Έχεις αναρωτηθεί, πόσες πίτσες καταναλώνονται την ημέρα παγκοσμίως; Όχι, ε; Ούτε εμείς. Έχεις, όμως, αναρωτηθεί πόσες από αυτές είναι μερικές απλά μεεεεεχ πίτσες και πόσες από αυτές είναι απίστευτες; Εδώ σε θέλουμε.

Μη σκας. Σκοπός δεν είναι ξέρεις πόσες, αλλά πώς θα κάνεις τις δικές σου, επόμενες πίτσες, λαχταριστές και ξεχωριστές.

Μαρμελάδα

Κάτσε, μη φεύγεις. Θα σου εξηγήσω αμέσως. Βάλε ένα κατσικίσιο τυρί, βάλε μια μαρμελάδα και αποξηραμένα σύκα. Δοκίμασε την πρώτη μπουκιά και το μυαλό σου θα μπερδευτεί με αυτό το συνδυασμό γεύσεων, που παίζει και να σου φύγει το καπέλο όσο δοκιμάζεις. Έχεις το κλειδί στο χέρι, η επόμενη κίνηση είναι δική σου.

Vegemite

Θα με ρωτήσεις “ποιο;” και θα έχεις δίκιο, αν και εμείς μεγαλώσαμε με σοκολατούχο γάλα και vegemite #not. Το vegemite είναι ένα προϊόν που έρχεται από την Αυστραλία και είναι παχύρευστο, αλείφεται και φτιάχνεται από μαγιά, μπαχαρικά, καρυκεύματα και λαχανικά. Δε θα το βρεις στην πιτσαρία της γειτονιάς, αλλά όταν το βρεις, δοκίμασε το. You’re welcome 😌

Domino's Australia launches a new cheesy Vegemite pizza - so would you try  it? | Daily Mail Online


Αντζούγιες

Κάθε pizza, θέλει το αλμυρό της στοιχείο, μαζί με την τραγανο΄τητα της, την οξύτητα και ό,τι άλλο. Και ρωτάμε: τι πιο αλμυρό από τις αντζούγιες. Οι Ιταλοί, που είναι γνωστοί μερακλήδες με την pizza, βάζουν σάλτσα τομάτας, αγκινάρες και αντζούγιες. Τι; Αν τρώγετε αυτό; Ε όχι δα. Καταβροχθίζεται με το που εμφανιστεί στο τραπέζι.

Tomato, garlic and anchovy pizza


Και για το τέλος… Ανανάς

Είμαστε μεγάλα παιδιά, ας αφήσουμε τις κόντρες μας και ας έχουμε τους γευστικούς κάλυκες ως αδέκαστους κριτές. Εξηγούμαστε: δεν λέμε σε κάθε pizza να κοτσάρετε και ανανά - αυτό ισχύει για όλα τα υλικά. Όμως, αν η όρεξη σας τραβάει μια πικάντικη ή και καυτερή, ο ανανάς θα δώσει μια γλυκιά επίγευση που θα περάσει σαν καλοκαιρινό αεράκι από τον ουρανίσκο σας και θα μετριάσει το κάψιμο των άλλων υλικών.

The Spicy Pineapple - Pineland Farms Dairy


Σε καμία περίπτωση, επαναλαμβάνουμε, Κ Α Μ Ι Α, μην ακούτε κάποιους που σας λένε να βάλετε ακτινίδιο στην pizza. Είπαμε, να είμαστε ανοιχτοί, όχι μπάτε σκύλοι, αλέστε. Κατά τα άλλα, να θυμάστε: η ζωή είναι μικρή για να μην είναι τέλεια η pizza. 😎🍕