμπουάν για σκύλους! Το αλάτι της θάλασσας και η άμμος μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα στον αγαπημένο σου φίλο. Πάρε το κατάλληλο σαμπουάν και καθάριζέ τον το βράδυ, εκτός και αν είναι βραδινός τύπος και κάνει μεταμεσονύχτιες βουτιές. Μάλιστα, υπάρχουν σαμπουάν για καθημερινή χρήση, ό,τι δηλαδή χρειάζεται για τις διακοπές σας!
  4. Πάρε μαζί σου σνακ και παιχνίδια! Φρόντισε να αφιερώνεις χρόνο στον αγαπημένο σου φίλο και στις διακοπές ώστε να είναι εκτονωμένος και χορτάτος!
  5. Θυμήσου να πάρεις μαζί σου μια πετσέτα γιατί όταν βγαίνει από τη θάλασσα μάντεψε πού θα πάει να σκουπιστεί- στη δική σου!
  6. Σακουλάκια για τις ακαθαρσίες! Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι ακαθαρσίες θα προσθέσουμε εμείς, σε θάλασσες και ακτές!
  7. Ανάλογα με το τρίχωμα του σκύλου σου, θα χρειαστείς και όλα εκείνα που χρησιμοποιείς για την καθημερινή του περιποίηση. Βούρτσα, χτένα, λαδάκι και ίσως ψαλιδάκι είναι τα δικά του beauty tools.
  8. Το ανανεωμένο βιβλιάριο υγείας του!

Μπες στο efood, επίλεξε Τοπικά καταστήματα και βρες pet shop. Χρησιμοποίησε τη λίστα που σου φτιάξαμε, κάνε τις αγορές σου και παράλαβε σε λίγα λεπτά.

Λίγα λεπτά επί 7,  αν το blog post το διαβάζει ο σκύλος σου!
Καλές διακοπές!