Με ένα υπέροχο doodle και το παραπάνω μήνυμα υποδέχεται σήμερα η Google τους επισκέπτες της. Με αυτόν τον τρόπο, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο λέει αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μας κάθε φορά που φτάνει ο πρωινός καφές μας, το burger μας ή η κρέπα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

H Google, μέσα από τη δράση “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό”,ευχαριστεί καθημερινά με τον δικό της τρόπο όσους συνεχίζουν να εργάζονται αυτή την περίοδο, όπως τους υπαλλήλους διανομής και μεταφορών ή τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας.

Δεν είναι λίγες οι εταιρείας οι οποίες τη συγκεκριμένη περίοδο έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το efood, θέλοντας να συμβάλλει κι αυτό στον αγώνα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, προχώρησε σε δωρεά 250.000€, ποσό που θα δοθεί για την αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δημοσίων νοσοκομείων αναφοράς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και γευμάτων για τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αν θέλεις να μας βοηθήσεις κι εσύ ώστε να συνεισφέρουμε ακόμα περισσότερο, μπορείς να κάνεις κλικ στην επιλογή "Συνεισφέρω 0.50€ για νοσ. εξοπλισμό ΜΕΘ και γεύματα #COVID-19” πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και να συμβάλλεις με τη δική σου δωρεά.

Επιπλέον, στο efood μπορείς πλέον να αφήσεις το tip σου στον διανομέα, ακόμα κι όταν πληρώνεις ηλεκτρονικά. Οι διανομείς είναι κάτι σαν τους super ήρωες των παραγγελιών σου. Είναι εκεί όταν χιονίζει, όταν βρέχει, όταν κάνει πολύ κρύο ή πολλή ζέστη και προσπαθούν να σου φέρουν το φαγητό ή τον καφέ πάντα στην εντέλεια. Και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.