Καφέ, κρέπες, burgers, ομελέτες και τα πάντα όλα!

Υπάρχουν εκείνες οι στιγμές μέσα στη μέρα που σε πιάνει μία ασύλληπτη λιγούρα, αλλά δεν έχεις ιδέα τι θες να φας ακριβώς. Θα ήθελες μία ομελέτα για να το κρατήσεις healthy, θα ήθελες όμως κι ένα burger για να σε πιάσει λίγο, αλλά θα ήθελα και μία γλυκιά κρεπούλα, έτσι για το σβήσιμο. Α, κι εννοείται θα ήθελες κι έναν καφέ, γιατί έχεις να τελειώσεις κι εκείνη την παρουσίαση για τη δουλειά μέχρι το βράδυ.

Για όλες εκείνες τις στιγμές, έχουμε μία μαγική λέξη για σένα: Koan. Στο Koan, εκτός από έναν από τους καλύτερους καφέδες στην Καλλιθέα και στην Αθήνα γενικότερα, θα βρεις κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για τη φάση που θες να έχεις ποικιλία στην παραγγελία σου (ή όταν είσαι με την παρέα σου κι όλοι θέλουν να παραγγείλουν κάτι διαφορετικό).

Από burgers και μακαρονοσαλάτες έως scrambled eggs και - την σταθερή αξία - βάφλα, το Koan Coffee & Food Venue είναι λες και φτιάχτηκε για να βρίσκεις ότι θες. Εδώ έχει ειδική κατηγορία "για την υπογλυκαιμία" στο menu του, τι να λέμε τώρα;

Ωχ, τι είναι αυτό; Το νιώθεις κι εσύ; Είναι πάλι αυτή η φάση με τη λιγούρα που λέγαμε στην αρχή ε; Μπες τότε στο Koan και παράγγειλε τώρα!