Λατρεύουμε τα memes. Μας αρέσουν σε τέτοιο βαθμό που τα φτιάχνουμε, τα διαβάζουμε 2 δευτερόλεπτα μετά, γελάμε και κάνουμε νοητό hi 5 στον εαυτό μας (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…).

View this post on Instagram

Τι της έχω κάνει μωρέ; #efoodgr

A post shared by efood (@efoodgr) on

Τα efood news μας ενθουσιάζουν σε τέτοιο βαθμό που το έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ταξιδέψει σε οροσειρές, ωκεανούς και ηφαίστεια σε ολόκληρο τον κόσμο για να βρει, να καταγράψει και να παρουσιάσει τα πιο επικά φαγητονέα.

Και κάθε φορά που βλέπουμε τη φωτογραφία ενός cheeseburger ή μίας παραγεμισμένης σκεπαστής, η ανάσα μας κόβεται, δάκρυα χαράς πλημμυρίζουν τα μάτια μας κι αισθανόμαστε τη συγκίνηση που νιώθουμε όταν βλέπουμε τις παιδικές μας φωτογραφίες.

Παρ’ όλα αυτά, μας αρέσει και κάθε τι νέο. Γι’ αυτό το efood, ξεκινώντας από την 1η Αυγούστου, αποφάσισε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο instagramικό τραπέζι στην Ελλάδα. Τι γιατί; Μαζευτήκαμε πάνω από 45.000 στο Instagram, να μην κάνουμε ένα τραπέζι;

30 μέρες, 10 διαφορετικές κουζίνες, 10 quotes πιο βαθιά κι από την Τάφρο των Μαριάνων και πολλά από τα αγαπημένα μας πιάτα σε ένα τραπέζι που στρώθηκε από 30 post σε ολόκληρο το feed του efood.

Ακολούθησε κι εσύ το efood στο Instagram, αλλά και στα υπόλοιπα social media, πιάσε θέση στο instagramικό τραπέζι, ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για νέα post και δες πρώτος ότι νέο ανεβαίνει, αλλά και τους διαγωνισμούς που έρχονται!

Stay tuned at:

Instagram: http://bit.ly/efoodgr-instagram

Facebook: http://bit.ly/efoodgr-facebook

Twitter: http://bit.ly/efoodgr-twitter