Και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο excited!

Spoiler Alert

Η τρίτη σεζόν του Stranger Things ήλθε, είδε και ενίκησε! Για μία ακόμα χρονιά, η αγαπημένη σειρά κατάφερα να κάνει τους fan της να γελάσουν, να κρατηθούν από την πολυθρόνα και τελικά να μείνουν με το αίσθημα "Τι-παίχτηκε-τώρα;" στο τελευταίο επεισόδιο.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων που σε κάνει να δένεσαι με τη σειρά, αλλά κάποια στοιχεία που τα αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή περισσότερο κι από παστίτσιο Κυριακή μεσημέρι (υπερβολή, but you get the point). Κι αν κάποιος μας ζητούσε να ξεχωρίσουμε ένα top 3 αυτών των στοιχείων - και να μη μας το ζητούσε δηλαδή, και πάλι θα το κάναμε-, τότε έχουμε μία ξεκάθαρη λίστα:

  1. Το ντουέτο Ντάστιν - Σούζι (δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε)
  2. Ο Αλεξέι (είχε μία αγάπη στο φαγητό που μας άγγιξε)
  3. Το Scoops Ahoy. Για τον απλούστατο λόγο πως όταν όλοι θαύμαζαν τη μικρή Έρικα, οι πραγματικοί γνώστες είχαν προσηλωθεί στο μπανάνα σπλιτ που δέσποζε σε ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΟ.

Κι ενώ οι μέρες πέρναγαν κι όλοι μας σκεφτόμασταν μόνο τις αμέτρητες γεύσεις που προσέφερε το Scoops Ahoy, οι ιδιοκτήτες της Αμερικάνικης αλυσίδας παγωτού Baskin Robbins εισάκουσαν τις προσευχές μας και αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα το κατάστημα των φαγητοονείρων μας! Το παγωτατζίδικο - πιστή αντιγραφή αυτού της σειράς - άνοιξε τις πόρτες του στην Καλιφόρνια, ενώ παράλληλα ένα food truck ανάλογης αισθητικής κάνει tour στο Λος Άντζελες! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεύσεις εμπνευσμένες από το Stranger Things (με ανάλογες συσκευασίες ασφαλώς) κυκλοφόρησαν στο εμπόριο από την Baskin Robbins.

Επειδή όμως το ταξίδι στην Καλιφόρνια δεν το λες και Κολιάτσου - Παγκράτι, κι επειδή απλώνεται ένας ολόκληρος χρόνος μπροστά σου έως την επόμενη σεζόν, μπορείς να κάνεις την αναμονή καλύτερη μπαίνοντας στο efood, επιλέγοντας την κουζίνα "παγωτό" και παραγγέλνοντας! efood και έφαγες παγωτό!