Ψάχνεις να βρεις γιατί τελικά αξίζει η ταλαιπωρία που τρως κάθε φορά που ψάχνεις για parking στου Ζωγράφου; Το’ χουμε! Όχι 1 αλλά 4 απίστευτες πιτσαρίες, ικανές να σε κάνουν ακόμα και να ψάξεις όλα τα σπίτια που νοικιάζονται στην περιοχή. Όση ώρα λοιπόν εσύ ψάχνεις στις μικρές αγγελίες, εμείς θα σου παρουσιάσουμε μερικές από τις καλύτερες πιτσαρίες που έρχονται στην πόρτα σου! Let’s go!

Just Pizza

Αν έχεις επισκεφθεί κάποια στιγμή στη ζωή σου την πανέμορφη Ιταλία, τότε σίγουρα ο πρώτος σταθμός που αναζήτησες ήταν κάποιο αυθεντικό pizza restaurant. Εκεί θα κατάλαβες πως οι πραγματικοί masters επιμένουν σε μικρά menu και δίνουν όλη την προσοχή τους στα φρέσκα υλικά και στην ποιότητα. Η Just Pizza λοιπόν πήρε αυτούς τους χρυσούς κανόνες της pizza και τους μετέφερε τόσο στο όνομα της, όσο και στο menu της.

Οι πληροφορίες πως στα υπόγεια του καταστήματος φυλάσσεται η πανάρχαια συνταγή για την τέλεια pizza βρίσκονται υπό εξέταση!

King Palace

Η συνταγή της pizza στο King Palace είναι εξαιρετικά απλή: μια γενναία δόση τυριών, μία ακόμα πιο γενναία δόση των καλύτερων αλλαντικών και μπόλικη παιδική νοσταλγία. Μία γρήγορη ματιά στο menu του King Palace θα σε ταξιδέψει πίσω, στις εποχές που ο πατέρας σου έκανε την παραγγελία και πάντα καταλήγατε με 7 πίτσες και 42 ορεκτικά, παρόλο που στο σπίτι ήσασταν μόνο 4!

Palazzio

Υπάρχει pizza BBQ κοτόπουλο που τρώγεται ευχάριστα. Υπάρχει pizza BBQ κοτόπουλο που θα τη χαρακτήριζες πολύ καλή. Και υπάρχει και η pizza BBQ κοτόπουλο του Palazzio. Η πιτσαρία με το πιο κολασμένο mix τυριών στην ιστορία, τις καταπληκτικές προσφορές και τις αμέτρητες επιλογές για γλυκιά pizza έχει καταφέρει να γίνει μία από τις αγαπημένες επιλογές στο Ζωγράφου και να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς!

Pizza Flower

Εντάξει, το παραδεχόμαστε, εδώ ίσως κάνουμε ένα μικρό cheat μιας και το Pizza Flower βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλης και όχι ακριβώς στην περιοχής του Ζωγράφου. Από την άλλη, αν έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά την deep dish pizza του συγκεκριμένου καταστήματος, θα μας καταλάβεις. Αν όχι, σταμάτα αυτή τη στιγμή την ανάγνωση, μπες στο efood, παράγγειλε μία deep dish pancetta pizza με ένα milkshake φρούτων εποχής και ετοιμάσου να γευτείς το παραδοσιακό πιάτο του Σικάγο στην καλύτερη εκδοχή!

Και αν είσαι και εσύ από αυτούς που μετά το αλμυρό θέλουν ένα γλυκάκι - έτσι μωρεέ για την λιγούρα - μην ανησυχείς, έχουμε φροντίσει. Πέρα από την pizza, το Ζωγράφου έχει και το όνομα, αλλά και την χάρη για την καλύτερη κρέπα!

#Μεενασμπαροδυοτριγωνια