Παράγγειλε Mini market Delivery
σε 1 λεπτό

Mini market Delivery | efood

Πόσες φορές έχεις βρεθεί να ψάχνεις ένα παγωτό, ένα χαρτί κουζίνας, μία μαγιονέζα, έναν νυχοκόπτη βρε παιδί μου και να ξέρεις ότι το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το mini market της γειτονιάς σου, αλλά ποιος-βγαίνει-τώρα;
Επειδή αυτά καλό είναι να μη γίνονται, το efood φέρνει στην πόρτα σου το αγαπημένο σου mini market! Βρες μπισκότα, σοκολάτες, εφημερίδες, είδη υγιεινής και ό,τι άλλο χρειάζεσαι και παράγγειλε!

Μπες στο efood και βρες όλα τα mini markets που έρχονται στην πόρτα σου!
Διάβασε τα reviews για τα mini markets από άλλους χρήστες που έχουν παραγγείλει, δες όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και παράγγειλε online χωρίς καμία extra χρέωση με τρεις μόνο κινήσεις.
Βάλε τη διεύθυνσή σου, επίλεξε το mini market και οτιδήποτε χρειάζεσαι και με ένα ακόμα click παραλαμβάνεις delivery και πληρώνεις είτε με κάρτα είτε παραδοσιακά στην πόρτα σου με μετρητά.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις τις απίστευτες προσφορές που εξασφαλίζουμε καθημερινά για εσένα, τότε έχεις οτιδήποτε χρειάζεσαι, γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Τι περιμένεις; Ακόμα να παραγγείλεις;
Αν πάλι δεν πεινάς αυτή την στιγμή (… αλήθεια τι ήρθες να κάνεις εδώ;) μπορείς να τσεκάρεις το κανάλι μας στο YouTube όπου θα μάθεις τα πιο απίστευτα facts για να το παίζεις έξυπνος στους φίλους!

Έτσι για να έχεις εικόνα, δες μερικές από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές: