Χριστούγεννα. Μέρες γιορτής, φαγητού, δώρων αλλά και αγορών. Ό,τι και αν έχεις να κάνεις φέτος τις γιορτές, φροντίζουμε να έχεις εύκολα Χριστούγεννα, ακόμα και αν κάποια πράγματα -ίσως- τα ξεχνάς.

“Φέτος τρώμε σε εμένα”

Κάλεσες όλο τον κόσμο σπίτι να δοκιμάσουν τη σπεσιαλιτέ σου με αγριογούρουνο, μέντα και baby πατάτες και το μόνο που έχεις είναι οι χαρτοπετσέτες; Μη μας αγχώνεσαι, please. Στο xmas collection μπορείς να βρεις κρεοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία και delicatessen στην περιοχή σου και σε πολύ λίγο, τα υλικά της συνταγής σου θα είναι στην πόρτα σου χωρίς αναμονές και χάσιμο χρόνου!

“Θα σας φέρω εγώ ένα πεσκέσι, άλλο πράμα”

Οι γιορτές είναι το στοιχείο σου. Είσαι η αλλαγή που κάθε σπίτι και κάθε τραπέζι, αξίζει. Ξέρεις από δώρα, ξέρεις τι ταιριάζει σε κάθε οικογένεια αλλά δεν ξέρεις πως άργησες να τα παραγγείλεις. Τσουπ! Να ‘μαστε κι εμείιιις! Μπες στο xmas collection, βρες κάβες, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία στην περιοχή σου και λύσε όλα τα προβλήματα που μπορεί να σε βρήκαν χωρίς να βγεις από το σπίτι.

“Εγώ θα κάτσω με την νεολαία”

Αλλά δε γίνεται να πας με άδεια χέρια. Ένα ανιψάκι, ένα βαφτιστήρι, ένα και το αδερφάκι του… Και ξέρεις τώρα τα παιδιά: δεν την βγάζεις καθαρή με μαγικά κόλπα με χαρτιά. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται και πιο ικανά και έτοιμα να σε εκθέσουν ως εκείνον που “δεν προσπάθησε αρκετά”. Σα να λέμε, έμπλεξες. Άστο. Σε ξεμπλέκουμε εμείς. Βρες καταστήματα με δώρα και βιβλιοπωλεία, κάνε τις σωστές επιλογές και θα γίνεις ένα μικρός Άγιος Βασίλης, με ό,τι χρειάζεσαι να είναι σε λίγα λεπτά στην πόρτα σου.

Γιορτές χωρίς άγχος από το xmas collection του efood.