Ήταν Σεπτέμβριος του 2013 όταν το GTA V κυκλοφόρησε και έσκασε σαν βόμβα στο χώρο του gaming. Όλοι τρέξαμε να το αγοράσουμε και να λιώσουμε μπροστά από την οθόνη για δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες, κάποιοι, ώρες κάνοντας τα πιο κρυφά όνειρα παρανομίας μας, πραγματικότητα.

Και όλοι εμείς, 10 χρόνια μεγαλύτεροι, σοφότεροι αλλά όχι διαφορετικοί σαν gamers, διαβάσαμε την είδηση της επικείμενης κυκλοφορίας του επόμενου Grand Theft Auto, το 2025. Κάποιος έγραψε στο X (πρώην twitter) πως θα ζήσει για άλλα 3 περίπου GTA αν συνεχίζουν να κυκλοφορούν με αυτό τον ρυθμό, και εμείς θα πούμε, ας είναι.

Τι να πρωτοπείς; Για το τρέηλερ της ανακοίνωσης που έσπασε το ρεκόρ του MrBeast στο YouTube για τα περισσότερα views στα πρώτα λεπτά του airtime του; Για το ότι μάλλον η Lucia θα είναι η πρώτη γυναίκα main character στο παιχνίδι; Για το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιστρέφουμε στο κέντρο της ανομίας, τη Vice City; Για το ότι η pop κουλτούρα θα είναι παντού μέσα στο παιχνίδι με μικρές ή και μεγάλες αναφορές; Για το ότι παιχνίδια-κολοσσοί όπως το Halo Infinite, το Call of Duty και το Fall Guys, μιμήθηκαν το artwork της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του GTA VI και έκαναν το ίδιο για τις δικές τους ανακοινώσεις;


Και η λίστα δεν τελειώνει. Η ερώτηση όμως είναι η εξής: θα είναι εξίσου καλό με τον προκάτοχό του; Και απαντάμε: ίσως και καλύτερο. Η αναμονή θα αξίζει, εμείς θα χάσουμε τον ύπνο μας μέχρι να κυκλοφορήσει και μετά θα τον ξαναχάσουμε αφού μπει στη ζωή μας.

Ηθικό δίδαγμα; Κοιμηθείτε τώρα που προλαβαίνετε, γιατί το GTA VI έρχεται!