Θέλεις να προστατεύσεις το περιβάλλον, να μειώσεις τo food waste, να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Αλλά παράλληλα νιώθεις και μία μικρή λιγούρα. Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο;

Το efood δημιούργησε μία μίνι σειρά 3 επεισοδίων ώστε να μάθεις πώς μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου πιο πράσινη! Έτσι θα κρατήσεις και το περιβάλλον καθαρό κι εσένα χορτάτο. Γουίν γουίν!

Επεισόδιο 1: Η παραγγελία η σωστή, η υπεύθυνη!

Σε αυτό το επεισόδιο θα μάθεις πώς μπορείς με ένα απλό σχόλιο στην παραγγελία σου, να μειώσεις τη χρήση πλαστικών συσκευασιών με πολύ απλούς τρόπους. Και foodie και υπεύθυνος!

Επεισόδιο 2: Βάλε κι εσύ το (μα)χεράκι σου!

Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι μόλις σε 65 δευτερόλεπτα μπορείς να μάθεις ότι χρειάζεσαι για την ανακύκλωση της συσκευασίας του φαγητού σου; Ψιλοδύσκολο ε; Τσέκαρε το δεύτερο επεισόδιο και θα δεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά!

Επεισόδιο 3: Η τέχνη της ανακύκλωσης!

Έβλεπες κι εσύ Art Attack όταν ήσουν παιδάκι και αναρωτιόσουν που στο καλό βρίσκουν όλα αυτά τα υλικά; Τώρα μπορείς να βρείς όλα τα υλικά για χειροτεχνίες που χρειάζεσαι στην παραγγελία σου. Ξεκίνα να δημιουργείς!

Και τώρα που έμαθες πώς μπορείς να κάνεις την παραγγελία πιο πράσινη, αρκεί να μπεις στο efood και να παραγγείλεις ότι θες! Καλές μάσες!