Μαζευτήκατε κλασικά σε κάποιο σπίτι. Τελειώσατε με τη σχολή, με τη δουλειά ή το αμόρε και είπατε να βρεθείτε για να πείτε πώς πέρασε αυτή η εβδομάδα, τι έκανε η Εθνική στην μπάλα, ποιος έφυγε από το Σουρβάηβορ ή με ποιον είναι αυτή την εβδομάδα η Κιμ Καρντάσιαν.

Interested Kim Kardashian GIF

Σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε και να άλλα τόσα να συζητήσετε, ταινίες να δείτε, αλλά και τον νέο κύκλο του Stranger Things. Όμως, ΄οπως σε όλα τα αράγματα, το ένα φέρνει το άλλο και αρχίζει η πρώτη μουρμούρα στην παρέα. Κλείνεις τα μάτια και προσπαθείς να ακούσεις τι ψιθυρίζουν.

“...πάρουμε…πείνασα…τι θα έτρωγες…”

Dexters Laboratory Scientist GIF

Είναι η στιγμή σου. Η παρέα πεινάει. Αρχίζει σιγά σιγά η κουβέντα για το τι θα παραγγείλετε. Ξεπιάνεις τον αυχένα σου, κάνεις κρακ στα δάχτυλα, χαμογελάς ύποπτα. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τους έφαγα-και-χθες-απεξωισμούς, τους να-φάμε-και-κανα-μαγειρευτισμούς και του χειρότερους όλων: ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

Δύο όπλα έχεις στην φαρέτρα σου, την αποφασιστικότητα και τις προσφορές του efood. Εξηγούμαστε αμέσως: με το που αρχίσουν να ακούγονται οι πρώτες ιδέες για το φαγητό, κάποιοι θα πάρουν το χρόνο τους να τις ζυγίσουν, να δουν αν αυτό τους καλύπτει, αν οι διατροφικοί πίνακες της κάθε τροφής κάνουν τσεκ στις απαιτήσεις της βραδινής μάσας και διάφορα άλλα τέτοια.

Duck Dynasty GIF by DefyTV

Εκμεταλλεύεσαι αυτή τη σιγή και διακόπτεις την όποια σκέψη με δυναμισμό. Για παράδειγμα: “και γιατί να μην πάρουμε pizza ρε ‘σεις;

Η παρέα τα χάνει, σαστίζει κι εσύ χαμογελάς αιωρούμενος στο ταβάνι, φουσκωμένος με τον αέρα της νίκης. Μια φωνή ακούγεται, “ε πόσες θα πρέπει να πάρουμε; Θα μας φύγουν πολλά”. Χαμογελάς και αυτόματα κλειδώνεις στον στόχο. Τα μαλλιά σου γίνονται ξανθά, πετα΄ς φλόγες από τα μάτια, γίνεσαι Super Saiyan ρε παιδί μου.

Dragon Ball GIF by TOEI Animation UK

ΕΧΕΙ 1+1 ΣΤΟ EFOOD ΡΕ ΣΕΙΣ!

Αυτό ήταν. Όλοι σε κοιτάνε σα να σταμάτησες 5 τρένα με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο έσωζες 3 οικογένειες από φλεγόμενο κτίριο. Ανοίγεις εφαρμογή, βρίσκεις φίλτρο 1+1, διαλέγεις ό,τι φαγητό θες, παίρνεις μια μερίδα και εμείς σου κάνουμε δώρο ακόμα μία.

Τι πίστευες δηλαδή; Ότι δεν έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τη δική σου και δεν φροντίσαμε να μην βρεθείς εσύ;

Χα! Όλα από τη ζωή είναι βγαλμένα.

Twitch Kid GIF by Hyper RPG

Υ.Γ. Αν ψάχνετε σειρά να δείτε, προτείνουμε το Dark, για ταινία το The Party και από animation το Spider-Man: Into the Spider-Verse. 😉