Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Καλά τα κουταβάκια, δυνατός ο Keanu Reeves, εξαιρετικά και τα memes, αλλά αυτοί που έχουν κατακτήσει από την πρώτη στιγμή το Internet και τα social media είναι τα μωρά και το φαγητό. Τα μωρά γιατί προφανώς ό,τι κι αν κάνουν είναι αξιολάτρευτα, και το φαγητό, γιατί,νταξ, είναι φαγητό (αρκεί αυτή η εξήγηση).

Μετά από αυτό το απαραίτητο disclaimer, μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανακοίνωσή μας! Για να γίνει κάποιος ο βασιλιάς του Internet, θα πρέπει να συνδυάζει τις δύο αυτές κατηγορίες, σωστά; Σωστά! Όμως δε γίνεται να μαγειρεύει ένα μωρό, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Κυρίες και κύριοι, με συγκίνηση σας ανακοινώνουμε ότι βρήκαμε επιτέλους τον πραγματικό βασιλιά μας! Και το όνομα αυτού, Kobe.

Ο ενός έτους Kobe μετράει αισίως 790.000 followers στο Instagram και 340.000 στο Tik Tok κι αυτό οφείλεται στις μαγειρικές και χορευτικές του ικανότητες και - φυσικά - στον απίστευτο κόκκινο σκούφο του!

Μπορεί να σου ακούγεται αστείο και χαριτωμένο όλο αυτό, αλλά ο Kobe πάει καρφί για αστέρι Μισελέν! Ανοίγει ζύμη για pizza, μαρινάρει κοτόπουλο και φτιάχνει smoothies, ενώ ταυτόχρονα σε αφήνει να αναρωτιέσαι γιατί εσύ όταν ήσουν 1 κουτούλαγες σε καρέκλες και κομοδίνα αντί να φτιάχνεις κεμπάπ.

Φυσικά η μαμά του είναι πάντα έτοιμη να μπει στο πλάνο και να τον βοηθήσει, αφού ως γνωστόν, όλοι οι μεγάλοι σεφ έχουν κι έναν άξιο σου σεφ στο πλευρό τους.

Παρόλο που ο μικρός Kobe έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό, προτιμάει να παραμένει λακωνικός και μόνο μία στις τόσες θα αρκεστεί σε ένα "hot" ή "ιιιι". Kobe, να ξέρεις, είσαι το είδωλο μας!