Αν θέλεις να αλλάξεις την ποιότητα της ζωής σου και θεωρείς ότι η αλλαγή αυτή πρέπει να ξεκινήσει πρώτα εσωτερικά, γράψου στο μάθημα yoga ή διαλογισμού που έχεις μπανίσει για να καθαρίσεις την αύρα σου, βοήθησε, όμως, ταυτόχρονα και τον οργανισμό σου να κάνει το δικό του ενεργειακό καθαρισμό. # food and drink alert! Κι αν το να κάνεις τις σωστές επιλογές για τα προϊόντα που χρησιμοποιείς σου φαίνεται βουνό, το efood βιολογικά προϊόντα delivery ήρθε για να στο κάνει παραθαλάσσιο οικόπεδο και να σου φέρει σε λίγα μόλις λεπτά στην πόρτα σου, ό,τι bio χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη διαδικασία του self improvement.

1. Φρούτα και λαχανικά; Βιολογικά προϊόντα delivery φυσικά!
2. Βιολογικά προϊόντα delivery και κρέας: για να δώσεις μια healthy νότα στο τσίκνισμα σου
3. Food & drink alert είπαμε. Ο καφές σου δε θα είναι βιολογικός;
4. Αν το φαγητό σου είναι bio, τα προϊόντα περιποίησης έτσι θα τα αφήσεις;
5. Δεν πείστηκες ακόμα για τα βιολογικά προϊόντα;

Φρούτα και λαχανικά; Βιολογικά προϊόντα delivery φυσικά!

Αν αναρωτιέσαι γιατί το μηλαράκι, η πατατούλα ή το καροτάκι σου πρέπει να είναι βιολογικά και τι διαφορά έχουν από τα άλλα τα κλασικά που έτρωγες τόσα χρόνια, είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε. Μεγάλη! Το φρουτάκι και το λαχανικό το βιολογικό είναι φουλ στις θρεπτικές ουσίες, έχει πολύ μικρότερο ποσοστό νερού και πολύ μεγαλύτερο πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων, αντιοξειδωτικών και άλλων τέτοιων σχετικών, ενώ λιπάσματα, φυτοφάρμακα και παρασιτοκτόνα δεν παίζουν καθόλου στην καλλιέργεια του. Είσαι, λοιπόν, free από οποιοδήποτε αντίκτυπο έχουν στον οργανισμό σου. Σε όλα αυτά πρόσθεσε και την ασύγκριτη γεύση που θα σου θυμίσει τη ντομάτα από το μποστάνι της γιαγιάς σου και μην το καθυστερείς άλλο. Επίλεξε ένα από τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την επικράτεια και μείνε stand-by. Σε λίγα λεπτά καταφθάνουμε!

Βιολογικά προϊόντα delivery και κρέας: για να δώσεις μια healthy νότα στο τσίκνισμα σου

Αφού πήρες τις βιταμίνες σου από τα φρούτα και τα λαχανικά, μη μείνεις εκεί. Γιατί δηλαδή το μαρούλι σου να έχει bio πιστοποιητικά και περγαμηνές και ολόκληρο μοσχάρι να μένει με το απολυτήριο δημοτικού; Μείνε συνεπής στο στόχο σου για αυτοβελτίωση επιλέγοντας και το κρέας σου να είναι βιολογικό. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις τη βεβαιότητα ότι αυτό που τρως στην προηγούμενη ζωή του τρεφόταν βιολογικά κι επομένως, δεν καταπίνεις μπουκιά και ορμόνη, καθώς και ότι οι συνθήκες εκτροφής του ήταν φυσιολογικές και δε μεγάλωνε σε ένα εσωτερικό κλουβί εντελώς αντίθετα με τη φύση και τις ανάγκες του.

Food & drink alert είπαμε. Ο καφές σου δε θα είναι βιολογικός;

Και όμως ακόμα και ο καφές, το τσάι ή το ρόφημα σου μπορεί να είναι organic. Και αφού είπες να τον διασχίσεις το δρόμο το βιολογικό, γιατί να μην το πας all the way; Πάρε, λοιπόν, και το καφεδάκι, το τσαγάκι ή οτιδήποτε άλλο πίνεις σε bio βέρσιο, για να κινείσαι με τη σιγουριά πως όχι μόνο αυτό που τρως αλλά και αυτό που πίνεις τα χημικά και τα λιπάσματα δεν τα έχει δει στη ζωή του ούτε με το κυάλι.

Αν το φαγητό σου είναι bio, τα προϊόντα περιποίησης έτσι θα τα αφήσεις;

Αν μέχρι τώρα νόμιζες πως τον οργανισμό σου τον ταΐζεις μόνο με ό,τι πίνεις κι ό,τι τρως, think again! Ό,τι μπαίνει πάνω στο δέρμα σου, πάει απευθείας ταξιδάκι στα ενδότερα του είναι σου, επομένως μήπως θα έπρεπε να παίξεις κι εκεί σε bio φάση; Αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρέμες και όλα τα καλλυντικά μπορούν κάλλιστα να είναι και αυτά organic και φυσικά να σου έρθουν delivered by efood!

Δεν πείστηκες ακόμα για τα βιολογικά προϊόντα;

Αν τα οφέλη στην υγεία σου δε σε προβλημάτισαν και είσαι πιο cool και άνετος τύπος με τα θέματα αυτά, τι θα έλεγες για τις επιπτώσεις της συμβατικής καλλιέργειας και παραγωγής στο περιβάλλον; Το οικολογικό αποτύπωμα των βιολογικά παραγόμενων προϊόντων είναι σαφώς μικρότερο, επομένως αν είσαι bio, είσαι αυτομάτως και eco-friendly!

Πώς θα παραγγείλεις βιολογικά προϊόντα delivery;

Άκου προσεκτικά τη διαδικασία, στην απίθανη περίπτωση που δε τη γνωρίζεις ήδη. Κάνεις search efood βιολογικά προϊόντα delivery, βάζεις τη διεύθυνση σου, τσεκάρεις τα results και κάνεις την επιλογή σου. Αν λίγο δυσκολεύεσαι, πάρε τη βοήθεια του κοινού και δες τα comments και τα reviews των υπολοίπων έμπειρων efood users. Τέλος, επίλεξε και τα προϊόντα της αρεσκείας σου και ετοιμάσου για εμπειρία detox. Σου τα φέρνουμε!

Κι άλλες bio info!

Τι είναι τελικά τα βιολογικά προϊόντα;

Τα βιολογικά προϊόντα είναι τα προϊόντα που έχουν παραχθεί με τις μεθόδους της βιολογικής καλλιέργειας. Τι σημαίνει αυτό; Μηδέν λιπάσματα, μηδέν φυτοφάρμακα, μηδέν ζιζανιοκτόνα, μηδέν επικίνδυνες ουσίες στο πιάτο σου λοιπόν. Αντίστοιχα, τα ζώα που εκτρέφονται με βιολογικό τρόπο, καταναλώνουν μόνο βιολογικά προϊόντα ενώ επεξεργασμένες βιολογικές τροφές, όπως είναι το ψωμί, το λάδι, τα τυροκομικά, παρασκευάζονται αποκλειστικά με bio πρώτες ύλες.

Τι άλλο μπορώ να κάνω όταν παραγγέλνω για να βοηθήσω το περιβάλλον;

Αποφάσισες να πάρεις βιολογικά προϊόντα delivery; Εμείς και το περιβάλλον σου δίνουμε hi-5! Συνέχισε να βάζεις το λιθαράκι σου στο να κάνουμε τον πλανήτη πιο healthy και όμορφο, τσεκάροντας αν οι συσκευασίες των προϊόντων που παράγγειλες έχουν το τριγωνικό σηματάκι της ανακύκλωσης, ώστε εν συνεχεία, να μπορέσεις να τις πετάξεις στους ειδικούς μπλε κάδους.