Θυμάσαι όταν ακόμα πήγαινες δημοτικό (ή και πιο μετά - εμείς δεν κατακρίνουμε), που κάθε φορά που είχατε πουρέ, αντέγραφες έργα του Jackson Pollock στο πιάτο σου ή που μετατρέπατε με τα αδέρφια σου το τραπέζι σε ένα μικρό ποδοσφαιράκι όταν είχατε κεφτεδάκια και η μαμά σας φώναζε ότι δεν κάνει να παίζουμε το φαγητό μας; Μπορείς ελεύθερα να την ενημερώσεις ότι πλέον έχεις κάθε δικαιολογία να το κάνεις!

Μια παρέα φίλων από την Αμερική είχε την επική (και λίγα λέμε) ιδέα να δημιουργήσει μια βαφλιέρα, η οποία ψήνει ταυτόχρονα 14 μικρές βάφλες. Τι κάνει αυτές τις βάφλες όμως ιδανικές για παιχνίδι; Α, τίποτα το ιδιαίτερο, απλά έχουν το ίδιο σχήμα ΜΕ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ LEGO.

Οι άνθρωποι πίσω από αυτή την ιστορική ανακάλυψη, θέλοντας να εξασφαλίσουν το απαραίτητο κεφάλαιο για την πραγματοποίηση της ιδέας τους, πόσταραν το project σε ένα site ώστε να μαζέψουν από επενδυτές τα 7.500$ που χρειαζόντουσαν για να ξεκινήσει η παραγωγή. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε λίγες μέρες το ποσό έχει ξεπεράσει τα 150.000$. Απ' ότι φαίνεται, η ανθρωπότητα χρειαζόταν αυτή τη συσκευή πολύ περισσότερο απ' ότι περιμέναμε.

Η βαφλιέρα που θα σου επιτρέπει να μετατρέπεις το πρωινό σου σε πυραμίδα ή στο Χόγκουαρτς πριν το φας, κοστίζει μόλις 50$ και θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο.

Όλη αυτή η κουβέντα για βάφλες, δε σου άνοιξε κι εσένα την όρεξη; Επειδή ο Αύγουστος αργεί ακόμα, μήπως να παραγγείλεις την αγαπημένη σου βάφλα τώρα;