Κάνοντας scrolling στο Twitter, μπορείς να μάθεις αμέτρητα πράγματα, όπως ποιος τα έχει με ποιον στις Άγριες Μέλισσες αυτή τη στιγμή, ποιος δεν πέτυχε το κρεμέ στο Master Chef ή ότι η Ντένη Μαρκορά και το efood είναι οι μεγαλύτεροι fans του Harry Potter.

Μια στο τόσο όμως, θα πέσεις πάνω σε κάτι που θα χαραχτεί τόσο βαθιά στη μνήμη σου, ώστε θα το αφηγείσαι στα εγγόνια σου 60 χρόνια αργότερα. Αυτό ακριβώς νιώσαμε όταν είδαμε για πρώτη φορά το tweet της Diana Anderson, η οποία βλέποντας την εκπομπή Worst Cooks In America ανακάλυψε τον χειρότερο τρόπο για να κόβεις ένα αβοκάντο. Ιδού:

Οκ, εισπνοή, εκπνοή. Ας το διαχειριστούμε ψύχραιμα. Έχουμε δύο βασικές απορίες.

1) Ποιος έχει τόση δύναμη που κόβει έτσι απλά το κουκούτσι του αβοκάντο; Αποφάσισε ο Hulk να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες;

2) ΓΙΑΤΙ; Για ποιον λόγο να ξεκινήσεις να κόβεις έτσι ένα αβοκάντο. Έστω ότι δεν έχεις δει ξανά στη ζωή σου αβοκάντο, αλλά κουκούτσι δεν έχεις ξαναδεί; Απλά κόβεις γύρω γύρω και το πετάς.

Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Εδώ στο efood στηρίζουμε και τις πιο unpopular απόψεις στο φαγητό. Είμαστε πρόθυμοι να πούμε ναι ακόμα και στην pizza με ανανά, αλλά σε κάποια πράγματα δεν χωράνε οπαδικά! Αν η κριτική επιτροπή του Worst Cooks In America διαβάζει το blog του efood, μπορεί να σφυρίξει τη λήξη, έχουν τη μεγάλη νικήτρια!