Προσπαθήσαμε να σκεφτούμε έναν πιο αινιγματικό τίτλο. Κάτι με περισσότερο μυστήριο, κάτι πιο ποιητικό, κάτι με λιγότερα spoilers τέλος πάντων, αλλά δεν αντέξαμε!

Ναι, καλά διάβασες! Η σεφ (και κολλητουμπινάκι μας πλέον) Amanda Yee συγκέντρωσε και κατέγραψε τις συνταγές απ' όλα τα φαγητά που εμφανίζονται στη σειρά "Τα Φιλαράκια". ΚΑΙ ΤΙΣ 70! Και φυσικά, κάτι τέτοιο δεν το κρτάς για τον εαυτό σου! Το κάνεις δώρο στην ανθρωπότητα!

Το βιβλίο με τον τίτλο Friends: The Official Cookbook θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνει όλα αυτά τα φαγητά που ήθελες τόσα χρόνια να δοκιμάσεις, από το μενού του Thankgiving της Monica και τα μπισκότα της γιαγιάς της Phoebe, έως το trifle της Rachel και το σάντουιτς του Ross.

Φυσικά, δε χρειάζεται να έχεις κερδίσει κάποιο αστέρι Μισελέν για να δοκιμάσεις την τύχη σου, αφού όπως αναφέρει και η ίδια η συγγραφέας:

Είτε είσαι σεφ όπως η Monica Geller, είτε ξεκινάς μια καριέρα στο catering όπως η Phoebe Buffay, είτε είσαι απλά λάτρης του φαγητού όπως ο Joey Tribbiani, σε αυτό το βιβλίο θα βρεις συνταγές για όλα τα μαγειρικά επίπεδα.

Μέχρι να κυκλοφορήσει το βιβλίο λοιπόν, προτείνουμε να μπεις στο efood, να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου και να ξεκινήσεις μαραθώνιο Friends!

Νόμιζες ότι το σάντουιτς του Ross είναι το μόνο φαγητό από σειρά που έκανε το στομάχι μας να γουργουρίζει χωρίς αύριο; Ξανασκέψου το, γιατί ήδη έχουμε την απόλυτη λίστα με φαγητά από σειρές που πάντα θέλαμε να δοκιμάσουμε!