Δεν πάει ένας χρόνος από τη μέρα που στέψαμε τα KFC βασιλιά του Twitter - και όχι άδικα. Όταν καταφέρνεις να κρύψεις για τόσο καιρό ένα από τα μεγαλύτερα eater eggs στην ιστορία του Internet, σου αξίζει ο θρόνος.

Το Twitter όμως, είναι κάτι σαν την Γκόντορ. Πολλοί εποφθαλμιούν το στέμμα. Και το απέδειξε πρόσφατα η γνωστή αλυσίδα Wendy's όταν πόσταρε αυτό:

Με λίγα λόγια, τα Wendy's δημιούργησαν μία φανταστική "γιορτή" και ως άλλος Eminem στο 8 mile ρώτησαν ποιοι από τους followers τους ήθελαν να γίνουν roasted.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία μας ο Gordon Ramsay. Ο γνωστός σεφ έχει γίνει διάσημος στα social media για το ταλέντο του να κατακρίνει συνταγές, πιάτα και γενικά οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο.

Απάντησε λοιπόν χωρίς φόβο και πάθος στο tweet με ένα gif του εαυτού του (το λες και κομματάκι αυτάρεσκο).

Με λίγα λόγια, ο κύριος Ramsay είπε στα Wendy's "ελάτε να τα πάρετε". Δεν υπολόγισε όμως ότι για τα Wendy's αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί τους. Και το απέδειξαν λέγοντας του ότι ο σεφ έχτισε την καριέρα του πάνω σε προβολές και σε δηκτικές κριτικές.

Εντάξει, νομίζουμε ότι είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο νικητής. Δεν ξέρουμε αν η απάντηση των Wendy's είναι ικανή να κλέψει το στέμμα των KFC, αλλά σίγουρα κέρδισαν το βραβείο για το δεύτερο καλύτερο μπιφ των τελευταίων μηνών.

Τι εννοείς ποιο είναι το πρώτο;

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τον αλησμόνητο στίχο "τσίπουρα, τσίπουρα, τσίπουρα"; Αχ, δεν γράφουν πλέον τέτοια τραγούδια.