Παράγγειλε Σαλάτες Delivery
σε 1 λεπτό

Σαλάτες Delivery | efood

Οι σαλάτες αποτελούν ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα καθώς μπορεί να είναι από μια πρώτης τάξεως διαιτητική επιλογή ή απλά μια βόμβα θερμίδων. Σε κάθε περίπτωση, τις θέλουμε στο τραπέζι μας και στο efood το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι, αν έχεις λαχταρίσει μια δροσερή σαλάτα του σεφ σαν ορεκτικό ή μια σαλάτα ζυμαρικών, σαλάτα του καίσαρα ή πατατοσαλάτα - ιδέες δίνουμε τώρα - σαν κυρίως γεύμα, η υπηρεσία σαλάτες delivery του efood θα στη φέρει στην πόρτα με 3 απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τη διεύθυνση σου για να σου σερβίρουμε τα διαθέσιμα καταστήματα της περιοχής σου. Μετά διαλέγεις τις σαλάτες της επιλογής σου, μας λες πώς θέλεις να πληρώσεις (κάρτα ή μετρητά). Κι αυτό είναι όλο, το πιστεύεις;

Και κάτσε να σου πούμε κι ένα-δυο tips για το πώς να χακάρεις το efood ώστε να το παίζεις έξυπνος στους φίλους σου. Πρώτον, διάβασε τα reviews του κάθε καταστήματος. Με τον τρόπο αυτό, θα επιλέξεις πιο εύκολα, αλλά και θα ενημερωθείς για τις καλύτερες επιλογές του menu τους. Δεύτερον και πολύ πολύ πιο σημαντικό - μην ξεκινήσεις την παραγγελία σου αν δε δεις προηγουμένως τις προσφορές μας! Τις έχουμε εξασφαλίσει μόνο για σένα κι αν δεν τις εκμεταλλευτείς, θα χάσεις!