"Όταν είσαι καλός σε κάτι, ποτέ μην το κάνεις τσάμπα" είχε πει ο Χιθ Λέτζερ ως Τζόκερ και το θεωρήσαμε κουλ αλλά μόνο ένας 12χρονος από το Μπρούκλιν αποφάσισε να το δει σαν συμβουλή και όχι σαν ατάκα.

Ο νεαρός Ιταλοαμερικανός ξεκίνησε να ποστάρει τις κριτικές πριν 2 χρόνια κι έπειτα από προσπάθεια, πολύ φαγητό κι εμφανίσεις στα πιο μεγάλα shows, πλέον αριθμεί 30,000 followers στο Instagram και θεωρείται ο πιο νεαρός γευσιγνώστης στον κόσμο.

View this post on Instagram

Passion 📸 @johnnycirillo

A post shared by Foodie Always Poppin🍕 (@lucatwotimes) on

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο Luca Marconi ανέφερε πως ο λόγος που ξέρει από καλό φαγητό, είναι η Ιταλική καταγωγή του. Κάθε Κυριακή, η οικογένεια του Luca συγκεντρώνεται κι απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ζυμαρικά. Το αγαπημένο κομμάτι όμως του νεαρού influencer είναι το ψωμί. Ψωμί με μακαρόνια; Luca, σε νιώθουμε περισσότερο απ' ότι πίστευες μέχρι τώρα!

Φυσικά, ως ένας σωστός κριτικός γεύσης, σέβεται τις ρίζες του, αλλά δοκιμάζει και βαθμολογεί κάθε κουζίνα, από pizza κι αστακό, έως chia bowls.

Μη θέλοντας να στεναχωρήσει κανέναν σεφ εκεί έξω, ο Luca αποφάσισε η κριτική του να κυμαίνεται από το 100 έως το 1,000, έτσι ώστε ακόμα κι αν κάποιο εστιατόριο δεν προσφέρει ωραία πιάτα, να μην ακούγεται άσχημη η κριτική του.

Luca, είσαι το είδωλο μας! Δώσε διεύθυνση και σου στέλνουμε κοντοσούβλι να κρίνεις!