Είναι και αυτή η μανία που μας πιάνει να φάμε έξω. Τρέχουμε κάθε Σαββατοκύριακο στους δρόμους αναζητώντας το τέλειο muffin, το πιο εξεζητημένο brunch και τα υπερ-συρωπιασμένα pancakes. (Δεν θα μιλήσουμε για cupcakes. Μόδα ήταν και πέρασε, όπως όλα δείχνουν.)

Ποια είναι όμως τα δημοφιλέστερα φαγητά του πιο επικού brunch; Ποια πιάτα ονειρεύεται ο μέσος brunch-fanatic από το προηγούμενο βράδυ;

pancakes

Pancakes
Το απόλυτο γλυκό brunch που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει. Αφράτα pancakes, τα οποία θα στα σερβίρουν με ζάχαρη και κανέλα, λιωμένη σοκολάτα ή επικό maple syrup.

muffins

Muffins
Το γλυκό του brunch σε πιο ατομική βερσιόν. Εκεί παίζουν πολλλες επιλογές. Βανίλλια, σοκολάτα, καραμέλα, peanut butter, συνδυασμός αυτών, αλλά και πολλές ακόμα γεύσεις.

blt sandwitch

BLT Σάντουιτς
Μπέϊκον, μαρούλι και ντομάτα. και όλα αυτά σε ένα σάντουιτς. Τις περισσότερες φορές στο φέρνουν με τηγανητές πατάτες και κάποια σως. Εάν δεν θες κάτι βαρύ, κάτι γλυκό ή κάτι τρομερά λιπαρό και ανθυγειινό το BLT σάντουιτς σε καλύπτει πλήρως.

Eggs Benedict
Αυγό ποσέ, αγγλικό μάφιν (ή ψωμάκι), μπέϊκον και σάλτσα ολλανδέζα. Εάν το στομάχι σου είναι σε καλή κατάσταση από το προηγούμενο βράδυ τότε αυτό είναι που πρέπει να επιλέξεις. Δεν θα σου μιλήσουμε για θρεπτικές αξίες κτλ. Απλά θα σου πούμε ότι ο συνδυασμός αυγού, ψωμιού σάλτσας και μπεϊκον είνια ο,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί στη μια το μεσημέρι. Όχι;

burgers

Burgers
Ο θεός του brunch -για να μην πούμε ότι είναι ο θεός των φαγητών και μας πεις υπερβολικούς-. Συνήθως σε τέτοιου είδους brunch-o-συναντήσεις το burger δεν είναι πολύ περίπλοκο. Δεν είναι βέβαια και ένα απλό cheeseburger. Το μπεικον του θα το έχει. Τυρί, ντομάτα, μαρούλι μέσα. Κέτσαπ, μουστάρδα άμα θες. Ταιριάζει απόλυτα με την μπίρα. Και η μπίρα ταιριάζει απόλυτα με το hangover.

Όποια και να είναι η επιλογή σου μπες στο efood για delivery brunch στη πόρτα σου