Προφανώς και η ερώτηση στον τίτλο είναι ρητορική. Υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που δε θα δεχόταν να δοκιμάζει όλη μέρα γλυκά και σοκολάτες και να πληρώνεται γι' αυτό; Κι όμως, αυτή η θέση υπάρχει και μάλιστα προσφέρει έναν πολύ καλό μισθό!

Η εταιρεία Candy Fanhouse ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία σειρά από 10 νέα γλυκά, όμως έχει έρθει αντιμέτωπη με ένα (ας το πούμε) πρόβλημα: Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά υποψήφια γλυκά για τη νέα σειρά και δεν μπορούν να καταλήξουν στο τελικό top 10.

Και κάπου εδώ μπαίνουν οι ειδικοί Candyologists (ψαρωτικό όνομα, δεν μπορείς να πεις). Η εταιρεία λοιπόν αναζητά 10 δοκιμαστές γλυκών, που θα δοκιμάσουν όλες τις υποψήφιες συνταγές μία προς μία, θα γράψουν μία μίνι κριτική για το κάθε γλυκό και στο τέλος θα αποφασίσουν τα 10 καλύτερα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Όπως διάβασες ήδη στον τίτλο, ο μισθός είναι 30$ την ώρα για τους full time δοκιμαστές και 26$ την ώρα για τους part time (σε περίπτωση που δε θες να λιγωθείς κιόλας βρε παιδί μου). Ποια είναι η παγίδα; Οι Candyologists θα εργάζονται στον Καναδά και θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Αμερικής. Βέβαια, η θέση είναι ανοιχτή έως τις 15 Φεβρουαρίου, οπότε ίσως προλαβαίνεις να κάνεις τα κουμάντα σου.

Αν μόλις βρήκες την ευκαιρία για την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν, μπορείς να στείλεις την αίτησή σου εδώ. Αν πάλι βαριέσαι να φτιάχνεις βαλίτσες και να μετακομίζεις, μπορείς απλά να μπεις στο efood και να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου γλυκά από τα top ζαχαροπλαστεία της περιοχής σου!