Μπήκες efood ανθοπωλείο delivery για να κάνεις την παραγγελία σου. Γιατί ξέρεις ότι έχει την ποικιλία που θέλεις, ότι τα λουλούδια σου θα φτάσουν στον προορισμό τους στην ώρα τους και ότι θα βρεις και efood προσφορές που δε χάνονται. Τι λουλουδικό σκέφτεσαι, όμως, να παραγγείλεις; Είναι το σωστό για την περίσταση; Δες τι συμβολίζουν μερικά από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για να περάσεις το μήνυμα που θέλεις και να μη χαθείς στη μετάφραση.

1. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 1: το all-time-classic τριαντάφυλλο
2. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 2: ηλιοτρόπιο το επίμονο
3. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 3: η τουλίπα με τις πολλές σημασίες
4. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 4: η εφήμερη ανεμώνη
5. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 5: ορχιδέα η δυνατή
6. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 6: τα αθώα λίλιουμ
7. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 7: η ορτανσία που ευχαριστεί
8. Ανθοπωλείο delivery επιλογή 8: γαρδένια η μαρτυριάρα

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 1: το all-time-classic τριαντάφυλλο

Το συνώνυμο του έρωτα τριαντάφυλλο είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να δηλώσεις τον έρωτα και την αγάπη σου loud and clear. Από το φουλ του πάθους κόκκινο μέχρι το ρομαντικό ροζ ή το αθώο λευκό, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα εκτιμάται πάντα δεόντως και είναι ένα σαφέστατο υπονοούμενο για τις προθέσεις σου.

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 2: ηλιοτρόπιο το επίμονο

Αν επέλεξες μια ανθοδέσμη με ηλιοτρόπια, πρέπει να ξέρεις πως τα πεισματάρικα αυτά λουλούδια που ψάχνουν και βρίσκουν τον ήλιο σε όποιο σημείο του ουρανού κι αν αυτός βρίσκεται, συμβολίζουν την πίστη και την επιμονή. Επομένως, με την κίνηση σου αυτή θα δείξεις την αγάπη και την αφοσίωση σου προς το άτομο που πρόκειται να τα προσφέρεις.

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 3: η τουλίπα με τις πολλές σημασίες

Σου αρέσουν οι τουλίπες και θέλεις να τις προσφέρεις; Πρόσεξε το χρώμα που θα επιλέξεις. Το κόκκινο δηλώνει φυσικά την αγάπη ενώ το κίτρινο την κρυφή αγάπη. #μάλλον δεν είναι πια κρυφή Από την άλλη, αν θέλεις να δείξεις ότι πιστεύεις σε κάποιον, θα στείλεις τις τουλίπες σε μωβ βέρσιο ενώ αν ψυλλιάζεσαι πως κάτι δεν το έχεις κάνει καλά και θέλεις κάπως να ζητήσεις συγνώμη, ένα μπουκέτο άσπρες τουλίπες θα το στείλει το μήνυμα.

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 4: η εφήμερη ανεμώνη

Η ανεμώνη σαν λουλούδι συμβολίζει το πρόσκαιρο, αυτό που περνάει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Επομένως, ένα μπουκέτο πολύχρωμες ανεμώνες κάνει δημόσιες δηλώσεις του τύπου ό,τι είναι να κάνεις, κάντο τώρα που γυρίζει γιατί θα μείνεις μόνος/μόνη σαν την ανεμώνη.

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 5: ορχιδέα η δυνατή

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για δώρο, η ορχιδέα, συμβολίζει τη δύναμη και την πολυτέλεια. Ξεχωρίζει από κάθε άλλο λουλουδικό που μπορείς να επιλέξεις γιατί πρώτον, έχει αντοχές μεγάλες και βρίσκει πάντα τρόπο να επιβιώσει, ενώ αναδεικνύει και το χώρο στον οποίο τοποθετείται, εξού και ο περί πολυτέλειας συμβολισμός.

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 6: τα αθώα λίλιουμ

Τα λίλιουμ φαίνεται πως είναι στις πρώτες-πρώτες προτιμήσεις του κοινού και ακολουθούν από κοντά τα τριαντάφυλλα σε πωλήσεις. Μην τρέξεις αμέσως να τα παραγγείλεις. Εντάξει είναι όμορφα, ιδιαίτερα και υποψήφια για prom-queen αλλά κάτσε να σου πούμε και τι συμβολίζουν. Την αγνότητα, την αθωότητα, τη γονιμότητα και την ηρεμία. Τώρα που έμαθες, αν ταιριάζουν στην περίσταση, go for it!

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 7: η ορτανσία που ευχαριστεί

Θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματα της ευγνωμοσύνης σου και δεν ξέρεις πώς; Ξεκίνησες να γράφεις κάρτα/μήνυμα/γράμμα αλλά γρήγορα συνειδητοποίησες πως δεν το κατέχεις το θέμα; Μην προβληματίζεσαι. Ένα μπουκετάκι ορτανσίες θα εκφράσει τη βαθιά εκτίμηση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Ανθοπωλείο delivery επιλογή 8: γαρδένια η μαρτυριάρα

Η γαρδένια συμβολίζει το μυστικό έρωτα. Τώρα αν εσύ αποφασίσεις να τη χαρίσεις στο εν λόγω πρόσωπο, δε θα είναι πια και πολύ μυστικός αλλά παίζει αυτό να είναι και όλο το point. Ακόμα, πλην της πιο εύκολης ερωτικής εξομολόγησης στα χρονικά, η γαρδένια μυρίζει απλά υπέροχα, οπότε σε κάθε περίπτωση, η ανθοδέσμη σου θα είναι όλα τα λεφτά.

Πώς θα παραγγείλεις από το ανθοπωλείο delivery;

Αν έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου και το μήνυμα που θέλεις να περάσεις, η υπόλοιπη διαδικασία είναι easy peasy. Μπαίνεις efood ανθοπωλείο delivery, βάζεις τη διεύθυνση σου και βλέπεις τα ανθοπωλεία που εξυπηρετούν την περιοχή σου. Είδες τα 30+ ανθοπωλεία στην Αθήνα, τα 25+ στη Θεσσαλονίκη και όλα τα υπόλοιπα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και κόμπλαρες; Δεν μπορείς να επιλέξεις; Τσέκαρε τα reviews για να μοιραστείς τη γνώση με τους υπόλοιπους efood users. Αποφάσισες; Επίλεξε και το λουλουδικό με το οποίο θα πορευτείς και αυτό ήταν όλο!

Άλλες flower-απορίες

Ποια λουλούδια αντέχουν περισσότερο;

Αν εκτός του μηνύματος σε ενδιαφέρει και η αντοχή, θέλεις δηλαδή το στίγμα σου, η ανθοδέσμη σου, να κρατήσει στο βάζο όσο περισσότερο γίνεται, τα λουλούδια που τρέχουν μαραθώνιο και τερματίζουν με λίγες απώλειες είναι το γαρύφαλλο, η ορχιδέα, ο πυράκανθος, η στερλίτσια και τα χρυσάνθεμα.

Τι γίνεται αν σου αρέσουν τα λουλούδια και ταυτόχρονα το παγωτό;

Αν νομίζεις πως αυτά τα δύο δε συνδυάζονται, κάνεις λάθος μεγάλο. Πήγαινε μια βόλτα προς Καλιφόρνια μεριά, στο Cauldron Ice cream, και φάε το τριανταφυλλοπαγωτό σου μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα χωνάκια. Γιατί τα καλύτερα μπουκέτα είναι αυτά που μπορείς να τα φας.