Ιούνιος 2020. Ο καυτός ήλιος λούζει την πανέμορφη πόλη της Αθήνας και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αγουροξυπνημένοι ακόμα πηγαίνουν στη δουλειά τους. Όλα μοιάζουν ήσυχα, αλλά και κάπως μουντά.

Και κάπου εδώ μπαίνει το efood!

Στις αρχές του καλοκαιριού, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να ομορφύνουμε την Αθήνα γεμίζοντας τη με χρώμα και - τι άλλο; - φαγητό! Για να πετύχει το πλάνο μας, χρειαστήκαμε τη βοήθεια και το ταλέντο του Soteur (γνωστός κι ως Σωτήρης Φωκέας ή ο τύπος που είχε φτιάξει profile στο Twitter για να εκδηλώσει την αγάπη του για τη μαγιονέζα #τρουστόρι).

Στο efood λατρεύουμε να γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν ταλέντο, όρεξη (προφανώς!), που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους. Ο Σωτήρης, εκτός απ' όλα τα παραπάνω, έχει και το δικό του, μοναδικό style. Δεν υπήρχε λοιπόν πιο κατάλληλος άνθρωπος για να πάρει την σκέψη μας και να την κάνει ένα μάστερ πις του street art!

Ο Soteur, εμπνευσμένος από τα menu 4 συνεργαζόμενων καταστημάτων, ζωγράφισε 4 μοναδικά εικαστικά ρολά, δημιουργώντας πολύχρωμες φαγητοπαραστάσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Έτσι, πλέον μπορείς να βρεις 4 μοναδικά murals (διόρθωση: τοιχογραφίες) στο Big Bad Wolf στην Πατησίων, στο Street Souvlaki στην Κολοκοτρώνη , στο Home Burger στο Κολωνάκι και  στο Noodle bar στο Σύνταγμα!

Δες στο video τον Soteur εν δράσει κι αν βρεθείς στο κέντρο της πόλης, μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία μπροστά από το αγαπημένο σου mural και να κάνεις story στο Instagram κάνοντας tag το @efoodgr για να σε κάνουμε repost!