Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε


Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν την πολυτέλεια του να έχεις κάποιον να σου φέρνει ό,τι θες, ακριβώς όπως το θες, εκείνη ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Εξαίσιο. Υπέροχο. Εξαιρετικό. Μάλλον υπάρχουν λέξεις τελικά. Είναι απλά απίστευτο.

Εκεί για τον καφέ σου, εκεί για τις βραδινές λιγούρες σου, εκεί για τις μέρες που γύρναγες σπίτι κι έβρισκες φασολάκια. Εκεί και για τα καθημερινά σου ψώνια από το supermarket, το κρασάκι που θέλεις να βάλεις για να χαλαρώσεις, εκεί για τις μπανάνες και τα φιλέτα κοτόπουλου όταν φτάνει η περίοδος που προετοιμάζεσαι για το #bikinibody season. Το efood βρίσκεται εκεί και με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ό,τι ώρα θες όλα όσα χρειάζεσαι!

Δεν είναι απλά μια υπηρεσία. Είναι το φαγητό. Είναι ο καφές. Είναι τα καθημερινά σου ψώνια. Είναι η ποικιλία. Είναι τα καταστήματα. Είναι η ταχύτητα. Είναι η εμπειρία, η εξέλιξη και καινοτομία.

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι παραγγέλνουν και να δημιουργήσουμε μια φανταστική online delivery εμπειρία. Θέλουμε κάθε παραγγελία να είναι μια efood παραγγελία. Αλλά δεν μένουμε εκει!

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, στεκόμαστε στο πλάι των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το Love Delivered και εκφράζει έμπρακτα τον βασικό μας στόχο να δίνουμε πίσω και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Μέσω των ενεργειών “Love Delivered” καλούμε τους χρήστες να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.