Η λαϊκή αγορά είναι άποψη, είναι ιδέα, είναι παράδοση και τώρα, είναι και στην πόρτα σου! Τατάαααααν! Ο σοφός λαός λέει πως όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ, όπου βουνό βάλε λαϊκή, όπου Μωάμεθ εσύ, που δεν σηκώνεσαι για κανέναν λόγο πρωί- πρωί να πας στη λαϊκή.

:tangerine:
:watermelon:
:cherries:

Θες να γεμίσεις το ψυγείο σου με φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, θέλεις ένα φρουτάκι βλ. καρπουζάκι αλλά δεν θες να αφήσεις από τα μάτια σου το παγωτό στην κατάψυξη.

Και σε καταλαβαίνουμε.

Για πρώτη φορά, όλα τα ωραία που έχει η λαϊκή αγορά της γειτονιάς σου, έρχονται στο σπίτι σου, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ σου. Ποιος να σου το έλεγε ότι θα βρίσκεις λαχανικά και φρούτα online και μάλιστα τα καλά, αυτά που έρχονται κατευθείαν από τους παραγωγούς; Ε, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα- μην ανησυχείς, δεν θα χρειαστεί να κάνεις βήμα.

  • Μπαίνεις efood
  • Βρίσκεις την λαϊκή αγορά της γειτονιάς σου από τις 9 έως τις 14:00.
  • Κάνεις τα ψώνια σου σαν να είσαι μπροστά στον πάγκο της λαϊκής,
  • Ο efood picker διαλέγει για εσένα και τοποθετεί προσεκτικά τα προϊόντα σου σε τσάντες.
  • Σε λίγα λεπτά, το κουδούνι σου θα χτυπήσει και η παραγγελία σου θα είναι έτοιμη για ψυγείο!

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία είναι διαθέσιμη: Δευτέρα: Πατήσια, Γλυφάδα, Νίκαια, Τρίτη: Γαλάτσι, Βρυώνη, Πειραιά, Τετάρτη: Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Δραπετσώνα, Πέμπτη: Γλυφάδα, Βούλα, Πειραιάς, Παρασκευή: Άγιος Δημήτριος, Πειραιάς, Κολωνάκι, Σάββατο: Αμπελόκηποι, Νίκαια αλλά μετά από λαϊκό αίτημα, εξαπλωνόμαστε και στις άλλες λαϊκές. (see what we did there?)

Υ.Γ. με εκείνο το παγωτάκι στην κατάψυξη τι γίνεται;