Το efood δεν είναι απλά η μεγαλύτερη υπηρεσία για online delivery στην Ελλάδα. Είναι πολλά περισσότερα. Στο efood αισθανόμαστε τη λιγούρα σου, την επιθυμία σου για καφέ, τη λαχτάρα σου για ένα κοκτέιλ ή, τέλος πάντων, για οτιδήποτε χρειάζεσαι. Και τότε, ο στόχος μας είναι ένας και ξεκάθαρος: να σου φέρουμε αυτό που θες, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Δεν το πιστεύεις ε; Σίγουρα, αυτό το "όπου κι αν βρίσκεσαι" ακούγεται κάπως υπερβολικό. Αυτό ακριβώς πίστευαν και οι Unboxholics στην εξόρμησή τους στην "παραλία". Μέχρι τη στιγμή που νιώσαμε ότι υπήρχε η ανάγκη για ένα διάλειμμα και ξέραμε ότι είχε φτάσει η ώρα να επέμβουμε!

Ως άλλος Gandalf που ορμάει προς το φαράγγι του Helm, ο διανομέας του efood παρέα με το άλογό του διέσχισε τα άγρια τοπία της Αριδαίας, ξεπέρασε εμπόδια, παρέδωσε ένα σωστό και τίμιο κολατσό στους Unboxholics κι άφησε τον Μπάμπη να ψάχνεται. Τόσο απλά.

Επειδή όμως. όσες λέξεις κι αν χρησιμοποιήσουμε, δε θα μπορέσουμε να σου το περιγράψουμε όπως πρέπει, απλά πήγαινε στο 11:32 από το επικό video των Unboxholics. Βασικά, επειδή το video τα σπάει, μην πας απευθείας στο 11:32, θαύμασε πρώτα του Unboxholics σε ρόλο "Αγρότης μόνος ψάχνει" και θα καταλάβεις τη στιγμή που χρειάστηκε να επέμβουμε!

Δε χρειάζεται να βρεθείς σε ένα χωράφι για να σου φέρουμε ό,τι χρειάζεσαι. Απλά μπες στο efood, επίλεξε αυτό που θες, παράγγειλε κι άσε τα υπόλοιπα πάνω μας.