Σου έχει μείνει ποτέ κέικ και μετά σκέφτεσαι ότι τώρα που ξεράθηκε δεν πολυθές να το φας και δεν ξέρεις τι να το κάνεις; Ούτε σε 'μας, συνήθως το τρώμε μέσα από τη φόρμα που ψήθηκε μέσα σ' ένα εικοσάλεπτο.

Αν όμως ποτέ σου μείνει κέικ (λέμε βρε παιδί μου, αν), ο Μάνος Σαρρής είναι εδώ για να σε μάθει πώς θα φτιάξεις τα πιο εύκολα και γρήγορα cake pops!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να παραγγείλεις όλα τα υλικά από το efood market και να ακολουθήσεις τα βήματα. Καλές μάσες!

Υλικά

350 γρ. κέικ ανάμεικτο
100 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. μέλι
80 γρ. βούτυρο
100 γρ. τριμμένο μπισκότο σοκολάτας
300 γρ. σοκολάτα λευκή
300 γρ. σοκολάτα κουβερτουρα
1 συσκευασία ξυλάκια
2 πακέτα σύνολο από τρούφες sprinkles της αρεσκείας μας (σοκολάτας, πολύχρωμα, λευκής σοκολάτας)

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε το κέικ στο μούλτι μέχρι να γίνει τρίμμα. Το βάζουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά το τυρί κρέμα, το μέλι και το βούτυρο μέχρι να γίνει μια μάζα.
  • Ρίχνουμε και το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε ξανά, μέχρι να κάνουμε ένα εύπλαστο ζυμάρι.
  • Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, καρφώνουμε τα ξυλάκια και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να σφίξουν.
  • Παράλληλα, βάζουμε τις 2 σοκολάτες σε μπαιν μαρί για να λιώσουν. Όταν λιώσουν τελείως αφήνουμε στον άκρη για 5-10 λεπτά. Βάζουμε και τα sprinkles σε διαφορετικά μπολακια .
  • Όταν τα pops έχουν κρυώσει και σφίξει καλά, βουτάμε πρώτα στην σοκολάτα και στη συνέχεια στην τρούφα της αρεσκείας μας . Αφήνουμε για λίγο να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και στη συνέχεια κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

Και αφού τώρα ξέρεις τι θα ετοιμάσεις για σήμερα, μήπως να δεις και τις υπόλοιπες συνταγές του Μάνου Σαρρή για να τεστάρεις τα μαγειρικά σου σκιλς;