Το ξέραμε ότι θα ανοίξουμε τους ασκούς του Αιόλου. Ξέραμε πως όταν γκουγκλάραμε για πρώτη φορά "desserts mashup", δε θα τελείωνε έτσι απλά αυτή η ιστορία. Στην αρχή διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε για τους ωραιότερους συνδυασμούς γλυκών και γράψαμε αυτό εδώ το άρθρο. Μετά όμως, δε μπορούσαμε να το ελέγξουμε.

Image result for delicious gif

Σκεφτόμασταν συνεχώς τους πιο τρελούς συνδυασμούς. Ποια άλλα από τα αγαπημένα μας γλυκά συναντήθηκαν εκεί έξω και παντρεύτηκαν χωρίς να μας καλέσουν;

Δε γινόταν να αντισταθούμε άλλο. Η υπογλυκαιμία ήταν σίγουρο ότι θα κέρδισε τη μάχη απέναντι στη δημοσιογραφική αντικειμενικότητα. Γι' αυτό απλά ενδώσαμε, βρήκαμε μερικούς ακόμα αδιανόητους συνδυασμούς γλυκών και σου τους παρουσιάζουμε!

Image result for delicious gif

Brookies

Από το όνομα και μόνο θα μπορούσε να είναι η νέα ταινία του Guy Ritchie ή η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl. Και τα δύο ακούγονται εξαιρετικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ καλύτερο, αφού είναι ένας συνδυασμός brownies και cookies. Απλό; Ίσως. Το θέλουμε; ΣΙΓΟΥΡΑ!

S'more brownies

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα γλυκό που φτιάχτηκε από τον συνδυασμό brownies, κομματιών σοκολάτας, λιωμένων marshmallows και crackers. Ούτε όταν εμφανιζόταν ο Captain Planet δεν είχαμε να τόσο δυνατό συνδυασμό. Δεν ξέρουμε ποιος το ανακάλυψε, αλλά όποιος κι αν είσαι, σε ευχαριστούμε!

PBO brownies

Κάποιοι θα μιλήσουν για στημένο άρθρο υπέρ των brownies, αλλά - μεταξύ μας - αν σου έλεγαν ότι υπάρχουν brownies γεμιστά με φυστικοβούτυρο και μπισκότα Oreo, θα το άφηνες εκτός λίστας; Φταίμε; Δε φταίμε!

Maclava

Για το κλείσιμο κρατήσαμε κάτι πιο παραδοσιακό! Ο πιο σίγουρος τρόπος για να σου αρέσει ένας συνδυασμός, είναι να σου αρέσουν τα δύο επί μέρους γλυκά. Για να φτιάξεις όμως κάτι πραγματικά μοναδικό, τότε πρέπει να σκεφτείς επαναστατικά. Όπως, για παράδειγμα, να σκεφτείς να συνδυάσεις ένα αεράτο κι εκλεπτυσμένο γλυκό, όπως τα μακαρόν, με ένα μερακλίδικο και γεμάτο σιρόπι επιδόρπιο, όπως ο μπακλαβάς. Μέλι; Τσεκ. Κανέλα; Τσεκ. Βουτυρόκερμα; Τσεκ. Τελειότητα; ΤΣΕΚ!

Αν σου ήρθε μία ξαφνική όρεξη για γλυκό - απόλυτα λογικό -, μπες στο efood και παράγγειλε!