Παράγγειλε Online Delivery

Χρησιμοποίησε το efood σε 3 απλά βήματα

1. Βάλε διεύθυνση

Και επιβεβαίωσέ τη με τη βοήθεια του χάρτη

2. Επίλεξε κατάστημα

Ανάμεσα σε 5800 Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

3. Κάνε την παραγγελία σου

Εύκολα, γρήγορα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις

Τι τραβάει η όρεξή σου;

Παράγγειλε από την κουζίνα της επιλογής σου

Burger

34 Καταστήματα

Σουβλάκι

600 Καταστήματα

Κρέπες

123 Καταστήματα

Sushi

55 Καταστήματα

Ψητά

34 Καταστήματα

Πίτσες Delivery | efood.

Ahhhh… La bella Italia! Μεγάλη ιστορία στην μαγειρική με αγαπημένα υλικά πολύ παρεμφερή με αυτά που χρησιμοποιούμε κι εμείς στην ελληνική κουζίνα και τη χώρα μας. Μεσόγειος. Καταλαβαίνεις. Ιδιαίτερη αγάπη στην καρδιά μας όμως έχει η pizza. Η ιστορία του πιο αγαπημένου σου “ψωμοτυριού” ακολουθεί όσο πιο απλά γίνεται για να μην πεις ότι “ήταν πολύ μεγάλο και δεν το διάβασες”.

Πριν αρχίσει η pizza να γίνεται trend μέχρι και στη μόδα, το 1700, η πρώτη pizza ψήθηκε στην Νάπολη, ενώ 150 χρόνια αργότερα η πρώτη πιτσαρία, Antica Pizzeria Port’Alba, εμφανίστηκε στη Νάπολη. Η συγκεκριμένη μάλιστα πιτσαρία υπάρχει ακόμα!

Οι original πίτσες ήταν αρχικά η Μαρινάρα (σάλτσα ντομάτα, σκόρδο, ντομάτα, λάδι, ρίγανη) και η Μαργαρίτα (μοτσαρέλα, ντομάτα, βασιλικός). Μάλιστα το όνομά της η pizza Μαργαρίτα το πήρε όταν το 1889 η ίδια η Βασίλισσα δοκίμασε την συγκεκριμένη pizza και της άρεσε τόσο πολύ που χάρισε το όνομα της απλόχερα!

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για την pizza; Έχεις ακούσει ότι η ακριβότερη pizza κοστίζει $450;

Στo efood τόσο ακριβή pizza δεν θα βρεις. Βρες όλες τις πιτσαρίες κοντά σε εσένα! Έτσι για να έχεις εικόνα, δες μερικές από τις πιο αγαπημένες μας:

Διάβασε τα reviews των εστιατορίων από άλλους χρήστες που έχουν παραγγείλει, ψάξε το menu, μάθε τις σπεσιαλιτέ των εστιατορίων δίπλα σου και παράγγειλε online χωρίς καμία extra χρέωση με τρεις μόνο κινήσεις.

Βάλε τη διεύθυνσή σου, επίλεξε το εστιατόριο και την πίτσα που προτιμάς και με ένα ακόμα click παραλαμβάνεις delivery και πληρώνεις είτε με κάρτα είτε παραδοσιακά στην πόρτα σου με μετρητά.

Δες μερικές από τις καλύτερες πιτσαρίες ανά περιοχή:

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις τις απίστευτες προσφορές που εξασφαλίζουμε καθημερινά για εσένα, τότε έχεις την πιο αφράτη pizza, γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Τι περιμένεις; Ακόμα να παραγγnείλεις;

Αν πάλι δεν πεινάς αυτή την στιγμή (... αλήθεια τι ήρθες να κάνεις εδώ;) μπορείς να τσεκάρεις το blog μας όπου θα μάθεις περισσότερα πράγματα για την pizza και να το παίζεις έξυπνος στους φίλους