Αυτό που τρως λέει πολλά για εσένα. Είτε είσαι επιλεκτικός ή περιπετειώδης αυτό που τρως όπως και το τι πιστεύεις και το τι ακους λένε πολλά περισσότερα για την προσωπικότητά σου από αυτά που λες. Αυτό που θα επιλέξεις να δοκιμάσεις λέει πολλά για το τι άνθρωπος είσαι.

Αφού το φαγητό είναι τεράστιο μέρος της ζωής μας, πώς θα ήταν δυνατόν να μην γινόταν τελικά και προέκταση της προσωπικότητάς μας; Το φαγητό που μας περιτιγυρίζει, το φαγητό που παραγγέλνουμε όταν είμαστε με άλλους και το φαγητό που καταναλώνουμε στις πιο ευάλωτες στιγμές μας δείχνει πολλές από τις επιθυμίες μας αλλά και την προσωπικότητά μας.

Σύμφωνα με έρευνες του Penn University ο άνθρωπος και η συμπεριφορά του έχουν άμεση σχέση με το φαγητό που επιλέγει να τρώει. Σίγουρα οι άνθρωποι που τρώνε πικάντικα φαγητά είναι πιο δυναμικοί.

spicy food chilly

Πιο συγκεκριμένα 200 συμμετέχοντες μεταξύ 18 και 45 απάντησαν σε ερωτήσεις που στο τέλος θα φαινόταν εάν τελικά έχει σχέση η επιλογή των μπαχαρικών με το ρίσκο που παίρνει ένας άνθρωπος και το κατά πόσο είναι περιπετειώδης.

Οι ερωτήσεις είχαν θέματα όπως τη δυνατή μουσική, τις ταινίες με σασπενς, το εάν και κατά πόσο μπορούν να μιλούν μπροστά σε κόσμο, τον τζόγο και την ικανότητα του καθενός να σταθεί στην άκρη ενός πολύ ψηλού κτηρίου και να κοιτάξει κάτω.

Όπως ήταν αναμενώμενο οι άνθρωποι που παίρνουν περισσότερα ρίσκα, τρώνε και περισσότερο πικάντικα πιάτα. Αποζητούν κατά κάποιο τρόπο μια πιο πικάντικη ζωή.

Μεξικάνικη κουζίνα; Ινδική; Όποια και να είναι η προτίμησή σου, όλα δείχνουν πως κι εσύ είσαι πολύ περιπετειώδης!