Πιάτα που περνάνε το πάσο, την πλατεία, το φανάρι, την είσοδο και σου χτυπάνε το κουδούνι, από τον chef, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Η Kantina by Stavros Varthalitis είναι ένα ghost kitchen εστιατόριο, που σημαίνει ότι όσο και να ψάχνεις στους δρόμους δεν θα το βρεις. Ξέρεις πού θα το βρεις όμως; Στο efood. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης δημιουργεί και εσύ παραγγέλνεις και απολαμβάνεις στο δικό σου περιβάλλον, με την αγαπημένη σου σειρά, με παρέα ή και με πιτζάμες. #beentheredonethat

Πάμε τώρα στο ψητό #διπλής. Θα βρεις όλες τις κλασικές ελληνικές συνταγές αλλά με μία δημιουργική νότα, κάτι διαφορετικό, αυτό δηλαδή που χαρακτηρίζει την street κουζίνα.

Πρώτα από όλα, εδώ θα βρεις hot dog αλλά σε “σπετσοφάι” βερσιόν, κεφτεδάκια με τριμμένη φέτα και πάνω σε πίτα.

Αν είσαι του γλυκού, δοκίμασε millefeuille μπουγάτσα ή προφιτερόλ με αλμυρή καραμέλα και κροκάν φουντουκιού. Aν είσαι αρκετά γρήγορος γιατί είμαστε πολλοί που τα λιγουρευόμαστε.

Οι πρώτες ύλες συγκεντρώνονται εδώ από κάθε γωνιά της χώρας και με την τέχνη του Σταύρου Βαρθαλίτη γίνονται πρωτόγνωρες γεύσεις που θες να δοκιμάζεις ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

Αν συνεχίζεις να διαβάζεις αυτές τις γραμμές, σημαίνει ότι χάνεις χρόνο. Και χαμένος χρόνος είναι ο χρόνος που περνάει και δεν έχεις δοκιμάσει το Kantina!