Καθημερινά προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη διαδικασία παραγγελίας για εσένα, αλλά και για τους ίδιους τους διανομείς. #wealwaysaimhigher

Αυτή τη φορά επιστρέφουμε με δύο νέα features, την επιλογή ανέπαφης παραλαβής και το tip στο διανομέα, τα οποία είναι διαθέσιμα και σε web αλλά και στην εφαρμογή του efood (Android ή iOS) για παραγγελίες που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονική πληρωμή.

Μην ξεχάσεις λοιπόν την επόμενη φορά που θα παραγγείλεις να ενεργοποιήσεις την “παραλαβή χωρίς επαφή”. Έτσι, ο διανομέας δε θα χρειαστεί να έρθει σε επαφή μαζί σου, παρά μόνο να χτυπήσει το κουδούνι, να αφήσει την παραγγελία έξω από την πόρτα και να φύγει.

*Σε περίπτωση που είχες κάνει σημείωση για ανέπαφη παράδοση στα σχόλια διεύθυνσης μπορείς να το αφαιρέσεις, αφού πλέον σε καλύπτει η παραπάνω, εύκολη, επιλογή.

Οι διανομείς είναι κάτι σαν τους super ήρωες των παραγγελιών σου. Είναι εκεί όταν χιονίζει, όταν βρέχει, όταν κάνει πολύ κρύο ή πολλή ζέστη και προσπαθούν να σου φέρουν το φαγητό ή τον καφέ πάντα στην εντέλεια. Τώρα μπορείς να τους ευχαριστείς, επιλέγοντας να τους αφήσεις tip ακόμα κι όταν πληρώνεις ηλεκτρονικά.