Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε τον Kevin Bacon. Πρώτα απ' όλα, μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους ηθοποιούς ΕΒΕΡ. Επίσης, και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, κάνουμε αυτόματα συνειρμό και σκεφτόμαστε την πιο ωραία γεύση του κόσμου (φθηνό αστείο, αλλά έπρεπε να το κάνουμε).

Ε λοιπόν, ο αγαπητός Kevin πρόσφατα μας έδωσε έναν ακόμα καλό λόγο για να τον αγαπάμε. Μέσω του profile του στο Tik Tok, ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του τον τρόπο που προετοιμάζει το πρωινό του κάθε μέρα. Συγκεκριμένα, αφού καλημερίζει τους πάντες ψιθυρίζοντας (δίνοντας μία ASMR αίσθηση στο video, κάνοντας το ακόμα πιο επικό), ο κύριος Bacon πήρε ένα μάνγκο κι έδωσε 4 απλές συμβουλές για να το απολαύσεις όπως πρέπει. Πάρε χαρτί και στυλό και σημείωνε!

  1. Χαράσουμε σε κυβάκια τη σάρκα του μάνγκο και σπρώχνουμε το εσωτερικό του προς τα έξω για να το φάμε πιο εύκολα.

2.   Στίβουμε λίγο φρέσκο λάιμ.

3.   Προσθέτουμε τσίλι σε σκόνη.

4.   Προσθέτουμε χοντρό αλάτι.

Ευκολάκι; Πάντα ξέραμε ότι ο Kevin Bacon είναι ένας μικρός θεούλης, αλλά τώρα που αποδείχθηκε κι ένας τρου foodie, ε, τον αγαπάμε κάπως περισσότερο. Αν έβαζε βέβαια και δύο φετούλες μπέικον στο πλάι, θα υποκλινόμασταν (#σορρυνοτσορρυ).

Αν ψήθηκες να δοκιμάσεις το κόλπο του Kevin Bacon, τότε μπορείς να παραγγείλει το μάνγκο σου κι όλα τα άλλα συστατικά από το supermarket ή το μανάβικο της περιοχής σου μέσω του efood. Αν πάλι είσαι περισσότερο φαν του καφέ και της μπραντσάρας (σε νιώθουμε), και πάλι έχουμε ό,τι θέλεις!

Α, και μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο ο Kevon Bacon που τα σπάει στο Tik Tok. Είμαστε κι εμείς κάπου εκεί μέσα!