Λογικά για να είσαι εδώ, είσαι gamer. Αν δεν είσαι gamer, τότε σίγουρα σκέφτεσαι να γίνεις και έχεις μια περιέργεια για το τι παιχνίδι θα ήταν ιδανικό για να ξεκινήσεις. Όποιος και αν είσαι, έκανες πολύ καλά και ήρθες στην παρέα μας γιατί ακολουθούν 5 τίτλοι που θα κάνουν τους αντίχειρές σου να αποκτήσουν 6 pack.

Elden Ring

Ή αλλιώς όταν ο George R.R. Martin, εκείνος που έγραψε τα βιβλία πάνω στα οποία βασίστηκε το Game of Thrones, και ο Hidetaka Miyazaki, δημιουργός της σειράς παιχνιδιών Dark Souls, αποφάσισαν να κάνουν high 5, να δουλέψουν μαζί και να κάνουν όλους εμάς να πετάμε τα ευρώ μας στην οθόνη για να αγοράσουμε το παιχνίδι γρηγορότερα.

Συμβουλή: Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Αν δεν έχεις υπομονή, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις από αυτό και να δοκιμάσεις κάποιο από τα παρακάτω.Horizon Forbidden West

Το πολυαναμενόμενο, δεύτερο μέρος της σειράς είναι εδώ και είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε στο πλευρό της Aloy και να αποτρέψουμε μαζί την εξαφάνιση του πλανήτη. Ναι, μπορεί να το έχεις ξαναδιαβάσει το σενάριο, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βάλεις κι εσύ το χεράκι σου για να γίνει πραγματικότητα. Μηχανικά τέρατα, εξερευνήσεις, πανέμορφοι χάρτες και τοπία, και πολλές πολλές ώρες που θα περάσεις υπέροχα.

Συμβουλή: μπορεί ο χειρισμός στην αρχή να σου φανεί πολύπλοκος, αλλά μην πτοείσαι. Όταν συνηθίσεις, δε θα ξεκολλάς με τίποτα.


Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Εδώ θα βρείς το UNCHARTED 4: A Thief’s End και το UNCHARTED: The Lost Legacy μαζί. Τι να πρωτοπούμε εδώ; Η σειρά παιχνιδιών πασίγνωστη, ο Tom Holland είναι αυτός που ενσαρκώνει τον Nathan Drake στην ταινία που έχει ΄ηδη βγει και εσύ είσαι φοβερά τυχερός που θα παίξεις αυτά τα παιχνίδια που κάνουν την Lara Croft να αναπολεί τα ένδοξά της νιάτα.

Συμβουλή: Φρόντισε να έχεις αρκετό χρόνο όταν είναι να παίξεις, γιατί τα παιχνίδια έχουν φοβερή πλοκή, σκηνοθεσία και φωτογραφία και θα βρεθείς πολλές φορές ακίνητος, απλά να θαυμάζεις τα γραφικά, τα τοπία και τη θέα.


Lost Ark

Έχεις γράψει κι εσύ τα χιλιομετράκια σου στο WoW & το Lineage και ψάχνεις κάτι διαφορετικό, αλλά όχι και τόσο διαφορετικό. Το Lost Ark είναι εδώ για να του δώσεις μια ευκαιρία. Ένα MMORPG όπως αυτά που αγαπήσαμε και μισήσαμε ταυτόχρονα, έτοιμο να καταπιεί τις ώρες σου και να σου δώσει το loot και την ικανοποίηση που μόνο αυτό το είδος μπορεί.

Συμβουλή: Θα χρειαστείς ένα καλό ποντίκι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όχι πως ένα απλό δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, αλλά ένα με περισσότερα buttons θα αναβαθμίσει το gaming experience.


Dying Light 2

Ένα πράγμα έχω να ρωτήσω: σοκολάτα και μπισκότο, ψωμί και βούτυρο και τι άλλο; Parkour και zombies φυσικά. Ανέβα σε ταράτσες, πήδα από κτίριο σε κτίριο, τρύπωσε σε μπαλκόνια και όλα αυτά ενώ σε κυνηγάνε αιμοδιψή νεκροζώντανα όντα. Γρήγορη δράση, ένταση και φοβερά γραφικά. Τι άλλο θα ζήταγες από ένα action game;

Συμβουλή: Αυτά τα παιχνίδια παίζονται με σβηστά φώτα. Αν θες να παίξεις κάτι με έντονη δράση και με τα φώτα ανοιχτά, δοκίμασε ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ.

#dying light 2 from Oh, where love won't grow I will build my home


Συνοψίζοντας, σημασία δεν έχει αν είσαι noob ή pro, αν είσαι RPGας ή actionας. Σημασία έχει το gaming να είναι συνεχόμενο, το internet σου σταθερό και το efood σου ενημερωμένο με τη διεύθυνση που βρίσκεσαι για να μπορείς να έχει φαγητό και καφέ σε συνεχή ροή.

Άντε και καλό μας gaming session 🤓👾🎮