Κλινγκ-κλινγκ-κλινγκ-κλονγκ! Και κάπως έτσι έφυγε ο Αύγουστος, ο Kabamaru έφαγε τη μακαρονάδα του, κι εσύ γύρισες στην πόλη σου. Κι ο Σεπτέμβρης άνοιξε την πόρτα σου κάπως άγαρμπα. Μπορεί όμως και να είναι για κάλο. Ξεκινάς τις σπουδές σου, ψάχνεις σπίτι, επιστρέφεις στη δουλειά σου ή ακόμα καλύτερα αρχίζεις μια καινούργια δουλειά που οι συναστρίες του Αυγουστιάτικου ουρανού λειτούργησαν υπέρ σου για να την αποκτήσεις.

Ο Σεπτέμβρης by default είναι ένας μήνας που για πολλούς σημαίνει “Πρωτοχρονιά”. Βάζεις νέους στόχους, ξεκινάς δίαιτα (δες πώς να κάνεις πιο light την κρέπα, το σουβλάκι και το burger σου, για να μη λες ότι δεν σε βοηθάμε), αρχίζεις γυμναστήριο, ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου φίλους, κάνεις καινούργιους, και γενικά προσπαθείς να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη (που ποτέ δεν είχε) και να κάνεις την καθημερινότητα σου λιγότερο “ρουτίνα”.

Κλινγκ-κλινγκ-κλινγκ-κλονγκ! Λένε πως “όπως στρώσεις θα κοιμηθείς”. Το καλό κάρμα του Σεπτέμβρη θα κρατήσει για την υπόλοιπη χρονιά εάν κάνεις τις καλές σου συνήθειες νόμο και τις κακές συνήθειες τις πετάξεις εκεί που θα πετούσες και τις καμένες πατάτες. Στα σκουπίδια.

Το καλό κάρμα του Σεπτέμβρη θα έρθει και θα σου κάνει παρέα άμα εσύ είσαι ανοιχτός. Άμα γίνεις πιο δεκτικός με τους άλλους. Άμα ρίξεις λίγο κρεμμύδι στο σουβλάκι σου. Άμα δεν σε νοιάζουν τα μανιτάρια στην pizza. Άμα χαμογελάσεις στο delivery boy ακόμα κι αν άργησε λίγο παραπάνω λόγω Mundobasket. Άμα αρχίσεις να μοιράζεσαι το φαγητό σου. (*wink-wink* Συμβολικό είναι αυτό! )

Καλό μήνα! Καλή αρχή! Καλή όρεξη!