Είσαι από αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αναψυκτικό; Κάθε φορά που παραγγένεις hamburger ξέρεις ότι δεν θα είναι το ίδιο άμα δεν το συνοδεύσεις με μια Coca-Cola; Εάν ναι, τότε διάβασε την παρακάτω λίστα με τα πιο ακριβά αναψυκτικά που βρέθηκαν στο ebay.com, για να γνωρίζεις τι πρέπει να προσέχεις την επόμενη φορά που θα παραγγείλεις αναψυκτικό. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να γίνεις κι εσύ εκατομμυριούχος!

1. Η άδεια κλειστή Coca-Cola κοστίζει $250,000!

κοκα κολα συλλεκτικό κουτάκι

2. Τρεις vintage συσκευασίες από τα ’50s της Pepsi κοστίζουν $7,800!

3. $5,000 κοστίζει ένα κλειστό κουτάκι Pepsi από το 1993, αφού είχε κυκλοφορήσει μόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μόνο για μια εβδομάδα μιας και το tour “Dangerous” του Michael Jackson τελικά ακυρώθηκε.

pepsi συλλεκτικό κουτάκι michael jackson dangerous tour

4. Μια εξάδα από την “New” Coke του 1985 φτάνει τα $3,000… κι ας μην μπορείς να την πιεις!

six pack κοκα κολα εξάδα

5. Τα συλλεκτικά μπουκάλια της σειράς Coca-Cola που  είχαν κυκλοφορήσει με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Vancouver μπορείς να τα βρεις σήμερα με $2,299.99.

βανκουβερ κοκα κολα μπουκάλια

6. H Diet Coke κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1982. Εάν τολμάς να την δοκιμάσεις μπορείς να την βρεις στο ebay.com στο ποσό των $589.

κοκα κολα δίαιτα κουτάκι vintage

7. Στα $125 μπορείς να αποκτήσεις όλα τα συλλεκτικά κουτάκια Pepsi που είχαν κυκλοφορήσει με αφορμή την ταινία Lord of the Rings το 2004.

αρχοντας των δαχτυλιδιών κοκα κολα

8. $91.85 κοστίζουν τα συλλεκτικά κουτάκια της Coca-Cola με κεντρικό θέμα τους Ghostbusters. Από το 1989. Είναι να μην τα φοβάσαι;

φαντασματα κοκα κολα συλλεκτικό κουτάκι

9. Με $350 μπορείς να αγοράσεις το κουτάκι Pepsi που κυκλοφόρησε το 1993 με αφορμή το “Dangerous” Tour του Michael Jackson στο Honk Kong.

pepsi michael jackson dangerous tour

10. Ένα από τα συγκροτήματα που σίγουρα είναι συνδυασμένα με την Pepsi είναι και οι Spice Girls. Έτσι τότε, που είχαν ακόμα πέραση, είχε κυκλοφορήσει συλλεκτικό κουτάκι σε συνεργασία με το συγκρότημα. Τώρα μπορείς να το βρεις με $46.99.

spice girls if you wanna be my lover pepsi αναψυκτικό συλλεκτικό