Ήρθε η ώρα να θέσουμε ένα σοβαρό ερώτημα: Ποιος είναι αυτός που έχει επιλέξει τα ονόματα των περιοχών της Αθήνας; Ποια στοιχεία τον οδήγησαν στο να χαρίσει απλόχερα χαρακτηρισμούς; Μόνο η Καλλιθέα έχει ωραία θέα; Μόνο η Ηλιούπολη έχει λιακάδα; Μόνο στο Κολωνάκι έχουν κολονάκια;

Προτείνουμε να δημιουργηθούν νέα ονόματα για κάθε περιοχή με βάση τα πραγματικά της χαρίσματα. Για παράδειγμα, το Μετς να ονομαστεί “Δε θα βρεις ποτέ parking” ή το Πολύγωνο σε “Κανείς δεν ξέρει ακριβώς που βρίσκεται”. Μμμ ίσως όχι και τα καλύτερα παραδείγματα. Α, εντάξει, έχουμε το απόλυτο παράδειγμα! Να μετονομάσουμε την Ηλιούπολη σε “Πιτσούπολη”! Γιατί αν δεν το ήξερες, η Ηλιούπολη και η pizza έχουν μία σχέση αγάπης κι αυτές οι 4 πιτσαρίες το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο! (τι plot twist ήταν αυτό;)


Anais

Όταν ανοίγεις το efood κι αντικρίζεις το όνομα Anais, το δίλημμα “Να παραγγείλω ή να μην παραγγείλω;” μετατρέπεται αυτόματα σε “Τι να παραγγείλω;”. Το Anais είχε όλους τους λόγους να γίνει γρήγορα μία από τις αγαπημένες σου επιλογές για delivery στην Ηλιούπολη: πολύ καλές τιμές, top ποιότητα, απίστευτη ζύμη, πολύ σοβαρές προσφορές και την καλύτερη pizza philadelphia εκεί έξω (ή οποία συνδυάζεται εξαιρετικά με τα απίστευτα πεϊνιρλί και burgers του Anais). Αν θες να αυτοαποκαλείσαι πραγματικός foodie, άσε πια τα mainstream bucket lists (ε ρε πως φαίνονται τα Lower), φτιάξε το δικό σου Anais list και ξεκίνα να δοκιμάζεις. Κι όταν το ολοκληρώσεις, άρχισε ξανά από την αρχή.

Canberra Pizza

Το πιο μεγάλο menu που έχεις δει στο ζωή σου; Πόσιμπολ! Αξίζει κάθε πιάτο σε αυτό το menu; Σίγουρα. Η Canberra Pizza είναι το κλασικό παράδειγμα πιτσαρίας που μπορεί να είσαι ο μεγαλύτερος φαν τα τελευταία χρόνια και πάλι να μην έχεις δοκιμάσει τις μισές επιλογές, είτε επειδή απλά δεν πρόλαβες, είτε γιατί δεν ασχολήθηκες, αφού αυτή η επική Canberra πεπερόνι ή αυτό το ποίημα που ονομάζεται Πιράτα ήταν αρκετά για να σε πείσουν! Αν τώρα όντως έχεις αρκεστεί μόνο σε αυτά (σε καταλαβαίνουμε απόλυτα), απλά να σου πούμε ότι χάνεις αν ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει το σκορδόψωμο με τη μοτσαρέλα και το Μιράκολο Αφουμικάτο (όνομα και πράγμα).

HOME Pizza

Ναι, η Ιταλία είναι το βασίλειο της πίτσας. Κανείς δεν το αμφισβητεί! Είναι όμως βρε παιδί μου κι αυτή η Αμερική που έχει ένα σοβαρό ταλέντο στο να παίρνει από το χεράκι κάθε φαγητό και να το μετατρέπει σε ιδέα. Και η HOME Pizza στην Ηλιούπολη το ξέρει αυτό καλύτερα απ’ όλους. Bbq wings, burritos, cream potatoes και αμέτρητα ακόμα ορεκτικά που θα σε κάνουν να ευχαριστείς τον Κολόμβο και την κάκιστη αίσθηση προσανατολισμού που είχε. Το απίστευτα γρήγορο delivery και οι εξαιρετικές πρώτες ύλες είναι δύο καλοί λόγοι για να δοκιμάσει τη HOME Pizza. Η pizza Mexican Home είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ λόγος για να το κάνεις!

Verona

New cult όνομα, new cult κατάλογος, new cult γεύσεις. Με 3 λέξεις: Αυτό που χρειάζεσαι! Η pizza της Verona είναι ακριβώς η γεύση που θυμάσαι να έχει η πίτσα όταν καθόσουν μέχρι αργά για να δεις τους “Μεν και Δεν”. Αν θεωρείς πως οι χαρακτηρισμοί είναι υπερβολικοί, τότε σε προκαλούμε να ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο. Μεγάλη ποικιλία, συνδυασμοί βγαλμένοι από τα πιο τρελά σου όνειρα, εξαιρετική ζύμη κι επικές μακαρονάδες! Τα ραβιόλια έκανα γνωστά τη Verona, όχι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα.

Έλα, πες, κάποια από αυτές σε έπεισε να δοκιμάσεις! Πάτα εδώ και βρες όλες τις επιλογές για pizza delivery στην Ηλιούπολη!

Αν πάλι δεν πείνασες ακόμα (πώς γίνεται αυτό;), διάβασε εδώ τα πάντα για την pizza (διαβάζοντας έρχεται η όρεξη!).