Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο “1 και σήμερα” και όπως όλα δείχνουν, σε λίγες ώρες θα είσαι στην ξαπλώστρα.

Σκέφτεσαι τον ήχο του κύματος, την άμμο στα πόδια, τη μυρωδιά του αντηλιακού.

Α ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ.

Do not worry, στα τοπικά καταστήματα του efood θα βρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για μία μέρα ή και μια ολόκληρη ζωή, ποτέ δεν ξέρεις, στη θάλασσα.

Παρακάτω σου έχουμε τη λίστα για να δεις τι έχεις, τι σου λείπει και να προετοιμαστείς κατάλληλα:

Φρούτα: Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη- ακόμα ψάχνουμε τι την κλείνει- και καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος. Τα μανάβικα της γειτονιάς σου είναι σε ετοιμότητα για να γεμίσεις το ψυγειάκι σου.

Θερμός: Ζεστό νερό ή ακόμα χειρότερα, ζεστός καφές στην παραλία. Θα μπορούσε να είναι τίτλος θρίλερ και αν είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής, μπορείς να βγεις αλώβητος, με ένα θερμός που θα κρατήσει το ρόφημά σου δροσερό. ΦΙΟΥ

Αντηλιακό: Θυμήσου πως το αντηλιακό για να παρέχει όντως προστασία, θέλει να μπαίνει μπόλικο και συχνά. Σαν την κέτσαπ στις πατάτες ένα πράγμα. Τσέκαρε ότι έχεις και για το σώμα και για το πρόσωπο!

Είδη πρώτης ανάγκης: Το τι θεωρεί ο καθένας μας “πρώτη ανάγκη” είναι εντελώς υποκειμενικό αλλά αναφερόμαστε σε όλα αυτά που χρειάζεσαι αν δεν είναι η ημέρα σου, όπως π.χ. κάτι για τα τσιμπήματα.

Βιβλίο: “Παραλία χωρίς βιβλίο, Αύγουστος χωρίς καρπούζι”, γνωστό αυτό. Για βάλε τώρα και παραλία και Αύγουστος, χωρίς βιβλίο και χωρίς καρπούζι. Σε κανέναν δεν αξίζει αυτό, για αυτό μπες στα τοπικά καταστήματα, και παράγγειλε βιβλία από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου και φυσικά καρπούζι από τα μανάβικα!

Μπες στο efood, επίλεξε Τοπικά καταστήματα και βρες όλα αυτά που θα κάνουν τις διακοπές σου να ξεκινήσουν ΤΩΡΑ. Χρησιμοποίησε τη λίστα που σου φτιάξαμε, κάνε τις αγορές σου και παράλαβε σε λίγα λεπτά.

Κράτα θέση δίπλα στην ξαπλώστρα, τη δικαιούμαστε, όχι;