Νικόλα Ράπτης, Γιάννης Λουκάκος, Ψωμί & Αλάτι, burgers και πικάνια. Πόσο καλύτερο να γίνει ένα review;

Ο Γιάννης Λουκάκος είναι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να μην έχεις γνωρίσει ποτέ από κοντά, αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδί μου, τον νιώθεις φίλο σου. Ίσως φταίει ο τρόπος που μιλάει ή οι τρομέρες συνταγές του. Ή ίσως απλά φταίει ότι έχεις παραγγείλει τόσες φορές από το Buddha's Hand, το Alio και το Ψωμί & Αλάτι που πλέον νομίζεις ότι ο αγαπημένος μας σεφ ζει στην κουζίνα σου.

Για το Buddha's Hand και για το Alio σου έχει μιλήσει ήδη η Madame Ginger! Αν δεν έχεις δει τα συγκεκριμένα Eat Like A Local efood εντίσιο, απλά τσέκαρε τα (σου βάλαμε και time stamps)! Περιμένουμε, μην αγχώνεσαι.

Και τώρα που είδες πόσο απίστευτα είναι τα 2 εστιατόρια του Γιάννη Λουκάκου, ετοιμάσου να μάθεις τα πάντα για το Ψωμί & Αλάτι.

Συνδυάζοντας απλές γεύσεις με μοναδικά twists, το menu του Ψωμί & Αλάτι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Από την τρομερή σαλάτα με το πορτοκάλι και το avocado έως τα τέλεια ψημένα κρεατικά και το signature burger, ο Γιάννης Λουκάκος έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να ενώσει το comfort food με το fine dining.

Το αποτέλεσμα; Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα ολόκληρο βιβλίο για τα πιάτα του συγκεκριμένου εστιατορίου, αλλά είπαμε να το κάνουμε πιο απλό. Ο Νικόλας Ράπτης επισκέφθηκε το Ψωμί & Αλάτι, μίλησε με τον Γιάννη Λουκάκο και στη συνέχεια δοκίμασε (το λέμε ευγενικά - ο σωστός όρος είναι εξαφάνισε) μερικά από τα πιο γνωστά πιάτα του menu. Δες το review και θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Αν αισθάνθηκες μια μικρή λιγούρα ξαφνικά (απολύτως λογικό), μάθε ότι το Ψωμί & Αλάτι έρχεται όπου κι αν βρίσκεσαι delivered by efood! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αράξεις στον καναπέ σου, να μπεις στο efood και να παραγγείλεις μία μπεργκεράρα, ένα προφιτερόλ κι ένα δροσιστικό κοκτέιλ από το Ψωμί & Αλάτι (αν είναι να δοκιμάσεις, κάν' το σωστά)! Καλές μάσες!