Παράγγειλε Online Delivery

Χρησιμοποίησε το efood σε 3 απλά βήματα

1. Βάλε διεύθυνση

Και επιβεβαίωσε τη με τη βοήθεια του χάρτη

2. Επίλεξε κατάστημα

Ανάμεσα σε 5000 Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

3. Κάνε την παραγγελία σου

Εύκολα, γρήγορα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις

Πολιτική Απορρήτου

Εμείς δε θα πούμε τίποτα. Εσύ;

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

H Online Delivery AE (στο εξής χάριν συντομίας «Online Delivery», «εμείς», «δική μας», «η Εταιρεία») σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και για το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία μας και τις προσφορές που σας παρέχει. Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR) και τους εξής όρους χρήσης: Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική προστασίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι:

Οnline Delivery ΑΕ
Λεωφ. Ηρακλείου 409
TK 141 22 Ηράκλειο Αττικής, Ελλάδα
Τηλ.+30 211 311 0700
Email: [email protected]

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στην συλλογή, την επεξεργασία ή την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας. Σε περίπτωση που εναντιωθείτε στην συλλογή των δεδομένων σας, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς. Μετά την άρνησή σας, η μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους.

Τα δικαιώματά του χρήστη

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται
  • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων
  • Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων
  • Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
  • Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή
  • Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  • Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.

Η εποπτεύουσα αρχή για την Εταιρεία είναι η:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Δικαιούστε ακόμη να καταθέσετε το παράπονό στην εποπτεύουσα αρχή του τόπου κατοικίας ή εργασίας . Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά, ως αντικείμενο επεξεργασίας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία αναγράφονται ανωτέρω.

Πότε, γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε δεδομένα

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε και κάποιες φορές μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες. Παρακάτω θα βρείτε ποια δεδομένα χρειαζόμαστε για κάθε περίπτωση και πότε τα μοιραζόμαστε με τρίτους.
Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να οδηγήσουν στην αναγνώριση του προσώπου, όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία τοποθεσίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Παρακαλούμε να δίνετε μόνο όσες πληροφορίες είναι αναγκαίες για την παροχή υπηρεσίας.
Για να δώσουμε μια εποπτική εικόνα των λεπτομερειών, χρησιμοποιούμε πίνακες, οι οποίοι επιτρέπουν να σας ενημερώσουμε με ένα διαφανή, κατανοητό και εύκολα προσβάσιμο τρόπο σε απλή και κατανοητή γλώσσα.
Παρακάτω παρουσιάζουμε τα δεδομένα τα οποία συλλέγουμε. Καθώς υπάρχουν δεδομένα διαφορετικών ειδών, τα έχουμε ομαδοποιήσει σε κατηγορίες, ώστε η παρουσίαση να είναι ευκολότερα κατανοητή.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα για να εμπνευστείτε την επόμενη παραγγελία, αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως επισκέπτης, συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:

Κατηγορίες Δεδομένων Επεξήγηση

Δεδομένα συσκευής

Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.

Στοιχεία σύνδεσης

Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να ενημερωθούμε για την επίσκεψή στην ιστοσελίδα. Περιορίζουμε την συλλογή δεδομένων στα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε να πετύχουμε την συμμόρφωση με την αρχή επεξεργασίας δεδομένων, που αφορά στην ελαχιστοποίηση επεξεργασίας των δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε και εγγράφεστε στην ιστοσελίδα

Αναφέρεται ανωτέρω, ακολουθούμε την αρχή επεξεργασίας των ελαχίστων προσωπικών δεδομένων. Όσο λιγότερη πληροφορία, τόσο το καλύτερο. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά για σκοπούς που είναι ορισμένοι. Εάν δεν επισκέπτεστε απλώς την ιστοσελίδα, αλλά έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό για να ενημερωθείτε για παλαιότερες παραγγελίες , συλλέγουμε τα εξής προσωπικά δεδομένα:

Κατηγορίες Δεδομένων Επεξήγηση

Δεδομένα πρόσβασης

Όνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός

Δεδομένα συσκευής

Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.

Στοιχεία σύνδεσης

Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Λοιπές πληροφορίες

Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή άλλες σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες)

Στην περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να έχετε λάβει τη συναίνεση του τρίτου πριν την γνωστοποίηση των δεδομένων του σε εμάς. Στην περίπτωση αυτή, πριν τα πρόσωπα αυτά παρέχουν σε εσάς την ανωτέρω συναίνεση, οφείλετε να ενημερώσετε για την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε και παραγγέλνετε στην ιστοσελίδα

Για να επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε, μπορείτε να συνδεθείτε και να ολοκληρώσετε μια παραγγελία. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερα δεδομένα συλλέγουμε. Τα πεδία που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας σας έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικά. Χωρίς την συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων καθίσταται αδύνατη η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλες οι λοιπές πληροφορίες που δεν έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικές, παραμένουν προαιρετικές. Εάν μας παρέχετε με την θέλησή σας πληροφορίες, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που σας παρέχουμε. Παρόλα ταύτα, η παράλειψη της συμπλήρωσης των συγκεκριμένων πληροφοριών δεν θα έχει δραστική επιρροή σε εσάς. Ο βαθμός που θα σας επηρεάσει σχετίζεται με τις πληροφορίες που θα παρέχετε. Οι βασικές πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:

Κατηγορίες Δεδομένων Επεξήγηση

Δεδομένα πρόσβασης

Όνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός

Στοιχεία Λογαριασμού

(απαραίτητα για υπηρεσίες παράδοσης) Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία (προαιρετικά), Διεύθυνση, Τηλέφωνο και / ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Στοιχεία σύνδεσης

Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Δεδομένα συσκευής

Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, στοιχεία τοποθεσίας.

Στοιχεία Παραγγελίας

Ιστορικό παραγγελιών

Λοιπές πληροφορίες

Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες.

Σκοποί επεξεργασίας και νομική βάση αυτών

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ανωτέρω, συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα, όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο και ο σκοπός είναι νόμιμος και έχει προηγουμένως προσδιοριστεί. Οι πληροφορίες (σε αγκύλες) είναι η νομική βάση στην οποία στηρίζουμε τις σχετικές διαδικασίες. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς επεξεργασίας και την νομική βάση:

Σκοπός επεξεργασίας Γιατί συλλέγουμε δεδομένα την εξυπηρέτηση του ανωτέρου σκοπού

Εξυπηρέτηση πελατών

Όταν επικοινωνείτε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβετε πληροφορίες ή για να υποβάλλετε παράπονα, αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα αποθηκεύσουμε τον λόγο που μας καλέσατε, ποια παραγγελία δεν σας άρεσε ή εάν έλειπε κάτι από κάποια παραγγελία που σας παραδόθηκε. Ανάλογα με τον λόγο που μας καλέσατε, τα προσωπικά δεδομένα που θα αποθηκεύσουμε μπορεί να διαφέρουν. Με στόχο την βελτίωση της υπηρεσίας που σας προσφέρουμε, αποθηκεύουμε την επικοινωνία στον λογαριασμό σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας απαντήσουμε ταχύτερα και πιο ικανοποιητικά.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία Λογαριασμού
Στοιχεία Πρόσβασης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Λοιπές πληροφορίες

Νομική Βάση:
Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης φαγητού σε εσάς (συμβατικές υποχρεώσεις). Εκτός αυτού, αποτελεί συμφέρον της επιχείρησής μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία φαγητού σε πακέτο (takeaway).

Διαδικασίες Παραγγελίας και Παράδοσης

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, κάποιες λειτουργίες τρέχουν παράλληλα. Συνδέουμε την παραγγελία σας με τον λογαριασμό σας, ανάλογα εάν την κάνατε ως επισκέπτης ή ως συνδεδεμένος χρήστης.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία Πρόσβασης
Στοιχεία Λογαριασμού
Στοιχεία Σύνδεσης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Στοιχεία Συσκευής
Στοιχεία Παραγγελίας
Λοιπές πληροφορίες

Νομική Βάση:
Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης φαγητού σε εσάς (εκπλήρωση συμβατικής υποχρέωσης).

Ασφάλεια και προστασία

Θέλουμε να προσφέρουμε σε εσάς και σε όλους του πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Δυστυχώς, δεν είναι κάθε επισκέπτης το ίδιο φιλικός με εσάς. Για τον λόγο αυτό και με στόχο την προστασία των υπηρεσιών μας, πρέπει να συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας βοηθούν να διακρίνουμε πιθανές απειλές και να αποφύγουμε με τον τρόπο αυτό πιθανούς κινδύνους. Θεωρούμε ακόμη ότι σας έχουμε ενημερώσει για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και ότι αυτή έχει καταστεί διαθέσιμη σε εσάς.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία Σύνδεσης
Στοιχεία Πρόσβασης

Νομική Βάση:
Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης) και για την προστασία των συμφερόντων της εταιρείας μας (νόμιμο συμφέρον).

Περαιτέρω επεξεργασία για την προστασία νόμιμων συμφερόντων

Επιπροσθέτως, εκτός από τους ανωτέρω λόγους επεξεργασίας, είναι δυνατή η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων της εταιρείας. Για παράδειγμα, αποτελεί νόμιμο λόγο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων η μεταφορά και επεξεργασία δεδομένων μέσα στον ίδιο όμιλο εταιρειών για σκοπούς ασφάλειας των πληροφορικών συστημάτων ή έμμεσες δραστηριότητες προώθησης των πωλήσεων (marketing).

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία των νομίμων συμφερόντων μας, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τα δικαίωμα και τις ελευθερίες σας. Με σκοπό την ευθυγράμμιση των συμφερόντων μας με τα συμφέροντα σας, έχουμε δημιουργήσει και λειτουργούμε σχετικούς μηχανισμούς ελέγχου. Αυτοί οι μηχανισμοί, οι οποίοι περιγράφονται κατωτέρω, υπόκειται σε τετραπλό έλεγχο (4-way test), για να ελέγξουμε σε πρώτο βαθμό την συλλογή των προσωπικών δεδομένων (α. Έλεγχος Προσωπικών Δεδομένων). Στην συνέχεια ελέγχουμε τον σκοπό επεξεργασίας εάν είναι νόμιμος (β. Σκοπός επεξεργασίας) και εάν ο τρόπος συλλογής των δεδομένων είναι συμβατός με τις αρχές επεξεργασίας δεδομένων (γ. Έλεγχος Αναγκαιότητας) και τέλος η στάθμιση συμφερόντων (δ. Έλεγχος της στάθμισης συμφερόντων). Μόνο εάν μπορούμε να θεωρήσουμε λογικά και να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από κάθε κίνδυνο, θα τα επεξεργαστούμε βάσει των νομίμων συμφερόντων της εταιρείας μας. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν:

Διαδικασία βασισμένη στα νόμιμα συμφέροντα Επεξήγηση

Διαφήμιση

Θα σας στέλνουμε με email κουπόνια, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες, δημοσκοπήσεις και έρευνες κοινής γνώμης για την βελτίωση της υπηρεσίας μας. Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων απευθείας στέλνοντας email στην διεύθυνση [email protected], στην περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας στην επεξεργασία δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες για το ζήτημα αυτό.

E-Mail Marketing (Προωθητικές ενέργειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Θέλουμε να αποφύγουμε newsletters γενικού περιεχομένου και προωθητικές ενέργειες χωρίς έλεγχο. Για τον λόγο αυτό, επιλέγουμε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και επικοινωνούμε μαζί σας όταν θεωρούμε ότι έχουμε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.
Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας αποστέλλουμε. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων απευθείας στέλνοντας email στην διεύθυνση p[email protected], στην περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας στην επεξεργασία δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες για το ζήτημα αυτό.

Στοιχεία μέτρησης

Με στόχο να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε διαφορετικά δεδομένα μετρήσεων, τα οποία όμως δεν μπορούν να συνδεθούν με εσάς ή ένα συγκεκριμένο προφίλ. Αυτό βελτιστοποιεί τις διαφημίσεις μας.

Πιθανή συγχώνευση ή εξαγορά, αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Εταιρείας

Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς από άλλη εταιρεία, θα μοιραστούμε πληροφορίες με αυτή την εταιρεία. Βεβαίως, θα απαιτήσουμε από την εταιρεία να συμμορφωθεί με την δική μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Λοιπές πληροφορίες

Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα , χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες).

Ποιοτικός Έλεγχος

Για να προσφέρουμε πάντοτε καλύτερες υπηρεσίες, προσπαθούμε συνεχώς να αξιολογούμε τις επιτυχίες μας ή τις πιθανές αιτίες αποτυχημένων τεχνικών προώθησης πωλήσεων (marketing). Για τον σκοπό αυτό, αναλύουμε, για παράδειγμα, εάν ανοίγονται τα απεσταλμένα newsletters και εάν τα περιεχόμενα επιλέγονται.

Πότε διαγράφουμε τα στοιχεία σας

Γενικά διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής περιγράφονται στους ορισμούς των εννοιών της περιοδικής διαγραφής. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Για κάθε κατηγορία που αναφέρεται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής έχουμε ορίσει διαφορετικές περιόδους διαγραφής. Στα δεδομένα που συλλέγονται σημειώνεται και η χρονική περίοδος διαγραφής που εφαρμόζεται. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα.

Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή μόλις παρέλθουν τρία (3) χρόνια από την συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός για περίοδο τριών (3) ετών, θα διαγράψουμε, επίσης, τον λογαριασμό σας. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ξεχωριστή ειδοποίηση από εμάς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας.

Πέρα από τους κανόνες που έχουμε ορίσει εμείς, υπάρχουν και άλλες περίοδοι για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αρχείο. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 5 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.

Παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Παρακάτω παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το ποτε σε ποιους και υπό ποιές προυποθέσεις μεταφέρουμε δεδομένα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε με διαφάνεια για τις χώρες που τυχόν μεταφέρονται τα δεδομένα.

Τρίτοι με δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα

Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Παρόλα ταύτα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αγοράζουμε με την σειρά μας υπηρεσίες από συγκεκριμένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών, στους οποίους δίνουμε αυστηρή και περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, πριν μεταβιβάσουμε οποιοδήποτε στοιχείο σε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, ελέγχουμε κάθε ανεξάρτητη εταιρεία. Όλοι οι αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία.

Στον παρακάτω πίνακα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με ένα διαφανή και κατανοητό τρόπο, για όλους τους αποδέκτες των δεδομένων και τους λόγους που τους μεταδίδουμε τα δεδομένα αυτά.

Αποδέκτης Δεδομένων Σκοπός

Εξωτερικός πάροχος υπηρεσίας

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ανωτέρω, δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο με εταιρείες του ομίλου μας, αλλά και με τρίτους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών. Για την υποστήριξη των λειτουργιών της επιχείρησής μας για την βελτιστοποίηση των εκστρατειών προώθησης προϊόντων (marketing campaigns), αλλά και για την παροχή προσωποποιημένης διαφήμισης, εφαρμογών και υποδομών πληροφορικής και για άλλες λειτουργίες της επιχείρησης, όπως η ταυτοποίηση και επίλυση δυσλειτουργιών.

Μέλος του ομίλου εταιρειών Delivery Hero AG

Στα πλαίσια του ομίλου εταιρειών είναι απαραίτητη η αποτελεσματική διαχείριση των πόρων. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στην προσπάθεια να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας. Επειδή ακόμη και η γνώση των προσωπικών δεδομένων συνιστά επεξεργασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επαρκώς και δίκαια, ότι ορισμένοι υπάλληλοι που εργάζονται σε άλλες εταιρείες του ομίλου είναι δυνατόν να έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε δεδομένα πελατών.

Επιπρόσθετα, παρέχουμε κοινό περιεχόμενο και υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τεχνική υποστήριξη των συστημάτων του.

Δεν θα λαμβάνετε newsletters ή τυχόν πληροφορίες προώθησης προϊόντων (marketing) από άλλες εταιρείες του ομίλου.

Κρατικές και δικαστικές αρχές

Δυστυχώς, είναι δυνατόν μερικοί από τους πελάτες μας και του παρόχους υπηρεσιών να μην συμπεριφέρονται δίκαια και να προσπαθήσουν να μας βλάψουν. Στις περιπτώσεις αυτές δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παραδίδουμε προσωπικά δεδομένα, ένεκα νομικών περιορισμών και είναι φυσικά προς το συμφέρον μας να αποφύγουμε μια τέτοια ζημία και να πραγματώνουμε τα δικαιώματά μας και να απορρίπτουμε αβάσιμες αξιώσεις.

Σε ποιες χώρες επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα κυρίως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και στον Ενιαίο Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Παρόλα ταύτα, κάποιοι από παρόχους υπηρεσιών με οποίους συνεργαζόμαστε εδρεύουν εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ.

Ο ΓΚΠΔ – GDPR έχει υψηλές απαιτήσεις για την μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες. Όλοι οι παραλήπτες των δεδομένων πρέπει να λάβουν υπόψη απαιτήσεις αυτές. Πριν την μεταφορά δεδομένων σε έναν πάροχο υπηρεσιών σε τρίτες χώρες, αξιολογούμε πρώτα τον πάροχο αυτό για το επίπεδο προστασίας των δεδομένων που προσφέρει. Μόνο εάν μπορούν να αποδείξουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων μπορούν να περάσουν στην τελική λίστα για να επιλεχθούν ως πάροχοι υπηρεσιών

Ανεξάρτητα εάν οι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται εγκατεστημένοι στην ΕΕ/ΕΟΧ ή σε τρίτες χώρες, κάθε πάροχος υπηρεσίας πρέπει να υπογράψει συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με εμάς. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ πρέπει να ικανοποιήσουν πρόσθετα κριτήρια. Σύμφωνα με το άρθρο 44 επ. του ΓΚΠΔ, προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν σε φορείς παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας δεδομένων, εφόσον τηρούν τα παρακάτω κριτήρια:

  • Η επιτροπή έχει αποφασίσει ότι τέτοιες τρίτες χώρες παρέχουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας (πχ Ισραήλ ή Καναδάς)
  • Τυποποιημένοι όροι προστασίας δεδομένων έχουν υιοθετηθεί:
  • Αυτοί είναι συμβατικοί όροι αναγκαστικού δικαίου, οι οποίοι δεν μπορούν να τροποποιηθούν από τα συμβαλλόμενα μέρη και με τους οποίους αναλαμβάνουν την υποχρέωση να παρέχουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων.
  • Πιστοποιημένος μηχανισμός εξασφάλισης:
  • Σύμφωνα με διεθνείς συνθήκες, εταιρείες μπορούν να πιστοποιηθούν σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια. Μία από αυτές τις πιστοποιήσεις είναι η ασπίδα προστασίας δεδομένων μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ (EU-US Privacy Shield Agreement).

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένες εταιρείες:
https://www.privacyshield.gov/welcome
Θα μεταβιβάσουμε δεδομένα μόνο σε παρόχους υπηρεσιών που πληρούν τουλάχιστον ένα από τα ανωτέρω κριτήρια. Οι τρίτες χώρες που συνήθως μεταβιβάζουμε δεδομένα είναι συνήθως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Πληροφορίες για τα cookies

Ορισμός cookies και λίστα με όσα εμείς χρησιμοποιούμε

Με σκοπό να καταστήσουμε ελκυστική την επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή την χρήση εφαρμογής και για να μπορέσουμε να παρέχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, χρησιμοποιούμε τα γνωστά ως cookies σε διάφορες σελίδες. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή . Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή , τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας.

Άλλα cookies παραμένουν στην συσκευή και επιτρέπουν σε εμάς ή σε συνδεμένα με εμάς μέρη να αναγνωρίσουν τον περιηγητή στην επόμενη επίσκεψή (persistent cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να πληροφορείστε για την ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε ατομικά για την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή και γενικότερα. Εάν δεν αποδεχτείτε την εγκατάσταση των cookies μπορεί να μειωθεί η λειτουργικότητα ιστοσελίδας ή εφαρμογής.

Ποιες κατηγορίες cookies υπάρχουν;

Απολύτως απαραίτητα cookies:

Απαιτούνται για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, καθώς και για την χρήση των λειτουργιών που παρέχει. Χωρίς την χρήση τέτοιων cookies, η σωστή λειτουργία ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένη (πχ. η εγγραφή κειμένου), ακόμη στην διάρκεια περιήγησης μεταξύ σελίδων στην γενική ιστοσελίδα.

Cookies λειτουργικότητας:

Επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα / εφαρμογή την αποθήκευση πληροφοριών που έχουν ήδη υποβληθεί ( το όνομα χρήστη, η επιλογή γλώσσας ή την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης) και βελτιώνουν την δυνατότητα του χρήστη να απολαμβάνει προσωποποιημένη περιήγηση. Τα cookies αυτά συλλέγουν ανωνυνοποιημένες πληροφορίες και δεν επιτρέπουν την παρακολούθηση περιήγησης σε ιστοσελίδες.

Cookies απόδοσης:

Συλλέγουν πληροφορίες για την χρήση μιας ιστοσελίδας / εφαρμογής – για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεται ο χρήστης συχνότερα και αν λαμβάνει μηνύματα λάθους από την ιστοσελίδα. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του χρήστη.Οι αποθηκευμένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την βελτίωση και εφαρμογή της απόδοσης της ιστοσελίδας και επομένως της εμπειρίας που παρέχεται στον χρήστη.

Cookies για σκοπούς προώθησης προϊόντων (marketing):

Χρησιμοποιούνται για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης σχετική με τον χρήστη και προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται ακόμη για να περιορίσουν την συχνότητα μιας διαφήμισης και για την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Καταγράφουν εάν επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα ή όχι. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να μοιραστούν με τρίτους (πχ. Διαφημιστές). Για την βελτίωση στοχευμένης διαφήμισης τα cookies συχνά συνδέονται με υπηρεσίες τρίτων μερών.

Άρνηση χρήσης cookies:

Εάν δεν επιθυμείτε η Online Delivery να συλλέγει και να αναλύει τα δεδομένα για την επίσκεψή σας, μπορείτε να δηλώσετε την άρνησή σας οποτεδήποτε (opt-out). Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.


Για την τεχνική εφαρμογή της δήλωσής σας, ένα cookie που θα δηλώνει την εξαίρεσή σας θα εγκατασταθεί στον περιηγητή σας. Αυτό το cookie έχει αποκλειστικό σκοπό την απομνημόνευση της άρνησή σας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι για τεχνικούς λόγου η χρήση του ανωτέρω cookie μπορεί να γίνει μόνο από τον περιηγητή που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάστασή του. Εάν διαγράψετε τα cookies ή χρησιμοποιήσετε διαφορετικό περιηγητή, θα πρέπει να δηλώσετε την αρνησή σας εκ νέου ( re-opt-out).

Cookies Τρίτων που χρησιμοποιούμε:

Οι υπηρεσίες Cookies που χρησιμοποιούμε αφορούν την χρήση ιστοσελίδας και οι διαφημίσεις αφορούν διαφημίσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία που παρέχουμε.

Google AdWords

Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων AdWords Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης Google, η υπηρεσία θα τοποθετήσει ένα cookie στην συσκευή (ονομάζεται «conversion cookie – performance cookie»). Αυτό το cookie θα λήξει σε 30 ημέρες και δεν αφορά την προσωπική αναγνώριση. Εάν το cookie δεν έχει λήξει όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένες σελίδες, εμείς και η Google μπορούμε να αναγνωρίσουμε εάν κάποιος έχει επιλέξει την ιστοσελίδα και έχει μεταφερθεί στην ιστοσελίδα . Κάθε διαφημιστής λαμβάνει διαφορετικό cookie. Για τον λόγο αυτό τα cookies δεν μπορούν να καταγράψουν ιστοσελίδες των διαφημιστών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα conversion cookie χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων για του πελάτες υπηρεσίας AdWords που έχουν ενεργά επιλέξει να συμμετέχουν στην υπηρεσία «conversion tracking». Οι διαφημιστές έχουν πρόσβαση στον συνολικό αριθμό των χρηστών που επέλεξαν την συγκεκριμένη διαφήμιση και μεταφέρθηκαν σε σελίδα με «conversion tracking tag». Παρόλα ταύτα, δεν λαμβάνουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγνώριση των χρηστών. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην παρακολούθηση, μπορείτε να αρνηθείτε την συγκατάθεσή για την χρήση cookies – για παράδειγμα, στις ρυθμίσεις του περιηγητή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα αυτόματα cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση cookies για την υπηρεσία «conversion tracking» ρυθμίζοντας τον περιηγητή να αρνείται την λήψη block cookies από το όνομα χώρου (domain name) «googleadservices.com».

Google Analytics

Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας , έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή ,ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, στην περίπτωση αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό.

Μπορείτε να αποτρέψετε την Google από την συλλογή και επεξεργασία που προκύπτουν από την χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης διεύθυνσης IP) εγκαθιστώντας τον πρόσθετο περιηγητή που είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Bing ads

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking», η οποία παρέχεται από την εταιρεία με την επωνυμία «Microsoft Corporation», εδρεύουσα ΗΠΑ (One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA και χάριν συντομίας «Microsoft»). Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης Bing, η Microsoft Bing Ads εγκαθιστά ένα cookie στην συσκευή . Αυτό θα επιτρέψει στην υπηρεσία Microsoft Bing και σε εμάς να αναγνωρίσουμε όποιον επέλεξε μια διαφήμιση και μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα . Έχουμε πρόσβαση μόνο στον συνολικό αριθμό των χρηστών που επέλεξαν μία διαφήμιση Bing ad και μεταφέρθηκαν στην σελίδα . Προσωπικές πληροφορίες των χρηστών δεν είναι διαθέσιμες. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην υπηρεσία παρακολούθησης, μπορείτε να αρνηθείτε την εγκατάσταση του σχετικού cookie, για παράδειγμα μέσω των ρυθμίσεων του περιηγητή , η οποία γενικά απενεργοποιεί την αυτόματη εγκατάσταση των cookies.

Criteo και Mediaplex

Στις Ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες που παρέχονται από τις εταιρείες Criteo SA, εδρεύουσα στην Γαλλία (32 Rue Blanche, 75009 Paris, France; “Criteo”) και Conversant Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (30699 Russell Ranch Road #250, Westlake Village, CA 91362, USA; “Conversant”).
Συλλέγουμε και αποθηκεύουμε πληροφορίες που αφορούν συνήθειες περιήγησης των επισκεπτών των ιστοσελίδων για σκοπούς προώθησης προϊόντων (marketing) σε ανώνυμη πάντως μορφή. Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται στον υπολογιστή σε μορφή αρχείων κειμένου που είναι γνωστή ως «cookie». Χρησιμοποιώντας αλγόριθμους οι εταιρείες Criteo και Conversant αναλύουν την συμπεριφορά περιήγησης και προσφέρουν στοχευμένες υπηρεσίες διαφήμισης προϊόντων με προσαρμοσμένες προτάσεις σε μορφή διαφημιστικών banners σε ιστοσελίδες (γνωστοί ως εκδότες). Σε καμία περίπτωση τέτοια δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναγνωρίσουν προσωπικά επισκέπτες ιστοσελίδας.

Τα αποθηκευμένα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την βελτίωση προσφοράς. Τα δεδομένα δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό. Μπορείτε να επιλέξετε να μην συμμετέχετε στην εντελώς ανώνυμη ανάλυση των δεδομένων περιήγησή , ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο για την εταιρεία Criteo http://www.criteo.com/privacy όσον αφορά την φιλοξενία και για την εταιρεία Conversant at http://www.conversantmedia.com/opt-out click.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία εταιρείας Criteo, μπορείτε να επισκεφτείτε την πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων εταιρείας Criteo (http://www.criteo.com/en-GB/privacypolicy) για εταιρείας Conversant πατώντας στον εξής σύνδεσμο: http://www.conversantmedia.com/mediaplex.

Η υπηρεσία επαναστοχοποίησης του Facebook

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο επαναστοχοποίησης προτιμήσεων κοινού ιστοσελίδας της εταιρείας Facebook Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA, στο εξής χάριν συντομίας «Facebook»). Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη Facebook και είναι δυνατόν να αναγνωριστεί μέσω cookies του Facebook, αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα μη προσωπικό αρχείο ελέγχου σφαλμάτων (checksum), το οποίο θα μεταδοθεί στο Facebook με σκοπό την ανάλυση και την προώθηση προϊόντων (analysis and marketing purposes). Από τη άλλη πλευρά, κρυπτογραφούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αποστέλλουμε κρυπτογραφημένη στο Facebook. Μέσω της αναγνώρισης που προσφέρουν τα cookies και της μετάδοσης κρυπτογραφημένων πληροφοριών, η Facebook έχει την δυνατότητα να παρέχει στοχευμένες προτάσεις προϊόντων και προσωποποιημένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο Facebook.

Μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση υπηρεσίας, εάν επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Hotjar

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων του διαδικτύου με την επωνυμία Hotjar Ltd, εδρεύουσα στην Μάλτα (St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta; Στο εξής χάριν συντομίας «Hotjar»). Καταγράφει τυχαία επιλεγμένες συνομιλίες μεταξύ των χρηστών και της ιστοσελίδας ανώνυμα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα πρωτόκολλο που καταγράφει κινήσεις του κέρσορα και τα κλικ που λαμβάνουν χώρα στην ιστοσελίδα. Ο σκοπός του πρωτοκόλλου αυτού είναι η εξεύρεση τρόπων βελτίωσης της σχετικής ιστοσελίδας. Με σκοπό την διαβεβαίωση ότι κάθε προσωπική σχετική αναφορά δεν θα αποτελεί μέρος του πρωτοκόλλου αυτού, πραγματοποιείται ανώνυμη αποθήκευση και επεξεργασία των διευθύνσεων IP addresses που χρησιμοποιήθηκαν. Επιπροσθέτως, πραγματοποιείται στατιστική έρευνα για το λειτουργικό σύστημα, τον περιηγητή, τα εισερχόμενα και εξερχόμενα links – υπερσυνδέσεις, την γεωγραφική προέλευση, την ανάλυση και το είδος συσκευής. Εάν δεν επιθυμείτε την συγκεκριμένη καταγραφή, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε, εγκαθιστώντας μια επικεφαλίδα που να απαγορεύει την καταγραφή στον περιηγητή . Βλ. https://www.hotjar.com/opt-outformoreinformation.

ADEX

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της εταιρείας ADEX GmbH (Torstraße 19, 10119 Berlin, Germany; “ADEX”). Η εταιρεία ADEX παρέχει τις γνωστές ως «υπηρεσίες στόχου», οι οποίες αφορούν στην αξιολόγηση από την ADEX ορισμένων συμπεριφορών στην ιστοσελίδα , έτσι ώστε να βελτιστοποιηθούν κάποιες διαφημίσεις που εμφανίζονται ανάλογα με τα προσωπικά ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη. Cookies, web beacons και παρόμοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται. Τα δεδομένα που συλλέγονται αποθηκεύονται στην καρτέλα χρήστη με την μορφή ψευδωνύμου. Το ψευδώνυμο αυτό είναι το μόνο που συνδέεται με πληροφορίες για την δραστηριότητα του χρήστη στις ιστοσελίδες , υπηρεσίες , εφαρμογές και τα εργαλεία (π.χ. διαφημίσεις σε μορφή banner με δυνατότητα μετάβασης στον διαφημιζόμενο, υποσελίδες που επισκέφτηκε, αναζητήσεις που έκανα κλπ.) Κάθε ταυτοποίηση του χρήστη εξαιρείται. Η διεύθυνση IP μεταβιβάζεται μόνο για τεχνικούς λόγους και παραμένει ανώνυμη και δεν χρησιμοποιείται για την προβολή διαφήμισης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ανατρέξετε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ADEX, στην σελίδα http://www.theadex.com/company/privacy.
Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να λαμβάνει διαφημίσεις με βάση την χρήση που κάνει και δεν θέλει να συνεχίσει η συλλογή των προσωπικών του δεδομένων, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω σύνδεσμο για να εξαιρεθεί από την επεξεργασία: http://de.theadex.com/company/consumer-opt-out.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων . Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στην διάρκεια περιήγησης να αξιολογείται από ανεξάρτητους τρίτους από εμάς και συνεργάτες , πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον περιηγητή . Όσο αμελείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις, πολλοί θα συλλέγουν πληροφορίες που παρέχετε. Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «κρυφή λειτουργία» στον Google Chrome ή σε «προσωπική λειτουργία» στον Firefox.