3.500 π.χ, Αίγυπτος

Ένα δροσερό βραδάκι στο σημερινό Κάιρο, δύο αρχαίοι Αιγύπτιοι αράζουν και ψάχνουν πώς να περάσουν την ώρα τους. Αφού ζωγράφισαν μερικούς τοίχους και τυλίχτηκαν με χαρτί υγείας για να κάνουν τις μούμιες, αποφασίζουν να βρουν πιο χαλαρούς τρόπους για να διασκεδάζουν.

Και κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι στην ιστορία, το Senet. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Δεν είμαστε κι αρχαιολόγοι, αλλά πώς αλλιώς να έγινε; Anyway, εσύ κράτα ότι στην αρχαία Αίγυπτο φτιάχτηκε το πρώτο επιτραπέζιο έβερ. Α, και ότι στην Ελλάδα, μόλις 5.500 χρόνια μετά, το efood και οι Bored Gamers κατάφερουν να φτιάξουν το καλύτερο επιτραπέζιο έβερ. Και το όνομα αυτού: "έχει φύγει το παιδί".

Ιδού η ιστορία του καλύτερου επιτραπεζίου της ιστορίας.

8 Νοεμβρίου 2020

Χαρακτήρες, πλοκή, παγίδες, στόχος. Όταν φτιάχνεις ένα επιτραπέζιο, υπάρχουν αμέτρητες δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Καμία όμως δε συγκρίνεται με αυτή που πήραν εκείνη τη μέρα ο Γιάννης, ο Διονύσης και ο Χρήστος. Το κουτί του παιχνιδιού θα είναι pizza box. Και ότι οι χαρακτήρες θα βασίζονται στους αγαπημένους μας Bored Gamers. Δυνατή αρχή, δεν μπορείς να πεις.

6 Δεκεμβρίου 2020

Οι χαρακτήρες συνεχίζουν να εξελίσσονται, οι Bored Gamers αποφασίζουν το εστιατόριο που θα έχει ο καθένας και οι ιδέες για τις παγίδες πέφτουν βροχή. Στόχος του παιχνιδιού, να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης. Σα να έχει αρχίσει να γίνεται δουλίτσα.

ΥΓ: Ο Άβης δεν έβαλε γλώσσα μέσα του σε όλο το video. 😂

14 Δεκεμβρίου 2020

Αν σου αρέσουν τα επιτραπέζια και τα πολύ κακά λογοπαίγνια, εδώ είσαι! Ναι, καλά κατάλαβες. Έφτασε η στιγμή να αποφασιστεί η ονομασία των εστιατορίων. Γκεντ ρέντι!

23 Δεκεμβρίου 2020

Μόνο ο Γιου Γκι Ο δηλαδή θα έκανε κολπάκια με κάρτες δηλαδή; Εμείς τι είμαστε; Οι ειδικές κάρτες μπαίνουν στο παιχνίδι, οι χαρακτήρες είναι πανέτοιμοι και το "έχει φύγει το παιδί" έχει σχεδόν ολοκληρωθεί!

30 Δεκεμβρίου 2020

Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη αποκάλυψη! Το "έχει φύγει το παιδί" γίνεται unboxing και οι Bored Gamers παίζουν για πρώτη φορά (νιώθεις την ανατρχίλα ε;) το efoodoεπιτραπέζιο! Menu θα καταστραφούν, φιλίες θα δοκιμαστούν, παραγγελίες θα μείνουν στη μέση κι ένας πελάτης περιμένει για να αποφασίσει τον τελικό νικητή. Κι όπως είχε πειο κι ο σοφός Theoden, "So it begins".