Πολιτική Απορρήτου

Εμείς δε θα πούμε τίποτα. Εσύ;

Πολιτική Απορρήτου

Εμείς δε θα πούμε τίποτα. Εσύ;



Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Απορρήτου


Αγαπητέ πελάτη,

Χαιρόμαστε που σας ενδιαφέρει η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια κατανοητή επισκόπηση των διαδικασιών μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια. Η εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτή την εμπιστοσύνη.

Ποιοι είμαστε


Είμαστε η Online Delivery A.E., αλλά συνήθως χρησιμοποιούμε το e-food. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των παρακάτω μεθόδων:

Λεωφ. Ηρακλείου 409
Τ.Κ. 14122 Ηράκλειο Αττικής, Ελλάδα
Τηλ. +30 211 311 0700
Email: [email protected]

Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, την εγγραφή ή καταχώριση παραγγελιών, συμφωνείτε με την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων, καθορίζουμε τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, τους σκοπούς και τα μέσα. Είναι νομική μας υποχρέωση να σας παράσχουμε όλες τις παρακάτω πληροφορίες, το κάνουμε κυρίως όμως από την πεποίθηση ότι μια εμπορική σχέση πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια.

Ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων είμαστε υπεύθυνοι ώστε όλες οι δραστηριότητες επεξεργασίας να είναι σύμφωνες με τις νομικές απαιτήσεις, αλλά και με την εύλογη προσδοκία σας για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στο e-food, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Έχουμε έναν κοινό υπεύθυνο για την προστασία προσωπικών δεδομένων καθώς είμαστε μέλος της μεγάλης και συναρπαστικής οικογένειας της Delivery Hero.

Οι εταιρίες του ομίλου λαμβάνουν κάποιες αποφάσεις από κοινού. Η μητρική μας εταιρεία, Delivery Hero SE, Oranienburger Straße 70, 10117 Βερολίνο και εμείς αποφασίζουμε από κοινού ποια μέσα θα χρησιμοποιήσουμε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και για ποιους σκοπούς.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε το σημείο επαφής σας εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την προστασία δεδομένων.

Το απόρρητο είναι δικαίωμά σας. Έχετε την επιλογή


Ως χρήστης έχετε την επιλογή για το ποιες πληροφορίες θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας. Φυσικά χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για την εκπλήρωση της σύμβασής μας. Ωστόσο, αυτό δεν απαιτεί πάντοτε όλα τα δεδομένα που μπορείτε να μας διαθέσετε.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να περιορίσετε τις πληροφορίες που μας διαθέτετε:

Cookies: Μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερα add-ons στο πρόγραμμα περιήγησης που αποκλείουν τα μη απαραίτητα cookies. Αυτό δε θα σας επιτρέπει να βλέπετε διαφημίσεις του ενδιαφέροντός σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies πατήστε εδώ.

Διαφήμιση: Εάν δε θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτική επικοινωνία από εμάς, μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε συναρπαστικές προσφορές.

Καμία κοινοποίηση δεδομένων: Αν δε θέλετε να μοιραστείτε καθόλου πληροφορίες μαζί μας είναι κρίμα. Σε αυτή την περίπτωση δε θα μπορούμε να σας πείσουμε πόσο υπέροχες είναι οι υπηρεσίες μας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση των ακόλουθων δικαιωμάτων ανά πάσα στιγμή:


Δικαίωμα πρόσβασης
Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε για τα δεδομένα που αποθηκεύουμε σχετικά με εσάς και τον τρόπο επεξεργασίας αυτών.

Δικαίωμα διόρθωσης
Εάν παρατηρήσετε ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα είναι εσφαλμένα, μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να τα διορθώσουμε.

Δικαίωμα διαγραφής
Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να διαγράψουμε τα δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει για εσάς.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
Αν δε θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμείτε να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω, μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αρχειοθετήσουμε τα δεδομένα σας και θα τα ενσωματώσουμε εκ νέου στα λειτουργικά μας συστήματα μόνο αν το επιθυμείτε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας. Σε πιθανή χρήση των υπηρεσιών μας θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας ξανά.

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων
Mπορείτε να μας ζήτησετε να αποστείλουμε σε εσάς ή άλλο υπεύθυνο επεξεργασιας τα αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή. Στο πλαίσιο αυτό, τα στοιχεία θα σας δοθούν με μορφή JSON.

Δικαίωμα ένστασης κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή ή να αντιταχθείτε στην περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης εναντίωση στην επεξεργασία που πραγματοποιούμε χωρίς τη συγκατάθεσή σας, αλλά με βάση το έννομο συμφέρον μας. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, στο άμεσο μάρκετινγκ. Μπορείτε να αντιταχθείτε στη μελλοντική λήψη ενημερωτικής επικοινωνίας ανά πάσα στιγμή.
Αν δε συμφωνείτε με έναν από τους σκοπούς επεξεργασίας που βασίζονται στο έννομο συμφέρον μας ή θέλετε να αντιταχθείτε σε αυτό, μπορείτε να διατυπώσετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία ανά πάσα στιγμή. Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Σε αυτή την περίπτωση θα επανεξετάσουμε την επεξεργασία και είτε θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για το σκοπό αυτό είτε θα σας εξηγήσουμε τους λόγους που αξίζει να συνεχίσουμε την επεξεργασία.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων
Επεξεργαζόμαστε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο των αλγορίθμων, προκειμένου να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες μας. Φυσικά, έχετε το δικαίωμα να μην υποβάλλεστε σε αποφάσεις που βασίζονται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αν πιστεύετε ότι έχουμε αρνηθεί την πρόσβασή σας με αδικαιολόγητο τρόπο, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]. Στην περίπτωση αυτή, θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα αποφασίσουμε κατά περίπτωση.

Δικαίωμα καταγγελίας
Εάν πιστεύετε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος με τα προσωπικά σας δεδομένα ή τα δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή ανά πάσα στιγμή.

Η εποπτική αρχή που είναι υπεύθυνη για μας είναι:
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την [email protected] οποιαδήποτε στιγμή.

Τα αιτήματα για άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας ολοκληρώνονται εντός 30 ημερών και παρέχονται δωρεάν. Όταν τα αιτήματα υποβάλλονται με ηλεκτρονικά μέσα, παρέχουμε τις πληροφορίες σε μία κοινά χρησιμοποιούμενη ηλεκτρονική μορφή, εκτός αν έχει ζητηθεί σε διαφορετική μορφή. Παρόλο που παρέχουμε τις ζητούμενες πληροφορίες χωρίς χρέωση, τυχόν επιπλέον αντίγραφα ή / και επανάληψη του ίδιου αιτήματος από το υποκείμενο ενδέχεται να επιβαρυνθούν με ένα λογικό διοικητικό κόστος. Η Online Delivery Α.Ε. έχει πάντα ως στόχο να παρέχει τις ζητούμενες πληροφορίες όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά το αργότερο μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης. Ωστόσο, όταν η ανάκτηση ή παροχή των πληροφοριών είναι ιδιαίτερα περίπλοκη ή υπόκειται σε έγκυρη καθυστέρηση, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά ένα επιπλέον μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε με επιστολή εντός 30 ημερών και θα σας κρατάμε ενήμερους για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.

Ποια δεδομένα επεξεργαζόμαστε


Στην ακόλουθη περιγραφή των δραστηριοτήτων επεξεργασίας, αναφερόμαστε σε κάθε κατηγορία προσωπικών δεδομένων. Μια κατηγορία περιλαμβάνει πολλά προσωπικά δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε ταυτόχρονα στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου σκοπού.
Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες βάσει των οποίων μπορεί να εξακριβωθεί η ταυτότητά σας ή να καταστεί αναγνωρίσιμη.
Γενικά, επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για τους εξής λόγους:

Στοιχεία επικοινωνίας:
Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναγνωριστικό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Λόγος:
Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα επειδή πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε και για ποιο λόγο ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που αφήσετε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις σελίδες των ακολούθων μας. Δε συνδυάζουμε αυτά τα δεδομένα με τα δεδομένα του προφίλ σας στην πλατφόρμα μας, αλλά μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε από το αναγνωριστικό που έχετε στα κοινωνικά μέσα.

Δεδομένα τοποθεσίας:
Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη, Χώρα, Γεωγραφικό μήκος, Γεωγραφικό πλάτος

Λόγος:
Xρειαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για την παράδοση της παραγγελίας σας. Οι γεωγραφικές συντεταγμένες δημιουργούνται αυτόματα ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τη διεύθυνση παράδοσης σε άλλα συνδεδεμένα συστήματα όπως ή εφαρμογή διανομής μέσω της οποίας προβάλλεται η διεύθυνση στους διανομείς μας.

Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα):
Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός πρόσβασης, αριθμός τηλεφώνου, διευθύνσεις παράδοσης

Λόγος:
Αυτά τα δεδομένα είναι τα βασικά δεδομένα σας, τα οποία χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για τις υπηρεσίες μας. Χωρίς διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / αριθμό τηλεφώνου και κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ. Μαζί με το όνομά σας, αυτά είναι τα βασικά δεδομένα σας.

Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης:
Αναγνωριστικό συσκευής, λειτουργικό σύστημα και αντίστοιχη έκδοση, ώρα πρόσβασης, πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση στο διαδίκτυο (διεύθυνση IP)

Λόγος:
Σε κάθε πρόσβαση αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται από εμάς για τεχνικούς λόγους. Χρησιμοποιούμε επίσης μέρος αυτών των πληροφοριών για την έγκαιρη ανίχνευση ύποπτης συμπεριφοράς και την αποφυγή ζημιών.

Πληροφορίες παραγγελίας:
Ιστορικό παραγγελιών, επιλεγμένα εστιατόρια, τιμολόγια, αναγνωριστικό παραγγελίας, σχόλια σχετικά με παραγγελίες, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, διεύθυνση παράδοσης και επιτυχείς παραγγελίες παραγγελίες

Λόγος:
Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια παραγγελία, αυτές οι πληροφορίες θα προστεθούν στο προφίλ σας. Μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας ανά πάσα στιγμή. Οι πληροφορίες θα σας δώσουν μια γενική εικόνα των επιλογών σας και των προηγούμενων παραγγελιών σας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τις ίδιες πληροφορίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Επιπλέον, θα καταστήσουμε ανώνυμες τις πληροφορίες αυτές όταν ζητήσετε διαγραφή ή όταν το προφίλ σας γίνει ανενεργό για να συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε σε ανώνυμη μορφή και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Δεδομένα επικοινωνίας
Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, αναγνωριστικό συσκευής

Λόγος:
Εάν θέλετε να λάβετε ενημερωτική επικοινωνία ή ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής μας, χρειαζόμαστε ορισμένες πληροφορίες. Θεωρούμε πιο φιλικό να σας απευθυνθούμε με το όνομά σας. Αυτή η κατηγορία προσωπικών πληροφοριών χρησιμοποιείται επίσης για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που για παράδειγμα ένα προϊόν δεν μπορεί να σας παραδοθεί και θέλουμε να σας προσφέρουμε εναλλακτική λύση.

Στοιχεία πληρωμής:
Τρόπος πληρωμής, ψευδωνυμοποιημένες πληροφορίες πιστωτικής κάρτας

Λόγος:
Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των πληρωμών σας και να τις αντιστοιχίσουμε στις παραγγελίες που έχετε καταχωρίσει.

Πληροφορίες αποστολής:
Όνομα, διεύθυνση παράδοσης, αριθμός τηλεφώνου, αναγνωριστικό παραγγελίας

Λόγος:
Σύμφωνα με την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, παρέχουμε στους διανομείς και τα συνεργαζόμενα εστιατόρια μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προετοιμάσουν και να σας παραδώσουν την παραγγελία.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε δεδομένα


Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα αυστηρά και μόνο σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να λαμβάνονται υπόψη όλες οι αρχές για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ο όμιλος της Delivery Hero δίχνει μεγάλη προσοχή στη διαφάνεια. Ως εκ τούτου, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο αν αυτό είναι νόμιμο και αν εύλογα αναμένετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία. Αν, κατά την αξιολόγηση, καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η επεξεργασία δεν είναι εύλογα αναμενόμενη, θα πραγματοποιήσουμε την επεξεργασία μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Δημιουργία λογαριασμού, εγγραφή μέσω του συστήματος ενιαίας πρόσβασης, διαχείριση του προφίλ σας

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη. Μεγάλο μέρος των δεδομένων που μας διαβιβάζετε, τα συλλέγουμε αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα μας. Παρ 'όλα αυτά, προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν μικρότερο όγκο δεδομένων. Μπορείτε να μας βοηθήσετε, διαβιβάζοντας μας μόνο τα απαραίτητα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.

Δημιουργία λογαριασμού

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα βασικά δεδομένα σας. Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, καθώς δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προφίλ χρήστη χωρίς αυτά τα δεδομένα. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι ιδιαίτερα σημαντικά δεδομένα, καθώς μπορούμε θα τα χρησιμοποιήσουμε την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επιλέξετε προσεκτικά τον κωδικό πρόσβασής σας. Μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε πολλούς ιστότοπους και ακολουθείστε τη πολιτική που έχουμε ορίσει.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης

Σύνδεση

Αν έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης για την εγγραφή,
Άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον για τα μέτρα ασφαλείας

Εγγραφή μέσω του συστήματος ενιαίας πρόσβασης του Facebook

Εάν έχετε προφίλ στο Facebook, μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας το "Εγγραφή με Facebook" του κοινωνικού δικτύου Facebook που διαχειρίζεται το Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, ΗΠΑ ("Facebook"), στο πλαίσιο της λεγόμενης τεχνολογίας Single Sign On (σύστημα ενιαίας πρόσβασης). Μπορείτε να αναγνωρίσετε στην ιστοσελίδα μας το "Σύνδεση με Facebook" `με το διακριτικό μπλε κουμπί με το λογότυπο Facebook και την επιγραφή "Σύνδεση με Facebook" ή "Εγγραφή με Facebook".

Αν καλέσετε μια σελίδα του ιστότοπού μας που περιέχει ένα τέτοιο plugin, το πρόγραμμα περιήγησής σας δημιουργεί μια άμεση σύνδεση με τους διακομιστές του Facebook. Το περιεχόμενο του plugin μεταφέρεται απευθείας από το Facebook στον περιηγητή σας και ενσωματώνεται στη σελίδα. Μέσω αυτής της ενσωμάτωσης, το Facebook λαμβάνει τις πληροφορίες που ο περιηγητής σας έχει αναζητήσει στην αντίστοιχη σελίδα του ιστότοπού μας, ακόμη και αν δεν έχετε προφίλ στο Facebook ή δεν έχετε συνδεθεί στο Facebook. Αυτές οι πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) μεταδίδονται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας σε ένα διακομιστή του Facebook στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Αυτή η επεξεργασία δεδομένων διεξάγεται σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων με βάση το έννομο συμφέρον του Facebook για την προβολή εξατομικευμένης διαφήμισης με βάση τη συμπεριφορά περιήγησης.

Χρησιμοποιώντας το κουμπί "Σύνδεση με Facebook" ή "Εγγραφή με Facebook" στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα χρήστη του Facebook λογαριασμού σας. Μόνο εάν δώσετε τη ρητή συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων πριν από τη διαδικασία εγγραφής με βάση μια αντίστοιχη σημείωση σχετικά με την ανταλλαγή δεδομένων με το Facebook, θα λάβουμε τις γενικές και προσβάσιμες στο κοινό πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο προφίλ σας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων στο Facebook. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το αναγνωριστικό χρήστη, το όνομα, την εικόνα προφίλ και το φύλο.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι μετά από αλλαγές στην πολιτική προστασίας των δεδομένων και τους όρους χρήσης του Facebook, οι εικόνες του προφίλ σας, τα αναγνωριστικά χρήστη των φίλων σας και η λίστα των φίλων σας μπορούν επίσης να μεταφερθούν αν έχουν επισημανθεί ως "δημόσια" στις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook. Τα δεδομένα που μεταδίδονται από το Facebook αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς για τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη, αν αυτά έχουν δοθεί από εσάς στο Facebook (τίτλος, όνομα, επώνυμο, στοιχεία διεύθυνσης, χώρα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Αντιστρόφως, μπορούμε να μεταφέρουμε δεδομένα (π.χ. πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά πλοήγησης) στο προφίλ σας στο Facebook με βάση τη συγκατάθεσή σας.
Η δοθείσα συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα μήνυμα σε εμάς.
Η εταιρία Facebook Inc., με έδρα τις ΗΠΑ, πιστοποιείται για την ευρωπαϊκή συμφωνία προστασίας δεδομένων των ΗΠΑ "Ασφάλεια απορρήτου", η οποία εγγυάται τη συμμόρφωση με το επίπεδο προστασίας δεδομένων που ισχύει στην ΕΕ.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Δεδομένα επικοινωνίας
Πληροφορίες προφίλ στο Facebook

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, Συγκατάθεση

Διαχείριση του προφίλ σας

Μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας ανά πάσα στιγμή και να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου. Για να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση [email protected]. Μπορείτε επίσης να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Πληροφορίες Παραγγελίας
Δεδομένα επικοινωνίας
Στοιχεία Πληρωμής

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης

Επεξεργασία παραγγελίας

Μόλις καταχωρίσετε επιτυχώς και αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας και θα τις επεξεργαστούμε περαιτέρω ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας. Όταν υποβάλλετε την παραγγελία σας, τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται στη βάση δεδομένων μας και από εκεί σε άλλα συστήματα για περαιτέρω επεξεργασία.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης

Προσωρινή μνήμη

Αφού συνδεθείτε στο προφίλ σας και κάνετε την επιλογή σας, τα προϊόντα θα αποθηκευτούν στο προφίλ σας. Αν κατά λάθος κλείσετε τον περιηγητή ή την εφαρμογή σας, μπορείτε να συνεχίσετε από το τελευταίο σημείο της παραγγελίας σας. Οι τελευταίες πληροφορίες αποθηκεύονται σε κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο (π.χ. cookie, κ.α.).

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον
Το έννομο συμφέρον είναι να σας προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία, όπου μπορείτε να συνεχίσετε εύκολα την παραγγελία σας με προγράμματα περιήγησης ή εφαρμογές που έχουν κλείσει τυχαία.

Παράδοση

Μόλις καταχωρίσετε με επιτυχία την παραγγελία σας, εκτελούνται διάφορες διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί γρήγορα.
Οι ακόλουθες δραστηριότητες επεξεργασίας περιγράφουν τον τρόπο και το λόγο για τον οποίο τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία καθώς και τους αντίστοιχους σκοπούς επεξεργασίας.

Μεταφορά σε διανομείς και εστιατόρια

Χρησιμοποιούμε μόνιμους υπαλλήλους μας για να παραδίδουμε τις παραγγελίες μας. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις στέλνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους διανομείς ώστε να μπορούν να παραδώσουν γρήγορα την παραγγελία σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Πληροφορίες αποστολής

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης

Κλήσεις από διανομείς ή εστιατόρια
Εάν ένα προϊόν της επιλογής σας δεν είναι διαθέσιμο για παράδοση ή οι διανομείς μας δεν μπορούν να σας βρουν στη διεύθυνση παράδοσης που δώσατε, έχουν λάβει οδηγίες από εμάς να σας καλέσουν ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα εύκολα και γρήγορα.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Πληροφορίες αποστολής

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης για τις κλήσεις από διανομείς
Άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας δεδομένων, έννομο συμφέρον όταν σας καλούν από το εστιατόριο. Τα εστιατόρια δεν έχουν καμία αξίωση σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς. Εάν, ωστόσο, επικοινωνήσει μαζί σας ένα εστιατόριο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, σάς ζητάμε να μας το αναφέρετε άμεσα.

Αποθηκευμένες μέθοδοι πληρωμής

Για να γίνει η διαδικασία παραγγελίας ακόμα πιο εύκολη για εσάς, σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε μια παραγγελία. Η αποθήκευση αυτών των δεδομένων απαιτεί την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα πληρωμής κάνοντας κλικ στο πεδίο συγκατάθεσης. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για το μέλλον ανά πάσα στιγμή διαγράφοντας τους προτιμώμενους τρόπους πληρωμής.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία πληρωμής

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, συγκατάθεση

Διαφήμιση και μάρκετινγκ


Άμεσο μάρκετινγκ

Ενημερωτική επικοινωνία
Αν μας έχετε διαθέσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κατά την εγγραφή και/ή αγορά αγαθών ή υπηρεσιών, διατηρούμε το δικαίωμα να σας στέλνουμε τακτικές προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρόμοιων αγαθών ή υπηρεσιών που έχετε ήδη αγοράσει. Το περιεχόμενο των ενημερωτικών επικοινωνιών μας διαφέρει, καθώς οι τεχνολογίες και τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για να σχεδιάσουμε τις επικοινωνίες μας και να κατηγοριοποιήσουμε τους χρήστες μας σε ομάδες διαφοροποιούνται. Για παράδειγμα, μια ομάδα χρηστών μπορεί να λάβει μία συγκεκριμένη ενημερωτική επικοινωνία για την προώθηση ειδικών προσφορών από εστιατόρια που έχουν ήδη παραγγείλει. Άλλες επικοινωνίες μπορεί να αναφέρονται σε συγκεκριμένα προϊόντα που σχετίζονται με μια επιλογή κουζίνας, όπως το σούσι, το ινδικό ή την πίτσα.
Χρησιμοποιούμε διαφορετικές πληροφορίες από το ιστορικό παραγγελιών και τις διευθύνσεις παράδοσης.
Αυτή είναι μια διαδικασία δημιουργίας προφίλ κατά την οποία επεξεργαζόμαστε αυτόματα τα δεδομένα σας. Η συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση πελατών μπορεί να έχει νομική ή άλλη σημαντική επίπτωση σε εσάς, εάν λαμβάνετε ορισμένες ενημερωτικές επικοινωνίες που δεν περιλαμβάνονται σε άλλες καμπάνιες.

Εάν η αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων οδηγεί σε αρνητικό αποτέλεσμα για εσάς και δεν συμφωνείτε με αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]. Σε αυτή την περίπτωση, θα αξιολογήσουμε μεμονωμένα την υπόθεσής σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα επικοινωνίας
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Η επεξεργασία δεδομένων γίνεται αποκλειστικά με βάση το έννομο συμφέρον μας για εξατομικευμένη διαφήμιση σύμφωνα με το άρ. 6 παρ. 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Εάν έχετε εναντιωθεί στη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για το σκοπό αυτό, δεν θα σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δικαιούστε να αντιταχθείτε στη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τους προαναφερθέντες διαφημιστικούς σκοπούς ανά πάσα στιγμή και με μελλοντική ισχύ είτε μέσα από κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε, είτε μέσω του προφίλ σας είτε ενημερώνοντάς μας στο [email protected]. Σ’ αυτή την περίπτωση, η χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για διαφημιστικούς σκοπούς θα διακοπεί αμέσως.

NPS
Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Το εποικοδομητικό σας σχόλιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ως εκ τούτου, θα σας στείλουμε περιστασιακά δημοσκοπήσεις και θα σας ζητήσουμε να μας πείτε τη γνώμη σας. Αν δε θέλετε να λαμβάνετε δημοσκοπήσεις χρηστών, μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. Σε οποιοδήποτε αίτημα δημοσκόπησης μπορείτε να κάνετε κλικ στο "unsubscribe" που υπάρχει στο τέλος του μηνύματος και δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ξανά.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον.
Το έννομο συμφέρον μας είναι ο σκοπός που περιγράφηκε παραπάνω.

App
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για νέα εστιατόρια ή προσφορές όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας. Εργαζόμαστε πάντα για να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία χρήστη. Για να το πετύχουμε, διαπραγματευόμαστε πολύ καλές προσφορές με τους συνεργάτες μας, τα εστιατόρια. Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτές τις προσφορές, θα σας στείλουμε in-app ή push ειδοποίηση. Για να τα λάβετε χρειάζεται να έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στις συσκευές σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται με τη συγκατάθεσή σας, η νομική βάση είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, δηλαδή η συγκατάθεση. Διαφορετικά, η επεξεργασία βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Το έννομο συμφέρον μας έγκειται στον προαναφερθέντα σκοπό.

Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Η υπηρεσία μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο να ενημερώσουμε τους πιθανούς χρήστες μας για την καταπληκτική εμπειρία που διαθέτουμε και να τους δείξουμε ότι κάθε επίσκεψη στην πλατφόρμα μας αξίζει τον κόπο. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε ιδιαίτερα δραστήριοι στον τομέα του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Είναι εξίσου σημαντικό να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των μελλοντικών χρηστών και να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη των υφιστάμενων. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τις διαδικασίες μας με όσο το δυνατόν περισσότερη διαφάνεια.

Στόχευση
Κατ 'αρχάς, η στόχευση αφορά στην ενεργοποίηση και προβολή διαφημίσεων σε ιστοσελίδες προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες ομάδες. Στόχος μας είναι να προβληθούν τα πιο ελκυστικά διαφημιστικά μηνύματα εξατομικευμένα για τον υπάρχοντα και μελλοντικό χρήστη μας. Αρχικά, ορίζουμε μια ομάδα και, έπειτα, αναθέτουμε στους παρόχους υπηρεσιών που συνεργαζόμαστε να προβάλλουν τη διαφήμισή μας στη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, καθώς αυτά έχουν αρχικά καταστεί ανώνυμα. Για να καθορίσουμε καλύτερα τις ομάδες που μας ενδιαφέρουν, κατηγοριοποιούμε τους χρήστες και τοποθετούμε διαφορετικά διαφημιστικά μηνύματα σε διαφορετικές διαδικτυακές τοποθεσίες.

Επαναστόχευση
Όταν επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και καταχωρήσετε μία παραγγελία στο καλάθι των αγορών σας χωρίς να την ολοκληρώσετε, αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες σε cookies. Αν συνεχίσετε την περιήγησή σας σε άλλους ιστότοπους, οι διαφημιστικοί συνεργάτες μας θα σας υπενθυμίσουν εκ μέρους μας ότι δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα την παραγγελία σας. Δε θέλουμε να χάσετε την εκπληκτική εμπειρία που μπορούμε να σας προσφέρουμε.
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επαναστόχευση εγκαθιστώντας τα κατάλληλα add-ons για τον περιηγητή σας. Επιπλέον, μπορείτε και πρέπει να διαγράφετε τακτικά τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον περιηγητή που χρησιμοποιείτε.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον.
Το νόμιμο συμφέρον μας είναι ο σκοπός που περιγράφηκε παραπάνω.

Cookies
Προκειμένου η επίσκεψη στον δικτυακό μας τόπο/την εφαρμογή μας να είναι ελκυστική και να καταστεί δυνατή η χρήση ορισμένων λειτουργιών, χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies σε διάφορες σελίδες. Αυτά είναι μικρά αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον περιηγητή σας. Ορισμένα από τα cookies που χρησιμοποιούμε διαγράφονται με το πέρας της περιόδου λειτουργίας του περιηγητή, δηλαδή μετά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης (τα λεγόμενα session cookies). Άλλα cookies παραμένουν στη συσκευή σας και μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τον περιηγητή σας κατά την επόμενη επίσκεψή σας (μόνιμα cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τις ρυθμίσεις των cookies, ή μέσω του ενημερωτικού πλασίου (cookies banner) ή τέλος από την πολιτική cookies στην ιστοσελίδα μας και να αποφασίζετε μεμονωμένα για την αποδοχή ή την απόκλισή τους για συγκεκριμένες περιπτώσεις ή γενικά. Η μη αποδοχή των cookies μπορεί να περιορίσει τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας.

Νομική βάση:
Εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται με τη συγκατάθεσή σας, η νομική βάση είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, δηλαδή τη συγκατάθεσή σας. Διαφορετικά, η επεξεργασία βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.
Το έννομο συμφέρον μας έγκειται στον προαναφερθέντα σκοπό.

Μπορείτε να βρείτε την πολιτική μας για τα cookies εδώ.

Λοταρία

Η συμμετοχή στη λοταρία απαιτεί τη συγκατάθεσή σας. Εάν έχετε ήδη δώσει τη συγκατάθεσή σας και θέλετε να την ανακαλέσετε για το μέλλον, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας αποκλείσουμε από τη συμμετοχή σας στη λοταρία και δεν θα λάβετε περαιτέρω προσκλήσεις σε λοταρίες.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, Συγκατάθεση

Δημοσκοπήσεις εμπειρίας χρήστη

Αναπτύσσουμε πάντα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τις οποίες προσπαθούμε να προσαρμόσουμε στις επιθυμίες των χρηστών μας. Για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα αυτών των αλλαγών, αποστέλλουμε τακτικά δημοσκοπήσεις στους χρήστες μας με σκοπό να καταγράψουμε τη συμπεριφορά της χρήσης σας και πιθανές δυνατότητες βελτίωσης.
Η συμμετοχή σας στις δημοσκπήσεις απαιτεί τη συγκατάθεσή σας. Εάν έχετε ήδη δώσει τη συγκατάθεσή σας και θέλετε να την ανακαλέσετε για το μέλλον, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Σε αυτή την περίπτωση θα σας αποκλείσουμε από τη συμμετοχή σας στις δημοσκοπήσεις μας και δεν θα λάβετε άλλες προσκλήσεις.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, Συγκατάθεση

Πρόληψη της απάτης και ασφάλεια της πλατφόρμας μας

Προκειμένου να προστατέψουμε τους χρήστες μας και την πλατφόρμα μας από πιθανές επιθέσεις, παρακολουθούμε συνεχώς τις δραστηριότητες στον ιστότοπό μας. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε διάφορα τεχνικά μέσα για να διασφαλίσουμε ότι οι ύποπτες συμπεριφορές εντοπίζονται και αντιμετοπίζονται εγκαίρως. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρησιμοποιούνται παράλληλα αρκετοί μηχανισμοί παρακολούθησης που εμποδίζουν τους πιθανούς εισβολείς από μια πιθανή πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι ημι-αυτοματοποιημένη και μπορεί να έχει νομικές συνέπειες για τον ενδιαφερόμενο ή να τον επηρεάζει με παρόμοιο τρόπο. Εάν η ημι-αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων οδηγεί σε αρνητικό αποτέλεσμα για εσάς και δεν συμφωνείτε με αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]. Σε αυτή την περίπτωση, θα αξιολογήσουμε μεμονωμένα την υπόθεσή σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Στοιχεία επικοινωνίας
Στοιχεία Πληρωμής
Πληροφορίες Παραγγελίας
Πληροφορίες για τα κουπόνια

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, Έννομο Συμφέρον

Συγχωνεύσεις & εξαγορές, αλλαγή ιδιοκτησίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς από άλλη εταιρεία, θα μοιραστούμε πληροφορίες με την εν λόγω εταιρεία. Φυσικά, θα απαιτήσουμε από την εταιρεία να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας
Πληροφορίες αποστολής
Δεδομένα τοποθεσίας
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Πληροφορίες Παραγγελίας
Δεδομένα επικοινωνίας
Στοιχεία Πληρωμής
Πληροφορίες για τα κουπόνια

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον
Το έννομο συμφέρον μας είναι ο σκοπός που περιγράφηκε παραπάνω.

Κουπόνια

Προσφέρουμε συχνά κουπόνια στα πλαίσια των υπηρεσιών μας. Οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν. Σκοπός αυτών των κουπονιών είναι να ανταμείβουμε τους χρήστες μας και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την εκπληκτική εμπειρία που προσφέρουμε.
Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον αριθμό, την αξία και τη συχνότητα χρήσης των κουπονιών, αλλά και να αποφύγουμε την κατάχρηση αυτών, συλλέγουμε διάφορα προσωπικά δεδομένα.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Πληροφορίες για τα κουπόνια

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον
Το έννομο συμφέρον μας είναι ο σκοπός που περιγράφηκε παραπάνω.

Με ποιον συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας


Ποτέ δεν παρέχουμε τα δεδομένα σας σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Ωστόσο, στο πλαίσιο των εργασιών μας, λαμβάνουμε υπηρεσίες από παρόχους υπηρεσιών δίνοντάς τους περιορισμένη και αυστηρά ελεγχόμενη πρόσβαση σε ορισμένα από τα δεδομένα μας. Ωστόσο, προτού διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις εταιρίες-εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας, κάθε μεμονωμένη εταιρεία υποβάλλεται σε έλεγχο. Όλοι οι παραλήπτες δεδομένων πρέπει να πληρούν τις νομικές απαιτήσεις σχετικά με την προστασία δεδομένων και να αποδείξουν το επίπεδο προστασίας των δεδομένων με τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέσα.

Όμιλος Delivery Hero

Εντός ενός ομίλου είναι μερικές φορές απαραίτητη η χρήση των διαθέσιμων πόρων με αποτελεσματικό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο εντός του Ομίλου μας για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών μας. Επιπλέον, παρέχουμε περιεχόμενο και υπηρεσίες από κοινού. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων μας.
Πρόκειται για ευθύνη από κοινού κατά την έννοια του άρθρου 26 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Είμαστε πλήρως υπεύθυνοι για την εκπλήρωση των απαιτήσεων προστασίας δεδομένων μαζί με το Delivery Hero SE, Oranienburger Straße 70, 10117 Βερολίνο, [email protected] Στο πλαίσιο της κοινής ευθύνης, τόσο εμείς όσο και η Delivery Hero SE συμφωνήσαμε ότι απο κοινού και εξίσου εγγυόμαστε τα δικαιώματά σας.
Για πρακτικούς λόγους αποφασίσαμε ότι εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για όλα τα νομικά ζητήματα που αφορούν στην προστασία δεδομένων και ειδικότερα στην περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με το άρθρο 15 έως 22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.
Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό στο [email protected].

Πάροχοι υπηρεσιών

Χρησιμοποιούμε διαφορετικούς εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων για τις καθημερινές μας δραστηριότητες επεξεργασίας. Αυτοί επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του άρθρου 28 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και δεν έχουν καμία αξίωση σχετικά με αυτά. Παρακολουθούμε τους εκτελούντες την επεξεργασία και συνεργαζόμαστε μόνο με αυτούς που πληρούν τα υψηλές απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που θέτουμε.
Επειδή χρησιμοποιούμε διαφορετικούς εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων τους οποίους μπορεί να μεταβάλλουμε κατά διαστήματα, δεν είναι εφικτό να εντοπιστούν συγκεκριμένοι παραλήπτες προσωπικών πληροφοριών. Ωστόσο, αν σας ενδιαφέρει, θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες του(ων) εκτελούντος(ων) επεξεργασία που χρησιμοποιείται τη δεδομένη περίοδο, κατόπιν αιτήματος.

Τρίτα μέρη

Εκτός από τους εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων, συνεργαζόμαστε επίσης με τρίτους, στους οποίους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δε δεσμεύονται από τις οδηγίες μας. Αυτοί είναι, για παράδειγμα, οι σύμβουλοί μας, οι δικηγόροι ή οι φοροτεχνικοί που λαμβάνουν τα στοιχεία σας από εμάς βάσει συμβολαίου και επεξεργάζονται αυτά τα δεδομένα για νομικούς λόγους ή για να προστατεύσουν τα συμφέροντά μας.
Σε καμία περίπτωση δεν πωλούμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Εισαγγελικές αρχές και νομικές διαδικασίες

Δυστυχώς, μπορεί να συμβεί μερικοί από τους χρήστες και τους παρόχους υπηρεσιών μας να μη συμπεριφέρονται νόμιμα και να επιθυμούν να μας βλάψουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υποχρεούμαστε μόνο να παραδίδουμε προσωπικά δεδομένα βάσει νομικών υποχρεώσεων, είναι επίσης προς το συμφέρον μας να προλαμβάνουμε τις ζημίες, να ισχυροποιούμε τους ισχυρισμούς μας και να απορρίπτουμε αδικαιολόγητες αξιώσεις.

Σελίδες ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Έχουμε προφίλ σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στα οποία διαφημίζουμε τις υπηρεσίες μας και αλληλεπιδρούμε με τους χρήστες μας. Καθώς χρησιμοποιούμε αυτά τα προφίλ σε πλατφόρμες τρίτων, κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτά τα κανάλια κοινωνικών μέσων, οι πλατφόρμες συλλέγουν διαφορετικά προσωπικά δεδομένα από εσάς.

Ευθύνη

Εμείς και οι αντίστοιχοι φορείς εκμετάλλευσης των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούμε ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας. Όταν δύο ή περισσότεροι υπεύθυνοι επεξεργασίας καθορίζουν από κοινού τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας, ορίζονται ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram λειτουργούν υπό το Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ιρλανδία.

Είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις αλληλεπιδράσεις με τις δικές μας πλατφόρμες. Οι φορείς εκμετάλλευσης των κοινωνικών μέσων είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων για γενικές αλληλεπιδράσεις και αλληλεπιδράσεις εκτός των προφίλ μας.
Μοναδική εξαίρεση αποτελείη επεξεργασία δεδομένων που περιγράφεται παρακάτω για την ανάλυση χρήσης (Πληροφορίες σελίδας). Είμαστε από κοινού υπεύθυνοι με το Facebook για αυτό.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας δείξουν ποια ακριβώς δεδομένα συλλέγονται από τους αντίστοιχους φορείς μέσων κοινωνικής δικτύωσης:
Πολιτική Απορρήτου Facebook
Πολιτική απορρήτου Instagram

Επεξεργασία δεδομένων

Για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook παρέχει στους διαχειριστές στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες που τους βοηθούν να κατανοήσουν τους τύπους ενεργειών που εκτελούν οι χρήστες στις σελίδες τους ("Πληροφορίες σελίδας").

Όταν επισκέπτεστε ή αλληλεπιδράτε με μια σελίδα ή το περιεχόμενό της, μπορεί να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν πληροφορίες όπως οι παρακάτω για τη διαμόρφωση των Πληροφοριών σελίδας:
  • Προβολή σελίδας ή ανάρτησης ή βίντεο από μια σελίδα
  • Παρακολούθηση ή αναίρεση παρακολούθησης μιας σελίδας
  • Επιθυμητή ή μη επιθυμητή σελίδα ή ανάρτηση
  • Υπόδειξη μιας σελίδας σε μια ανάρτηση ή σχόλιο
  • Σχολιασμός και αντίδραση σε μια δημοσίευση σελίδας (συμπεριλαμβανομένου του τύπου αντίδρασης)
  • Απόκρυψη ανάρτησης σελίδας ή αναφορά ως ανεπιθύμητου περιεχομένου
  • Μετάβαση σε μια σελίδα από μια άλλη σελίδα στο Facebook ή από έναν ιστότοπο εκτός του Facebook
  • Τοποθέτηση του δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομα ή την εικόνα προφίλ μιας σελίδας για να δείτε μια προεπισκόπηση του περιεχομένου της σελίδας
  • Επιλογή (κλικ) του ιστότοπου, του αριθμού τηλεφώνου, του κουμπιού Λήψη οδηγιών ή οποιουδήποτε άλλου κουμπιού σε μια σελίδα
  • Τη χρήση υπολογιστή ή κινητής συσκευής ενώ επισκέπτεστε ή αλληλεπιδράτε με μια σελίδα ή το περιεχόμενό της
Εμείς και το Facebook είμαστε από κοινού υπεύθυνοι για την επεξεργασία των δεδομένων σας για την παροχή πληροφοριών για τις σελίδες. Για το σκοπό αυτό, εμείς και το Facebook συνάψαμε μια συμφωνία, βάσει της οποίας έχει συμφωνηθεί η κατανομή των υποχρεώσεών μας για την προστασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 26 του Γενικού Κανονισμού προστασίας δεδομένων.

Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων

Για όλες τις διαδικασίες επεξεργασίας δεδομένων σε αυτή την ιστοσελίδα, είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.
Ως μέρος της συμφωνίας μας με το Facebook, καθορίσαμε ότι το Facebook είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του σχετικά με τις πληροφορίες σε σχέση με τα δεδομένα πληροφοριών σελίδας και για την εξασφάλιση της άσκησης των δικαιωμάτων σας βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων στο Facebook, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου Facebook's Page-Inside Privacy Policy.

Επεξεργασία δεδομένων εκτός της ΕΕ


Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας κυρίως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Ωστόσο, ορισμένοι από τους προαναφερθέντες φορείς παροχής υπηρεσιών μας βρίσκονται εκτός της ΕΕ και του ΕΟΧ.
Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων θέτει υψηλές απαιτήσεις για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες (εκτός ΕΕ και ΕΟΧ). Όλοι οι παραλήπτες δεδομένων μας πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις αυτές. Πριν μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε πάροχο υπηρεσιών σε τρίτες χώρες, κάθε πάροχος υπηρεσιών αξιολογείται πρωτίστως για το επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Μόνο εάν μπορούν να αποδείξουν επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων, θα επιλεχθούν ως πάροχοι υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα από το αν οι πάροχοι υπηρεσιών μας βρίσκονται εντός της ΕΕ/ΕΟΧ ή σε τρίτες χώρες, κάθε πάροχος υπηρεσιών πρέπει να υπογράψει μαζί μας συμφωνητικό επεξεργασίας δεδομένων. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτός ΕΕ/ΕΟΧ πρέπει να πληρούν πρόσθετες απαιτήσεις. Σύμφωνα με το άρθρο 44 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν σε παρόχους υπηρεσιών που πληρούν τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α. Η Επιτροπή έχει αποφάσισε ότι η τρίτη χώρα εξασφαλίζει επαρκές επίπεδο προστασίας (π.χ. Ισραήλ και Καναδά)
β. Ισχύουσες εγγυήσεις προστασίας δεδομένων:
Πρόκειται για συμβατικές ρήτρες που δεν μπορούν να τροποποιηθούν από τα συμβαλλόμενα μέρη και στις οποίες αναλαμβάνουν να εξασφαλίσουν επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων.
γ. Εγκεκριμένος μηχανισμός πιστοποίησης:
Σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες, οι εταιρείες μπορούν να πιστοποιηθούν σύμφωνα με καθορισμένα κριτήρια. Μία από αυτές τις πιστοποιήσεις είναι η Συμφωνία Ασφάλειας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε πιστοποιημένες εταιρείες: https://www.privacyshield.gov/welcome

Θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας μόνο σε παρόχους υπηρεσιών που πληρούν τουλάχιστον μία από αυτές τις προϋποθέσεις. Αν μεταφέρουμε δεδομένα σε τρίτες χώρες, πρόκειται κυρίως για εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας


Γενικά, διαγράφουμε τα δεδομένα σας μετά την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν συλλεχθεί. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής ορίζονται στις εθνικές διατάξεις περί διατήρησης δεδομένων. Διαφορετικοί κανόνες διαγραφής ισχύουν ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Μέσα από αυτούς τους κανόνες διαγραφής έχουμε ορίσει διάφορες κατηγορίες δεδομένων και τις έχουμε κατατάξει σε περιόδους κανόνων διαγραφής. Τα δεδομένα που συλλέγονται χαρακτηρίζονται με έναν κανόνα διαγραφής. Μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης, τα αποθηκευμένα δεδομένα θα διαγραφούν ανάλογα.

Θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν το επιθυμείτε και μας ενημερώσετε ή εάν ο λογαριασμός σας παραμείνει ανενεργός για τρία χρόνια. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ξεχωριστή ειδοποίηση από εμάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας.

Εκτός από τους κανόνες διαγραφής που καθορίστηκαν από εμάς, υπάρχουν και άλλες νομικές περίοδοι διατήρησης, τις οποίες τηρούμε. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να φυλάσσονται για περίοδο μεταξύ έξι και δέκα ετών ή ακόμη περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτές οι ειδικές περίοδοι διατήρησης ποικίλλουν ανάλογα με τις εθνικές νομικές απαιτήσεις.

Συνεπώς, παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, ίσως χρειαστεί να αποθηκεύσουμε ορισμένα από τα δεδομένα λόγω νομικών απαιτήσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, θα περιορίσουμε τα δεδομένα σας από περαιτέρω επεξεργασία.

Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας εάν έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγραφος 3 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση έννομων αξιώσεων.

Σχετικά με την πολιτική cookies


Μπορείτε να βρείτε την πολιτική μας για τα cookies καθώς και όλα τα cookies που χρησιμοποιούμε εδώ.

Δικαίωμα τροποποίησης


Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις. Θα σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές, όπως αλλαγές σκοπών ή τη χρήση νέων σκοπών επεξεργασίας.

Τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2020