Αρνί, κοκορέτσι, αυγά, τσουρέκι, μαγειρίτσα. Πέντε λέξεις, χιλιάδες συναισθήματα. Στο efood ποτέ δε θα ακούσεις να ρωτάμε ο ένας τον άλλον αν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι καλύτερο από αυτό του Πάσχα. Αγαπάμε το φαγητό και στην καρδιά μας (αλλά και στην κοιλιά μας) υπάρχει χώρος για όλα!

Γι' αυτό τον λόγο, κάθε φορά που πλησιάζει το τραπέζι της Ανάστασης μετράμε αντίστροφα. Από την αρχή του YouTube channel και του Instagram του efood, δείχναμε τον ενθουσιασμό μας για την τραγανή πέτσα, για το καυτό κοκορέτσι, για το - θα είμαι το πρωινό σου για τις επόμενες 20 μέρες - τσουρέκι. Και κάθε χρονιά κάνουμε ένα μικρό θρόουμπακ στα γραφεία μας και θυμόμαστε όλες τις ιδέες που είχαμε πάνω στην πείνα μας.

Φέτος όμως, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας την πιο εορταστική αναδρομή και να δούμε όλα τα Πασχαλινά vlogs και posts μας παρέα. Από το σούβλισμα με τον Κώστα Μαλιάτση και τον Ηλία Φουντούλη, έως το βάψιμο των αυγών της Φωτεινής και τα (spoiler alert) Πασχαλινά facts που θα μας μάθει ο Γιώργος το Σάββατο, αυτές είναι οι πιο Πασχαλινές στιγμές του efood. Enjoy!

2016

Αν ο Κώστας γύρναγε λίγο πιο γρήγορα το κοκορέτσι, ίσως να έμπαινε και σε τροχιά.

Πιο κλασικό κι από τον Φράνκο Τζεφιρέλι
Απλά. Λιτά. Πασχαλιάτικα.

2017

Το μακρινό 2017, ο Γιώργος Βαγιάτας έδινε απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ανθρώπινης ιστορίας.
Επίσης το κρου του efood και του Cooking Maliatsis το ζούσε στην εξοχή.
Καλό το αρνί, καλύτερο το αστείο.

2018

Πασχαλινό τραπέζι και γνώσεις. Καλύτερος συνδυασμός κι από το αρνί - τζατζίκι.
Ο Γιώργος Λέντζας το 2018 προσπαθούσε να μας πείσει ότι το Πασχαλινό τραπέζι δεν είναι γκράντε υπόθεση. Αγαπάμε τον Γιώργο, έκανε τίμια προσπάθεια, αλλά όλοι ξέρουμε την απάντηση σε αυτό το debate.
Και λίγα κλαρίνα. Έτσι, για το καλό.

2019

Χρονιά ορόσημο για την ανθρωπότητα, αφού το efood δημιούργησε κάτι που όλοι ήθελα, αλλά κανείς δε γνώριζε: το savoir vivre του Πάσχα.
Μπορεί να μη σου στέλνουμε λαμπάδες, αλλά λίγη γνώση σου τη δίνουμε κάθε Πάσχα, δε μπορείς να πεις!
Το άφτερμαθ του Πάσχα.

2020

Και φτάνουμε στο σήμερα! Η Φωτεινή έβαψε ήδη τα αυγά της κι εμείς στο efood συνεχίσαμε τα καταπληκτικά μας (ναι, καταπληκτικά είναι!) memes. Αν νομίζεις ότι αυτό ήταν για φέτος όμως, κάνεις λάθος! Stay tuned στο κανάλι του efood στο YouTube γιατί το Σάββατο, 18 Απριλίου, ο Γιώργος επιστρέφει με τα πιο απίστευτα facts για το Πάσχα, ενώ η Madame Ginger την Τρίτη, 21 Απριλίου, θα σου μάθει πώς να μετατρέπεις τα leftovers του Πάσχα στο πιο επικό brunch! Καλό Πάσχα!

2021

Ένα τσουρέκι, μία εξαιρετική προσπάθεια, ένα γύρισμα 12 ωρών. Η σεφ Φωτεινή στα καλύτερά της.

Ξεκινήσαμε για ένα κωμικό βίντεο, παραλίγο να καταλήξουμε με υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου δράματος. Αυτό.