Πιθανότατα ήξερες ότι η συνταγή για το πιο διάσημο τηγανητό κοτόπουλο στον κόσμο, το Kentucky Fried Chicken, είναι μυστική. Ίσως και να ήξερες ότι αυτή η συνταγή περιέχει 11 μπαχαρικά και βότανα, αλλά κανένας δεν γνωρίζει ποια ακριβώς! Αυτό όμως που δεν ήξερες είναι ότι τα KFC έχουν βρει τον πιο επικό τρόπο να μας το υπενθυμίσουν αυτό στο Twitter!

Ο λογαριασμός των KFC στο Twitter μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους, αλλά ακολουθεί μόλις 11 προφίλ. Το παράξενο σε αυτή την ιστορία δεν είναι η μεγάλη αριθμητική διαφορά, αλλά το ποια είναι αυτά τα 11 άτομα που έχουν αυτή την τιμή.

Ας ξεκινήσουμε με τους διάσημους: 5 από αυτούς που ακολουθούν τα KFC είναι τα πρώην μελών των Spice girls. Ναι, spice, όπως μπαχαρικό. Οι υπόλοιποι 6 είναι απλά τυχαίοι άνθρωποι που απλά το επίθετό τους είναι Herb. Σύνολο 5 spices κι 6 Herbs, ακριβώς όπως και η μυστική συνταγή τους. Ποιος θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο;

Βασικά, εκτός από τα KFC, ο μόνος που θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο είναι ο Mike Edgette, ο οποίος το 2017 ανακάλυψε αυτό το μικρό easter egg και το ανέφερε σε ένα tweet. Το αποτέλεσμα; Η εταιρεία του έστειλε δώρο έναν πίνακα με τον ίδιο να πηγαίνει βόλτα στην πλάτη του Colonel Sanders.

Μπορεί να μην είσαι εσύ ο πρώτος που ανακάλυψε αυτό το μυστικό, αλλά τουλάχιστον μπορείς να παραγγείλεις ένα bucket με φτερούγες από τα KFC και να χαζεύεις με την ώρα αυτό το μικρό έπος / έργο τέχνης ή τα κακά λογοπαίγνια στο Twitter του efood!