Γυρνάς από δουλειά. Έχεις κανονίσει να έρθει κόσμος το βράδυ αλλά έχεις ξεχάσει τα βασικά. Μπύρες, ποτά… τι θα πιει ο κόσμος; Τι θα πει ο κόσμος;  Θες να αποκαλείς τον εαυτό σου οικοδεσπότη… Έχεις καλέσει “το πρόσωπο” στο σπίτι σου για ταινία. Την ταινία την έχεις. Που είναι όμως τα πατατάκια; Το ξηροκάρπι; Που είναι το κρασί; Ξυπνάς Κυριακή πρωί και συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει τον καπνό σου στο bar που ήσουν εχθές το βράδυ. Θες να διαβάσεις και εφημερίδα. Χώρισες και θες να βουτήξεις μέσα σε ένα οικογενειακό παγωτό.

Μην σε σκιάζει φοβέρα καμιά! Το SPEATY κάνει delivery στο σπίτι!

peaty_press_coffee_3

Το SPEATY Press & Coffee είναι ο ναός της ευκολίας! Πόσο μάλλον τώρα που βρίσκεται και στο e-food.gr!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά! Θες καφέ; Το SPEATY μπορεί να σου φέρει στην πόρτα σου τον εξαιρετικής ποιότητας 100% arabica SPEATY espresso! Ειδικά εκπαιδευμένοι baristi αναλαμβάνουν να φτιάξουν για εσένα, που δεν το ψήνεις και πολύ να βγεις από το σπίτι σου, τον απόλυτο καφέ, μπας και μπορέσεις να σηκωθείς από το κρεβάτι! Θες και πρωινό; Παίζει κι αυτό, αφού στον κατάλογό του μπορεί κανείς να βρεί σφολιατοειδή, sandwich, αλλά και χυμούς.

peaty_press_coffee_4

Φυσικά, από αυτά τα καταστήματα-καινοτομία της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα περιοδικά, οι εφημερίδες, οι τσίχλες, είδη καπνιστών, σοκολάτες, σνακ, εισιτήρια λεωφορείου και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαζόσουν από ένα περίπτερο.

peaty_press_coffee_5

Τελείωσες το φαγητό και θες κάτι γλυκό. Το καταλαβαίνουμε. Και εμείς και το SPEATY. Γι’αυτό και μέσα σε όλα, εάν είσαι πιο… γλυκατζής, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε muffins, προφιτερόλ αλλά και cheescake! Το κερασάκι στην τούρτα όμως δεν είναι ούτε τα αλμυρά, ούτα τα γλυκά. Δεν είναι οι εφημερίδες και τα περιοδικά. Δεν είναι καν τα ποτά. Είναι τα βιβλία. Βρες στο SPEATY Press & Coffee μια σειρά από επιλεγμένους τίτλους βιβλίων που σίγουρα θα λατρέψεις!

Πες μου τώρα εσύ… έχεις βρει κάτι καλύτερο; Εμείς πάντως το βάλαμε ήδη στην λίστα των αγαπημένων!

speaty_press_coffee_1