Παρασκευή με ταινία και pizza. Σάββατο με την παρέα σου και πιτόγυρα. Κυριακή στο σπίτι για brunch. Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι γνωστό, έχει γίνει αποδεκτό από τους πάντες και δεν αλλάζει! Και γιατί να το κάνει δηλαδή; Ακούγεται εξαιρετικό!

Με τις υπόλοιπες μέρες όμως τι παίζει; Ξέρεις, αυτές τις μέρες που κάθεσαι λίγο παραπάνω στο γραφείο και ποιος-μαγειρεύει-τώρα ή τις μέρες που θες να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό, αλλά δεν ξέρεις τι. Τις μέρες που δεν ανήκουν στο γνωστό ΠΣΚ βρε παιδί μου.

Μην αγχώνεσαι! Το efood έχει εξασφαλίσει για εσένα αποκλειστικές προσφορές για κάθε μέρα της εβδομάδας, ώστε να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή. Και καινούργιες κουζίνες θα δοκιμάσεις, και θα κεράσεις, και θα ξοδέψεις ελάχιστα. Έχουμε πρόγραμμα!

Κάθε Δευτέρα 1+1 προσφορές

Η προσφορά που θέλαμε, η προσφορά που αξίζαμε. Το φίλτρο "1+1 προσφορές" φτιάχτηκε για να κερνάς φαγητό ή καφέ σε όποιον θες. Έτσι θα σου πουν αυτοί που δεν ξέρουν. Οι πραγματικοί γνώστες θα σου πουν ότι το 1 είναι για εσένα και το +1 είναι πάλι για εσένα, αλλά λίγο αργότερα.

Κάθε Δευτέρα, μπορείς να βρεις στο efood 1+1 προσφορές για καφέ ή φαγητό σε χιλιάδες καταστήματα.

Τρίτες με 50% έκπτωση

Σύμφωνα με μία Ισπανική παροιμία, την Τρίτη δεν πρέπει ούτε να παντρεύεσαι, ούτε να ξεκινάς ταξίδι. Αφού λοιπόν, όπως το κόβουμε, μάλλον θα αράξεις μέσα, είπαμε να κάνουμε αυτή τη μέρα - πολύ - καλύτερη.

Κάθε Τρίτη, μπες στο efood, επίλεξε το φίλτρο "50% combos" και βρες αποκλειστικά deals για φαγητό ή καφέ με 50% έκπτωση!

Κάθε Τετάρτη φάε με 5€

Έχουμε φτάσει αισίως στη μέση της εβδομάδας και σκέφτεσαι ότι θα ήταν μία καλή μέρα για να τσεκάρεις το μπάτζετ σου και να μην το παίξεις Ντι Κάπριο στον Λύκο της Wall Street. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι θα τη βγάλεις με τα χθεσινά φασολάκια; Φυσικά και όχι!

Κάθε Τετάρτη, μπες στο efood, πάτα το φίλτρο “Φάε με 5€” και βρες αμέτρητα deals για φαγητό μόνο με 5€ (όπως ήδη ίσως κατάλαβες από τον τίτλο).

Πέμπτες με healthy deals

Η Παρασκευή είναι προ των πυλών, το ΣΚ πλησιάζει κι όλοι ξέρουμε ότι (τουλάχιστον) ένα cheat meal έχει σχεδιαστεί ήδη. Οπότε, μήπως η Πέμπτη είναι μία καλή ευκαιρία για ένα μικρό detox;

Κάθε Πέμπτη, πάτα το φίλτρο “healthy deals” και βρες αμέτρητες προσφορές για σαλάτες, smoothies, και άλλες υγιεινές επιλογές φαγητού και ροφημάτων, σε χιλιάδες καταστήματα.