Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα περκεράκια στο νέο Burger AP του κέντρου μόνο φτωχά δεν τα λες. Γι’ αυτό πάμε στο ψητό.

Το Burger AP, που μέχρι πρότινος έπρεπε να ανέβεις οοοοοοοολη τη Μεσογείων ως την Αγία Παρασκευή για να το απολαύσεις, πλέον έρχεται στην πόρτα σου!

Ο Άκης ο Πετρετζίκης ξεκίνησε να σερβίρει μπέργκερ ριαλνες μέσα απ’ το Burger AP το 2017. Έκτοτε, έχει μπει στο πάνθεον των αθηναϊκών μπεργκεροπωλείων, έχει κατακτήσει τα βόρεια, ένα ψωμάκι ζυμωμένο με μπίρα τη φορά, και κατηφόρισε προς τα κεντρικότερα.

Και τώρα έρχεσαι στο δίλημμα. Θα φας κλασικό περκεράκι με μοσχαρίσιο μπιφτέκι 100% ή θα πάρεις κανένα κόλπο με κοτόπουλο πανέ; Μπας και είσαι στον όγκο και θα πάρεις healthy burger; Είσαι για καμια ψαγμενιά με bao buns; Και μετά υπάρχουν κι άλλα μεγάλα ερωτήματα. Θα πάρει η παρέα σαλάτα ή θα αφοσιωθείτε όλοι στις πατάτες με τσένταρ και μπέικον ΚΑΙ κρεμμυδάκι και τομάτα; Θα δείξετε τόλμη στο γλυκό; Γιατί έχει και coconut chocolate mousse exotic fruit fluid gel. Ναι, τρώγεται. Πίστεψέ μας.

Η Φωτεινή έκανε την επιτόπια έρευνά της, δοκίμασε μέχρι και σαλάτες (spoiler alert).

Τώρα, στρώσου. Πιέσου, διάλεξε τι θέλεις σήμερα απ’ το Burger AP. Είναι δύσκολο αλλά μη σκας. Εδώ θα είναι το efood να σε βοηθήσει να ξεψαχνίσεις τον κατάλογο!