Οι νέες ιδέες τελικά δεν προκύπτουν μόνο από μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες. Πολλές φορές με τον πιο απλό τρόπο μπορείς να βρεις πώς να τα βγάζεις πέρα χωρίς πολλά χρήματα, αλλά με πολλή δημιουργικότητα. Έτσι τουλάχιστον μας δείχνει η 23χρονη freelance γραφίστρια Λόρεν Χομ η οποία δεν πληρώνει το φαγητό της γιατί… ζωγραφίζει τους καταλόγους μαγαζιών.

will_letter_for_lunch_2

Will Letter For Lunch” λέγεται το εγχείρημά της και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να γράφει και να ζωγραφίζει καταλόγους και πίνακες εστιατορίων και καφέ. Η ίδια μάλιστα δήλωσε:

«Πηγαίνω, γράφω και μετά τρώω ότι έχω γράψει. Είναι η απόλυτα δίκαιη ανταλλαγή. Έτσι, αν γράψω ολόκληρο το μενού, θα χρειαστεί να πάω πολλές φορές για δωρεάν φαγητό, μερικές φορές φέρνω και τους φίλους μου μαζί. Είναι τέλειο!»

will_letter_for_lunch_3

Το μεγάλο όνειρο της Χομ είναι να ζωγραφίσει έναν κατάλογο για sushi, ενώ ο βασικός σκοπός της είναι να κάνει καινούργιους φίλους. Μάλιστα, επιλέγει να μην πληρώνεται για τη συγκεκριμένη της δραστηριότητα αφού θεωρεί πως το δωρεάν φαγητό είναι καλύτερο και πως δεν θέλει να χάσει σε καμία περίπτωση το fun στοιχείο του “Will Letter For Lunch“.

will_letter_for_lunch_4